- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.821
selam burcucum nasilsinNe sessizlik ya kızlar napıyosunuz hafta sonuda değil ama bom boş burasıKhomyuk aklıma düştün bide kaç gün almıştın acaba
Bende iyiyim canım babam oldu benim de 2.dozu bekliyo ama annemi ikna edemedik maalesefselam burcucum nasilsinben anneme aşı randevusu ayarlamaya calisiyorum sen napiyosun
hayret bir sey yaBende iyiyim canım babam oldu benim de 2.dozu bekliyo ama annemi ikna edemedik maalesefhep etrafında ki boş boğazlar yüzünden
Baban oluyorsa annen neden olmuyor ki çok saçma kocasının canı o kadar mı değersizBende iyiyim canım babam oldu benim de 2.dozu bekliyo ama annemi ikna edemedik maalesefhep etrafında ki boş boğazlar yüzünden
Bir yaştan sonra ‘bir şey olacaksa ona olsun’ moduna geçiliyor.Baban oluyorsa annen neden olmuyor ki çok saçma kocasının canı o kadar mı değersiz
Ah annem ah canı kıymetli babamın kolu falan acımış uuuıf diyo acımış diyo Allahım yaBaban oluyorsa annen neden olmuyor ki çok saçma kocasının canı o kadar mı değersiz
Demekki biliyorlar ne deyim ya babam koşa koşa gitti annemde tık yok nasılsahayret bir sey ya
dr lardan dan iyimi biliyomus hepsi.
aşı ilk ciktigi zaman yerli asi olmadan vurulmayiz diyordu herkes, aha sira bulamiyoz.
millet herkese akil veriyo sira kendine gelince koşa koşa gidiyo
keske asi olmak istemeyenler haklarini devredebilseDemekki biliyorlar ne deyim ya babam koşa koşa gitti annemde tık yok nasılsa
Canı kıymetli baba da çekilmez çile herhalde.Ah annem ah canı kıymetli babamın kolu falan acımış uuuıf diyo acımış diyo Allahım ya
Aslında mantıklıkeske asi olmak istemeyenler haklarini devredebilse
cani kiymetli olan annesi heralde yaCanı kıymetli baba da çekilmez çile herhalde.
Bizde annem öyle, inanılmaz canı tatlı, bir o kadar da şımarık, adeta evin çocuğu o.
Babam ise kırık parmağıyla falan oynar, ölmeden 5 dk önce doktor zorla gider, öyle bir adam.
Bu kombinasyon çok zor ya...
Öyle oluyor zaten denizcim, onlar olmadığı için açıkta kalan aşılar bir alt gruba devrediyor.keske asi olmak istemeyenler haklarini devredebilse
oyle degilde, mesela ben olmak istemiyorum asi hakkimj kizima devrettim gibi, yada esime devrettim gibiÖyle oluyor zaten denizcim, onlar olmadığı için açıkta kalan aşılar bir alt gruba devrediyor.
Aynı aynı aaaaCanı kıymetli baba da çekilmez çile herhalde.
Bizde annem öyle, inanılmaz canı tatlı, bir o kadar da şımarık, adeta evin çocuğu o.
Babam ise kırık parmağıyla falan oynar, ölmeden 5 dk önce doktor zorla gider, öyle bir adam.
Bu kombinasyon çok zor ya...
Ben tersini anlamıştımcani kiymetli olan annesi heralde ya
babasinin kolu acidigi icin annesi veriyo o tepkiyi sanki
ben esime hastayim diyince sen yine iyisin ben dökuluyorum der.Aynı aynı aaaafilm bide bazen noluyo biliyomusun aynı anda aynı hastalığı yaşıyorlar. Annem başım ağrıyo der babam işten gelir uy uy başım ağrıyo annem kolum sızlıyo der babam Aaa bende şunu yapmıştım sızlıyo kolum sanki kuma gibi
Ahahahah peki senin ters anladığın şeyi benim düz gibi anlamam neyse ufak Bi error
Ay benim kocam böyle.Aynı aynı aaaafilm bide bazen noluyo biliyomusun aynı anda aynı hastalığı yaşıyorlar. Annem başım ağrıyo der babam işten gelir uy uy başım ağrıyo annem kolum sızlıyo der babam Aaa bende şunu yapmıştım sızlıyo kolum sanki kuma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?