- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.101
ben hemen verdim desem 62 ile hamile kaldim 10 15 gun sonra 63 kilo idimOnu aslaaa yapmaaa. Verilmiyor. Çook pişmanım orda kendimi frenlesem bu kadar zorlanmayacakrım. Annem ah dedi bana da anlamadım.
Fayda açısından değil de fiyat açısından fıstık parası verip de bezelye yemek de ne biliyimZaten ben bu fıstık yerine bezelye koymalarına tepki anlamıyorum bezelye daha faydalı değil mi
Helal olsun valla bezelyeyi anca bu kadar güzelleştirebilirlerZaten ben bu fıstık yerine bezelye koymalarına tepki anlamıyorum bezelye daha faydalı değil mi
benim vahim maalesef. tamam bogazimda kuvvetli ama benim kilo almak icin her sebebim var ciddenDurum o kadar vahim mi yakız zannetmiyorum yasaklar kalksın veririz bence
Ben 4300 doğurduğum halde doğumdan 15 kilo eksik çıktım. 10 kilosu da bana miras kaldı. Üçüncü senesinde 5imi ittire kaktıra verdim. Ama kalanlar sezeryan kesiğimde duruyor ve el sallıyorlar banaben hemen verdim desem 62 ile hamile kaldim 10 15 gun sonra 63 kilo idim
Uuuu çok iyi normal doğummuyduben hemen verdim desem 62 ile hamile kaldim 10 15 gun sonra 63 kilo idim
Ben tamamen oğlana sebze ittirmeye odaklandığımdanFayda açısından değil de fiyat açısından fıstık parası verip de bezelye yemek de ne biliyim
benimkide 3.400 dogdu 18 kilo fazlayla doguma girdim, sonra hasimato patlak verdi birden kilo almaya basladim ki o ara kiz kolikti yemek bile yiyemiyordum.su icsem kilo oldu bana resmen.Ben 4300 doğurduğum halde doğumdan 15 kilo eksik çıktım. 10 kilosu da bana miras kaldı. Üçüncü senesinde 5imi ittire kaktıra verdim. Ama kalanlar sezeryan kesiğimde duruyor ve el sallıyorlar bana
hayir sezeryanUuuu çok iyi normal doğummuydu
Ben de biraz emzirirken de kilo aldım tabiibenimkide 3.400 dogdu 18 kilo fazlayla doguma girdim, sonra hasimato patlak verdi birden kilo almaya basladim ki o ara kiz kolikti yemek bile yiyemiyordum.su icsem kilo oldu bana resmen.
Diyetisyende aynı dediğin gibi yaptırıyormusBenim ablam 2 sene önce 25 kilo civarı verdi, yaşam koçuyla çalıştı.
Bıraktığı anda daha beterini aldı çünkü öyle bir hayat yok, öyle bir yememe durumu söz konusu değil.
Mesele çok kilo vermek değil hiçbir zaman, sevdiğin şeyleri yiyerek, hepsini dengede tutup spor da ekleyerek vermek.
Ooo sen diyaloglarin hepsine hakim degilmissin yaaaa.pardonnnnBende senden öğrendim şimdiöylemiymiş
yok ben nerdeeee aksama kadar ac kaldigimi bilirim, bazen acliktan esimi ariyodum kurban oliyim gel biraz sen kucaklada bi yemek yiyeyim diyordumBen de biraz emzirirken de kilo aldım tabii
vallahı ısten artmaz dısten artar derler..babamda bayaga mal mulk sahıbı oldu..ayda bır 1 sıse kola ıcerdık..oyle gectı cocukluk sımdıde arttırmak gerekıyo mecbur..hayatı sorgulamaya baslıyor ınsanUcuzsa yeme tabi
Bı baklava 200 liradan aşağıysa yenmemeliymis geçenlerde öğrendimAy tenli anne bilir
Hasimatoyu kontrol altına alabildin mi alınabiliyor mu daha doğrusu .benimkide 3.400 dogdu 18 kilo fazlayla doguma girdim, sonra hasimato patlak verdi birden kilo almaya basladim ki o ara kiz kolikti yemek bile yiyemiyordum.su icsem kilo oldu bana resmen.
bizde de tam tersi yemenden kisma sagliga verirsin derler.vallahı ısten artmaz dısten artar derler..babamda bayaga mal mulk sahıbı oldu..ayda bır 1 sıse kola ıcerdık..oyle gectı cocukluk sımdıde arttırmak gerekıyo mecbur..hayatı sorgulamaya baslıyor ınsan
aliniyor ilacla evet ama surekli kontrol istiyo, suan yine degerlerim bozuk mesela hissediyorum ama gidemiyorumHasimatoyu kontrol altına alabildin mi alınabiliyor mu daha doğrusu .
aynen..eskılerın lafı degılmı bu bızım gunluk alacagımız proteın karbonhıtrat oranı hesaplanmıyodu...cahıllıkmı dıyeyım...şimdıkı anne babalar bır cogu daha bılınclıbizde de tam tersi yemenden kisma sagliga verirsin derler.
Bence ihmal etme deniz.aliniyor ilacla evet ama surekli kontrol istiyo, suan yine degerlerim bozuk mesela hissediyorum ama gidemiyorum
bence calısma hayatınız var..annenız o zaman cocuga bakıyor değilmı..cocuk cok hareketlıydı..78 den 50 ye 1 yılda dustum ama sadece esım vardı oda yorugun gelınce yatıyoduBen 4300 doğurduğum halde doğumdan 15 kilo eksik çıktım. 10 kilosu da bana miras kaldı. Üçüncü senesinde 5imi ittire kaktıra verdim. Ama kalanlar sezeryan kesiğimde duruyor ve el sallıyorlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?