Geçinemeyenler kulübü

ivet tabiki neden bulamayim geçen sanada yazdım kaale almadin beni cevap atmadin bana
Eminmisin .beeeen
sanaaa
cevap atmamak
Başkasına mi attın ki benim hic mesajım yok .
Anca Ceycey den geliyordu asdaaffadsfsfafs

Ya yok, öyle bir şeyden bahsetmiyorum ben.
Incık cıncık sevmem dedim ya, gerekli aksesuarlar vardır tamam, yine sofrada onda bunda şıklık severim ama ürün şık olacak, sen süslemeyeceksin.

abartıyı sevmıyorum dıyorsun değilmı..aynen..bu korona maffettı hepımızı

Görür tabii niye görmesin.
Benim balkon koltuklarımın sırt minderi elyaf olması lazım, altına da öyle istemiştim adam yapmadı, keşke yapsaydı inanılmaz pofidik ve rahatlar.
Dur açıp bakayım.
sirt minderi elyaftan olabilir evet,
ben bu parca sungerleri kilifa doldurup o kilifida kısım kısım diksem dahami iyi olue acaba.

bunun gibi yani

abartıyı sevmıyorum dıyorsun değilmı..aynen..bu korona maffettı hepımızı
İvit
Etkilenmediğimi iddia ediyorum, evde mutluyum ve hiç de sıkılmıyorum aslında.
Dışarıdaki hayat çok yorucu gelirdi bana hala aynı görüşteyim ama elbette hasta olma tehditiyle her an yaşamak, pek alışılacak durum değil.

sirt minderi elyaftan olabilir evet,
ben bu parca sungerleri kilifa doldurup o kilifida kısım kısım diksem dahami iyi olue acaba.
Eki Görüntüle 2775083
bunun gibi yani
Olur, niye olmasın?
Ben alırken beğendiğimde oturma minderi de elyaftı, adam yapmadı inatlaştı.
Halbuki yapsa pofidik ne güzel olacaktı.
Alt minderi yumuşatmak için üzerine 10 cm mi ne elyaf tabaka koydu sadece.
Kısaca olur, parça süngerden de olur, sıkı elyaftan da.
Çok da güzel olur valla.

hafta sonu yapacagim :) yarin paletin ebatlarinda bir kumaş ayarlayip terziye diktireyim de :)

aaa ozaman bolca elyaf bastirsam olur hatta onu kısım kısım dikersem kayma falanda olmaz
Benim salıncak minderim de elyaftan, aynı dediğin gibi parça parça dikimli ama yıkayınca söndü.
Ona yeni minder yaptıracağım, bu sırt yastıkları gibi kılıflı elyaftan isteyeceğim ki sadece dışı yıkansın.
Parça dikimde elyaf kılıfa giremiyor malum, o çok zorlar.

o minderlerinde icinde boyle bir elyaf kilif var sanirim, o kilifin icine parca sungerleri basmislardi

o minderlerinde icinde boyle bir elyaf kilif var sanirim, o kilifin icine parca sungerleri basmislardi
Sen o süngerleri değerlendir bence, terzi dikecekse o da bilir, fikir al uzmanından
Ama parça dikimin içi kılıf olsa da yıkanırken çıkmayacağından yine bütünen yıkanıp harap olacağını düşünüyorum.

ozaman tek parca yapip bir alt kilifta sungerleri toplayip, ustune 2.bir kilif dikersem disi yikanir sungerlere dokunmak zorunda kalmam :)

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-03-01-09-07-431_com.android.chrome.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…