Geçinemeyenler kulübü

ben hemen verdim desem 62 ile hamile kaldim 10 15 gun sonra 63 kilo idim
Ben 4300 doğurduğum halde doğumdan 15 kilo eksik çıktım. 10 kilosu da bana miras kaldı. Üçüncü senesinde 5imi ittire kaktıra verdim. Ama kalanlar sezeryan kesiğimde duruyor ve el sallıyorlar bana

Ben 4300 doğurduğum halde doğumdan 15 kilo eksik çıktım. 10 kilosu da bana miras kaldı. Üçüncü senesinde 5imi ittire kaktıra verdim. Ama kalanlar sezeryan kesiğimde duruyor ve el sallıyorlar bana
benimkide 3.400 dogdu 18 kilo fazlayla doguma girdim, sonra hasimato patlak verdi birden kilo almaya basladim ki o ara kiz kolikti yemek bile yiyemiyordum.su icsem kilo oldu bana resmen.

Diyetisyende aynı dediğin gibi yaptırıyormus
-abla ben size onu yeme bunu yeme peynirin su kadar olsun diyemem .
Şunları uygulayacağız diye sıralamış .
Çok şükür memnun şimdilik .

Ucuzsa yeme tabi
Bı baklava 200 liradan aşağıysa yenmemeliymis geçenlerde öğrendim Ay tenli anne bilir
vallahı ısten artmaz dısten artar derler..babamda bayaga mal mulk sahıbı oldu..ayda bır 1 sıse kola ıcerdık..oyle gectı cocukluk sımdıde arttırmak gerekıyo mecbur..hayatı sorgulamaya baslıyor ınsan

benimkide 3.400 dogdu 18 kilo fazlayla doguma girdim, sonra hasimato patlak verdi birden kilo almaya basladim ki o ara kiz kolikti yemek bile yiyemiyordum.su icsem kilo oldu bana resmen.
Hasimatoyu kontrol altına alabildin mi alınabiliyor mu daha doğrusu .

vallahı ısten artmaz dısten artar derler..babamda bayaga mal mulk sahıbı oldu..ayda bır 1 sıse kola ıcerdık..oyle gectı cocukluk sımdıde arttırmak gerekıyo mecbur..hayatı sorgulamaya baslıyor ınsan
bizde de tam tersi yemenden kisma sagliga verirsin derler.

bizde de tam tersi yemenden kisma sagliga verirsin derler.
aynen..eskılerın lafı degılmı bu bızım gunluk alacagımız proteın karbonhıtrat oranı hesaplanmıyodu...cahıllıkmı dıyeyım...şimdıkı anne babalar bır cogu daha bılınclı

aliniyor ilacla evet ama surekli kontrol istiyo, suan yine degerlerim bozuk mesela hissediyorum ama gidemiyorum
Bence ihmal etme deniz.
Ben de hoşimato geçmişindeydim. Bir dönem ilaç kullanmana gerek yok dediler. Beş sene sonra gravese çevirdi ve ameliyat oldum

bence calısma hayatınız var..annenız o zaman cocuga bakıyor değilmı..cocuk cok hareketlıydı..78 den 50 ye 1 yılda dustum ama sadece esım vardı oda yorugun gelınce yatıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…