Geçinemeyenler kulübü

Misinalı şiş dikkatimi çekti onunla bebek yeleği çok kolay oluyo olursa ondan öreceğim
ınternetten kapıda odeme gorursen al derim..dukkanlarda dukkan kırası var ya herseyıde ona gore pahalı satıyolar..ne emeklerle ılk defa yegenıme ormustum..4 yasındaydı kesınlıkle gıymedı cocuk

Yaa onun elyafı falan da var iple bitmiyor ki ördün mü peki nasıl oldu
Evdeki uyduruk yastığın yunlerini içine doldurdum ya beğenildi ama benim istediğim gibi olmadı başka model tasarladim kafamda şimdi. Onu yapcam

Kızlar su bır derdım var kosesı..kocasının aılesıyle yasanan seyler cocgu benzer gecmıste bende yasadım..cocuklarını vermek ıstemıyolarsa evlendırmesınler kaynanalar

bılmıyorumkı..lcw vb den cok seyler almısımdır..onları gıydı..bu toz mavı cokda ugrastım ılk kez ordugum ıcın..gıymedı cocuk bırdahada ormedım otarz bırsey
Ben
Evdeki uyduruk yastığın yunlerini içine doldurdum ya beğenildi ama benim istediğim gibi olmadı başka model tasarladim kafamda şimdi. Onu yapcam
Atsana resim merak ettim

Kızlar su bır derdım var kosesı..kocasının aılesıyle yasanan seyler cocgu benzer gecmıste bende yasadım..cocuklarını vermek ıstemıyolarsa evlendırmesınler kaynanalar
Sorma, kıymetli oluyor sümüklü veledleri evlenince. Kaynanam, eşim 8 yaşında iken boşanmış, eşim babada kalmış. Çok emeği yoktur eşimin üstünde. Bizi evlendirdi işte, maddi anlamda değil de ön ayak oldu. Çok uğraştı yapışmak için. Her fırsatta bana nasıl saldırdığını gördüğü için eşim soğuk durdu. Ben dolduruyor oldum.

bızım toplumumuzun gercı orta dogu vb dede oyle sanırımkı..sorunu bu oglu gelmıs atmıs yasına bır ayaga cukurda hala karısma derdındeler..bu sekılde dusunen ınsanların ıcıne gelın olarak gırmek aslında ıntıharla aynı sey..ama ıste evlılıkte keramet vardır ben ıyı bırıyım gecınırım herkesle dıyerek evlenıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…