- 17 Ocak 2020
- 28.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.914
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.161
Oooo özelden konuşacak kişilerde buluyosuuuuun .burdan yazmayinca ozelden giybete devam
aynen nako vb ıpleri cok pahalı 150 yede cıkar bır hırka değilmı ıpıne gore..ama ıste oyalanmak ıcın ınsan ormekde ıstıyorBen elime eğlence olsun diye yoksa hazır daha mantıklı kesin
Hangi dizi, birçok dizi izliyorum aynı anda.Hoşgeldin hangi diziyi izliyorsun listeme eklemek isterim yabancı ise.
Şu aralar the blacklist var hergun izlediğimiz
Çok pahalı bir hobi oldu artık.aynen nako vb ıpleri cok pahalı 150 yede cıkar bır hırka değilmı ıpıne gore..ama ıste oyalanmak ıcın ınsan ormekde ıstıyor
başın şişmiyo mu yaHangi dizi, birçok dizi izliyorum aynı anda.
Gece uyumadan önce deadwind, bu saatlerde riverdale, kocayla şuan 50metrekareyi bitirdik, bir yandan da asıl dizimiz the sinner.
Blacklist i yıllar önce tee netflix portakalda vitaminken haftalık başlamıştım, ilk sezon finalinden sonra izlemedim.
film 2 tane palet buldum balkona koltuk yapacağim ama süngeri nerden bulabilirim kiÇok pahalı bir hobi oldu artık.
Ben eve merak sardım, bir şeyler yenileyip duruyorum, sprey boyayla falan.
Ya da kendimce süsleme cart curt, dekorasyon bağımlısıyım.
Uyurken bile sessiz uyuyamam ben, dizi izleyerek uyurum.başın şişmiyo mu ya
ben aksamlari ses olsun diye aciyorum beynim şisıyo geri kapatiyorum hemen
Sünger olması şart değil, yün, elyaf vs de olur.film 2 tane palet buldum balkona koltuk yapacağim ama süngeri nerden bulabilirim ki
bende baktım forumlarda hanımların cogu bu tarz hobılere yonelmıs..vakıt gecırmek ıcın..işe yarar seylerı kullanıp değişik seyler yapanlarda varmısÇok pahalı bir hobi oldu artık.
Ben eve merak sardım, bir şeyler yenileyip duruyorum, sprey boyayla falan.
Ya da kendimce süsleme cart curt, dekorasyon bağımlısıyım.
yün ve elyaf cabuk sonmezmi?Sünger olması şart değil, yün, elyaf vs de olur.
Kesik süngerler de satılıyor bu moda çarşısı altında ya da nette de büyük halinde satılanlar var diye biliyorum.
Fiyatlarından haberim yok ama.
Neden ?Blacklist i yıllar önce tee netflix portakalda vitaminken haftalık başlamıştım, ilk sezon finalinden sonra izlemedim.
Ahahah evet, geri dönüşüm olayına başlayınca, durdurulmuyor.bende baktım forumlarda hanımların cogu bu tarz hobılere yonelmıs..vakıt gecırmek ıcın..işe yarar seylerı kullanıp değişik seyler yapanlarda varmıs
İyi gecelerrrrrBiz de bi bölüm dizi izledik, yatacağız.
İyi geceler gece kuşları
Çok sarmamıştı o zaman beni, bekardım sen düşün kaç yılında izledimNeden ?
Oradaki kadın yüzünden mi ajan keen mi ne var ya bı gerizekalılar gibi dolanan
ivet tabiki neden bulamayimOooo özelden konuşacak kişilerde buluyosuuuuun .
Biz de bi bölüm dizi izledik, yatacağız.
İyi geceler gece kuşları
Görür tabii niye görmesin.yün ve elyaf cabuk sonmezmi?
aslinda depoda eski koltugumun 5 6 tane minderi var onlarin icinde kirpik sungerler var işimi gorur diye geldi benim aklimada
Epoksi oldukça kolay bideAhahah evet, geri dönüşüm olayına başlayınca, durdurulmuyor.
Ben o kadar değil, sevmem ıncık cıncık.
Mesela derz arası şerit bant buldum onu aldım, mutfak dolabına bir yapışkanlı folyo aldık, onu kaplayacağız.
Birkaç kromu atan mobilyam var, spreylerle onları yapacağım, güzel görünmesi için el atmam gereken şeyler var alıp koyduğumuz, onlar falan.
Yoksa tekerlekten sehpa falan yapamam ben ama epoksiye aşırı meraklıyım ve inanılmaz beğeniyorum ürünleri.
Malzemelerim olsa onlarla yaparım sehpa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?