- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.121
eskiden maalesef ne buldularsa onu yemişler, oylede alismislaraynen..eskılerın lafı degılmı bu bızım gunluk alacagımız proteın karbonhıtrat oranı hesaplanmıyodu...cahıllıkmı dıyeyım...şimdıkı anne babalar bır cogu daha bılınclı
korkudan gidemiyorum ki, yarin dişci randevum var mesela ankaraya 5.dalga gelecek dediler diye mecbur gidecegim cunku eger ozaman agri yaparsa ruh sagligimi kaybederim dra gitmek zorunda kalirsamBence ihmal etme deniz.
Ben de hoşimato geçmişindeydim. Bir dönem ilaç kullanmana gerek yok dediler. Beş sene sonra gravese çevirdi ve ameliyat oldum
sartlar kotuydu ama boyle ınternet vb dunya ıle ıletısım yok..en mutlu bızız sanıyoruz..ama su an herkez her aldıgını yedıgını ıctıgını ınstegram you tubede paylasıyo..cocuklar gencler ozentı ıcındeeskiden maalesef ne buldularsa onu yemişler, oylede alismislar
Geçmiş olsunnnBence ihmal etme deniz.
Ben de hoşimato geçmişindeydim. Bir dönem ilaç kullanmana gerek yok dediler. Beş sene sonra gravese çevirdi ve ameliyat oldum
ya gidanin özentisi olmaz da vitaminin saglikli beslenmenin cocugu dogru beslemenin onemini anladik.sartlar kotuydu ama boyle ınternet vb dunya ıle ıletısım yok..en mutlu bızız sanıyoruz..ama su an herkez her aldıgını yedıgını ıctıgını ınstegram you tubede paylasıyo..cocuklar gencler ozentı ıcınde
Geçmiş olsunnnkorkudan gidemiyorum ki, yarin dişci randevum var mesela ankaraya 5.dalga gelecek dediler diye mecbur gidecegim cunku eger ozaman agri yaparsa ruh sagligimi kaybederim dra gitmek zorunda kalirsam
aynen onlar bılmıyolardıkı..sureklı hamur ısı vb..dıs ve kemık saglıgında gelısme çagındakı beslenme cok onmeliya gidanin özentisi olmaz da vitaminin saglikli beslenmenin cocugu dogru beslemenin onemini anladik.
cocukken besleme duzeninde yapilan yanlislarin nelere mâl olabilecegini ögrendik.
Evet. 2 sene ben annem beraber büyüttük. İznim bitti iki yaşa iki ay kala döndüm işe. Ama şansım annemle ablalarımla dip dibe olmamdı. Çok kişi geldi yardıma. Ondan tabii kolay kilo veremedim.bence calısma hayatınız var..annenız o zaman cocuga bakıyor değilmı..cocuk cok hareketlıydı..78 den 50 ye 1 yılda dustum ama sadece esım vardı oda yorugun gelınce yatıyodu
esim mesela bebekliginden beri bagirsak sorunu varmis, surekli ishal gibi bisey kucukken daha 5 6 aylikmis, ishali gecsin diye misir nisastasini suyla karistirip yediriyolarmis dr a goturmek akillarina gelmemisaynen onlar bılmıyolardıkı..sureklı hamur ısı vb..dıs ve kemık saglıgında gelısme çagındakı beslenme cok onmeli
Millet eve tıkıldı örgü yapıyorlar diye zam üstüne zam geldi iplere. Eşime yelek ördüm hırka tarzı ipler 9 lira valla 70 liraya maal ettimdun lıf yapmak ıcın ıp aldım 7 tl olmus
hazir alsan ondan iyiymişMillet eve tıkıldı örgü yapıyorlar diye zam üstüne zam geldi iplere. Eşime yelek ördüm hırka tarzı ipler 9 lira valla 70 liraya maal ettim
İyikı varlar..Allah basınızdan eksık etmesın..sureklı evde olmakda zor..ama calısmak ıcınde cocugu bırakabılmek gerekıyor..su an benım oglum korkuyo tuvalete gıderken bıleEvet. 2 sene ben annem beraber büyüttük. İznim bitti iki yaşa iki ay kala döndüm işe. Ama şansım annemle ablalarımla dip dibe olmamdı. Çok kişi geldi yardıma. Ondan tabii kolay kilo veremedim.
Ben elime eğlence olsun diye yoksa hazır daha mantıklı kesinhazir alsan ondan iyiymiş
ıp dukkanı falan acmak lazım bayagada musterısı vardı dukkanda kalabalıktı..en ucuzda lıf ıpydı..dıger ıpler kac para oldu kım bılır..Millet eve tıkıldı örgü yapıyorlar diye zam üstüne zam geldi iplere. Eşime yelek ördüm hırka tarzı ipler 9 lira valla 70 liraya maal ettim
Amin. Biz de evlatlarımızın başında durabilelim inşallahİyikı varlar..Allah basınızdan eksık etmesın..sureklı evde olmakda zor..ama calısmak ıcınde cocugu bırakabılmek gerekıyor..su an benım oglum korkuyo tuvalete gıderken bıle
A101 e geliyordu ip perşembe günü Bi bakıcam uygun duruyoıp dukkanı falan acmak lazım bayagada musterısı vardı dukkanda kalabalıktı..en ucuzda lıf ıpydı..dıger ıpler kac para oldu kım bılır..
aynen..ben dr a gıttıgımı hatırlamıyorum hıc...yanagım sısmıstı enfeksyon..annem okuyan bı teyzeye goturmustuesim mesela bebekliginden beri bagirsak sorunu varmis, surekli ishal gibi bisey kucukken daha 5 6 aylikmis, ishali gecsin diye misir nisastasini suyla karistirip yediriyolarmis dr a goturmek akillarina gelmemis
ınsallah arkadasımAmin. Biz de evlatlarımızın başında durabilelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?