- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.141
ya ne yapıcaksın gıt bı bak ınternettede daha uygun sankıA101 e geliyordu ip perşembe günü Bi bakıcam uygun duruyoamirigumi seti de geliyordu
Misinalı şiş dikkatimi çekti onunla bebek yeleği çok kolay oluyo olursa ondan öreceğimya ne yapıcaksın gıt bı bak ınternettede daha uygun sankı
Yine iyi ben amigurumi iplerine 100 lira bayildim 4 ip iki mil bı tığMillet eve tıkıldı örgü yapıyorlar diye zam üstüne zam geldi iplere. Eşime yelek ördüm hırka tarzı ipler 9 lira valla 70 liraya maal ettim
Yaa onun elyafı falan da var iple bitmiyor ki ördün mü peki nasıl olduYine iyi ben amigurumi iplerine 100 lira bayildim
ınternetten kapıda odeme gorursen al derim..dukkanlarda dukkan kırası var ya herseyıde ona gore pahalı satıyolar..ne emeklerle ılk defa yegenıme ormustum..4 yasındaydı kesınlıkle gıymedı cocukMisinalı şiş dikkatimi çekti onunla bebek yeleği çok kolay oluyo olursa ondan öreceğim
Niye giymedi kiınternetten kapıda odeme gorursen al derim..dukkanlarda dukkan kırası var ya herseyıde ona gore pahalı satıyolar..ne emeklerle ılk defa yegenıme ormustum..4 yasındaydı kesınlıkle gıymedı cocuk
bılmıyorumkı..lcw vb den cok seyler almısımdır..onları gıydı..bu toz mavı cokda ugrastım ılk kez ordugum ıcın..gıymedı cocuk bırdahada ormedım otarz bırseyNiye giymedi ki
Kaldım fotosuznolur su profil fotonu değis ya
Evdeki uyduruk yastığın yunlerini içine doldurdumYaa onun elyafı falan da var iple bitmiyor ki ördün mü peki nasıl oldu
Benbılmıyorumkı..lcw vb den cok seyler almısımdır..onları gıydı..bu toz mavı cokda ugrastım ılk kez ordugum ıcın..gıymedı cocuk bırdahada ormedım otarz bırsey
Atsana resim merak ettimEvdeki uyduruk yastığın yunlerini içine doldurdumya beğenildi ama benim istediğim gibi olmadı başka model tasarladim kafamda şimdi. Onu yapcam
Sorma, kıymetli oluyor sümüklü veledleri evlenince. Kaynanam, eşim 8 yaşında iken boşanmış, eşim babada kalmış. Çok emeği yoktur eşimin üstünde. Bizi evlendirdi işte, maddi anlamda değil de ön ayak oldu. Çok uğraştı yapışmak için. Her fırsatta bana nasıl saldırdığını gördüğü için eşim soğuk durdu. Ben dolduruyor oldum.Kızlar su bır derdım var kosesı..kocasının aılesıyle yasanan seyler cocgu benzer gecmıste bende yasadım..cocuklarını vermek ıstemıyolarsa evlendırmesınler kaynanalar
bızım toplumumuzun gercı orta dogu vb dede oyle sanırımkı..sorunu bu oglu gelmıs atmıs yasına bır ayaga cukurda hala karısma derdındeler..bu sekılde dusunen ınsanların ıcıne gelın olarak gırmek aslında ıntıharla aynı sey..ama ıste evlılıkte keramet vardır ben ıyı bırıyım gecınırım herkesle dıyerek evlenıyoruzSorma, kıymetli oluyor sümüklü veledleri evlenince. Kaynanam, eşim 8 yaşında iken boşanmış, eşim babada kalmış. Çok emeği yoktur eşimin üstünde. Bizi evlendirdi işte, maddi anlamda değil de ön ayak oldu. Çok uğraştı yapışmak için. Her fırsatta bana nasıl saldırdığını gördüğü için eşim soğuk durdu. Ben dolduruyor oldum.
yenisini koy canimKaldım fotosuz
Hediye etmiştim bı doğum günü için ....Ben
Atsana resim merak ettim
Yine herkes çok mesgulyenisini koy canim
Dizi bitti, geldimYine herkes çok mesgul
burdan yazmayinca ozelden giybete devamYine herkes çok mesgul
Hoşgeldin hangi diziyi izliyorsun listeme eklemek isterim yabancı ise.Dizi bitti, geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?