Geçinemeyenler kulübü

Hoşgeldin hangi diziyi izliyorsun listeme eklemek isterim yabancı ise.

Şu aralar the blacklist var hergun izlediğimiz
Hangi dizi, birçok dizi izliyorum aynı anda.
Gece uyumadan önce deadwind, bu saatlerde riverdale, kocayla şuan 50metrekareyi bitirdik, bir yandan da asıl dizimiz the sinner.

Blacklist i yıllar önce tee netflix portakalda vitaminken haftalık başlamıştım, ilk sezon finalinden sonra izlemedim.

aynen nako vb ıpleri cok pahalı 150 yede cıkar bır hırka değilmı ıpıne gore..ama ıste oyalanmak ıcın ınsan ormekde ıstıyor
Çok pahalı bir hobi oldu artık.
Ben eve merak sardım, bir şeyler yenileyip duruyorum, sprey boyayla falan.
Ya da kendimce süsleme cart curt, dekorasyon bağımlısıyım.

başın şişmiyo mu ya
ben aksamlari ses olsun diye aciyorum beynim şisıyo geri kapatiyorum hemen

film 2 tane palet buldum balkona koltuk yapacağim ama süngeri nerden bulabilirim ki

başın şişmiyo mu ya
ben aksamlari ses olsun diye aciyorum beynim şisıyo geri kapatiyorum hemen
Uyurken bile sessiz uyuyamam ben, dizi izleyerek uyurum.
Şuan sessizlikteyim balkonda ama burada olmadığım an izlemem lazım.
Kitap okurken de mutlaka müzik dinlerim, sessizlik dozum balkona saklı.

film 2 tane palet buldum balkona koltuk yapacağim ama süngeri nerden bulabilirim ki
Sünger olması şart değil, yün, elyaf vs de olur.
Kesik süngerler de satılıyor bu moda çarşısı altında ya da nette de büyük halinde satılanlar var diye biliyorum.
Fiyatlarından haberim yok ama.

bende baktım forumlarda hanımların cogu bu tarz hobılere yonelmıs..vakıt gecırmek ıcın..işe yarar seylerı kullanıp değişik seyler yapanlarda varmıs

Sünger olması şart değil, yün, elyaf vs de olur.
Kesik süngerler de satılıyor bu moda çarşısı altında ya da nette de büyük halinde satılanlar var diye biliyorum.
Fiyatlarından haberim yok ama.
yün ve elyaf cabuk sonmezmi?
aslinda depoda eski koltugumun 5 6 tane minderi var onlarin icinde kirpik sungerler var işimi gorur diye geldi benim aklimada

bende baktım forumlarda hanımların cogu bu tarz hobılere yonelmıs..vakıt gecırmek ıcın..işe yarar seylerı kullanıp değişik seyler yapanlarda varmıs
Ahahah evet, geri dönüşüm olayına başlayınca, durdurulmuyor.
Ben o kadar değil, sevmem ıncık cıncık.
Mesela derz arası şerit bant buldum onu aldım, banyo dolabına bir yapışkanlı folyo aldık, onu kaplayacağız.
Birkaç kromu atan mobilyam var, spreylerle onları yapacağım, güzel görünmesi için el atmam gereken şeyler var alıp koyduğumuz, onlar falan.

Yoksa tekerlekten sehpa falan yapamam ben ama epoksiye aşırı meraklıyım ve inanılmaz beğeniyorum ürünleri.
Malzemelerim olsa onlarla yaparım sehpa.

Son düzenleme:
yün ve elyaf cabuk sonmezmi?
aslinda depoda eski koltugumun 5 6 tane minderi var onlarin icinde kirpik sungerler var işimi gorur diye geldi benim aklimada
Görür tabii niye görmesin.
Benim balkon koltuklarımın sırt minderi elyaf olması lazım, altına da öyle istemiştim adam yapmadı, keşke yapsaydı inanılmaz pofidik ve rahatlar.
Dur açıp bakayım.

Epoksi oldukça kolay bide
Yani en azından şu isteme tepsileri kahve tepsileri filan oldukça kolay hazırlanıyor
Bende çok seviyorum .
Ama nerde kullancam işte.
Beni şık olmak yoruyor
Düşünsene kahvene kadar sunum şıklığı.
Yav otur iç işte

chamallows
Bildiğin elyaf, boncuk falan değil, çok yoğun kullanılmış.
Sönme mönme olmadı.

Eklentiler

• 845CA610-8A64-440B-A329-6CA1292C13AA.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…