Geçinemeyenler kulübü

Ne sessizlik ya kızlar napıyosunuz hafta sonuda değil ama bom boş burası Khomyuk aklıma düştün bide kaç gün almıştın acaba

Bende iyiyim canım babam oldu benim de 2.dozu bekliyo ama annemi ikna edemedik maalesef hep etrafında ki boş boğazlar yüzünden
hayret bir sey ya
dr lardan dan iyimi biliyomus hepsi.
aşı ilk ciktigi zaman yerli asi olmadan vurulmayiz diyordu herkes, aha sira bulamiyoz.
millet herkese akil veriyo sira kendine gelince koşa koşa gidiyo

hayret bir sey ya
dr lardan dan iyimi biliyomus hepsi.
aşı ilk ciktigi zaman yerli asi olmadan vurulmayiz diyordu herkes, aha sira bulamiyoz.
millet herkese akil veriyo sira kendine gelince koşa koşa gidiyo
Demekki biliyorlar ne deyim ya babam koşa koşa gitti annemde tık yok nasılsa

Ah annem ah canı kıymetli babamın kolu falan acımış uuuıf diyo acımış diyo Allahım ya
Canı kıymetli baba da çekilmez çile herhalde.
Bizde annem öyle, inanılmaz canı tatlı, bir o kadar da şımarık, adeta evin çocuğu o.
Babam ise kırık parmağıyla falan oynar, ölmeden 5 dk önce doktor zorla gider, öyle bir adam.
Bu kombinasyon çok zor ya...

cani kiymetli olan annesi heralde ya
babasinin kolu acidigi icin annesi veriyo o tepkiyi sanki

Aynı aynı aaaa film bide bazen noluyo biliyomusun aynı anda aynı hastalığı yaşıyorlar. Annem başım ağrıyo der babam işten gelir uy uy başım ağrıyo annem kolum sızlıyo der babam Aaa bende şunu yapmıştım sızlıyo kolum sanki kuma gibi

ben esime hastayim diyince sen yine iyisin ben dökuluyorum der.
klasik is yuku kendine binmesin diye cabalayan türk erkegi

Ay benim kocam böyle.
Ağzımdan çıkanla yaşıyor adeta.
Başım ağrısa ağrır, bir şeyi beğenmedim dersem yiyemez, kolum çıksa onun da çıkar.
Hamileliğimde de tabii ki aşeren ve tüm belirtileri yaşayan o oldu, ben izledim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…