Geçinemeyenler kulübü

Bence ihmal etme deniz.
Ben de hoşimato geçmişindeydim. Bir dönem ilaç kullanmana gerek yok dediler. Beş sene sonra gravese çevirdi ve ameliyat oldum
korkudan gidemiyorum ki, yarin dişci randevum var mesela ankaraya 5.dalga gelecek dediler diye mecbur gidecegim cunku eger ozaman agri yaparsa ruh sagligimi kaybederim dra gitmek zorunda kalirsam

eskiden maalesef ne buldularsa onu yemişler, oylede alismislar
sartlar kotuydu ama boyle ınternet vb dunya ıle ıletısım yok..en mutlu bızız sanıyoruz..ama su an herkez her aldıgını yedıgını ıctıgını ınstegram you tubede paylasıyo..cocuklar gencler ozentı ıcınde

ya gidanin özentisi olmaz da vitaminin saglikli beslenmenin cocugu dogru beslemenin onemini anladik.
cocukken besleme duzeninde yapilan yanlislarin nelere mâl olabilecegini ögrendik.

korkudan gidemiyorum ki, yarin dişci randevum var mesela ankaraya 5.dalga gelecek dediler diye mecbur gidecegim cunku eger ozaman agri yaparsa ruh sagligimi kaybederim dra gitmek zorunda kalirsam
Geçmiş olsunnn

ya gidanin özentisi olmaz da vitaminin saglikli beslenmenin cocugu dogru beslemenin onemini anladik.
cocukken besleme duzeninde yapilan yanlislarin nelere mâl olabilecegini ögrendik.
aynen onlar bılmıyolardıkı..sureklı hamur ısı vb..dıs ve kemık saglıgında gelısme çagındakı beslenme cok onmeli

bence calısma hayatınız var..annenız o zaman cocuga bakıyor değilmı..cocuk cok hareketlıydı..78 den 50 ye 1 yılda dustum ama sadece esım vardı oda yorugun gelınce yatıyodu
Evet. 2 sene ben annem beraber büyüttük. İznim bitti iki yaşa iki ay kala döndüm işe. Ama şansım annemle ablalarımla dip dibe olmamdı. Çok kişi geldi yardıma. Ondan tabii kolay kilo veremedim.

aynen onlar bılmıyolardıkı..sureklı hamur ısı vb..dıs ve kemık saglıgında gelısme çagındakı beslenme cok onmeli
esim mesela bebekliginden beri bagirsak sorunu varmis, surekli ishal gibi bisey kucukken daha 5 6 aylikmis, ishali gecsin diye misir nisastasini suyla karistirip yediriyolarmis dr a goturmek akillarina gelmemis

Evet. 2 sene ben annem beraber büyüttük. İznim bitti iki yaşa iki ay kala döndüm işe. Ama şansım annemle ablalarımla dip dibe olmamdı. Çok kişi geldi yardıma. Ondan tabii kolay kilo veremedim.
İyikı varlar..Allah basınızdan eksık etmesın..sureklı evde olmakda zor..ama calısmak ıcınde cocugu bırakabılmek gerekıyor..su an benım oglum korkuyo tuvalete gıderken bıle

Millet eve tıkıldı örgü yapıyorlar diye zam üstüne zam geldi iplere. Eşime yelek ördüm hırka tarzı ipler 9 lira valla 70 liraya maal ettim
ıp dukkanı falan acmak lazım bayagada musterısı vardı dukkanda kalabalıktı..en ucuzda lıf ıpydı..dıger ıpler kac para oldu kım bılır..

ıp dukkanı falan acmak lazım bayagada musterısı vardı dukkanda kalabalıktı..en ucuzda lıf ıpydı..dıger ıpler kac para oldu kım bılır..
A101 e geliyordu ip perşembe günü Bi bakıcam uygun duruyo amirigumi seti de geliyordu

esim mesela bebekliginden beri bagirsak sorunu varmis, surekli ishal gibi bisey kucukken daha 5 6 aylikmis, ishali gecsin diye misir nisastasini suyla karistirip yediriyolarmis dr a goturmek akillarina gelmemis
aynen..ben dr a gıttıgımı hatırlamıyorum hıc...yanagım sısmıstı enfeksyon..annem okuyan bı teyzeye goturmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…