- 17 Ocak 2020
- 28.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.914
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.181
Eminmisin .beeeenivet tabiki neden bulamayimgeçen sanada yazdım kaale almadin beni cevap atmadin bana
Ya yok, öyle bir şeyden bahsetmiyorum ben.Epoksi oldukça kolay bide
Yani en azından şu isteme tepsileri kahve tepsileri filan oldukça kolay hazırlanıyor
Bende çok seviyorum .
Ama nerde kullancam işte.
Beni şık olmak yoruyor
Düşünsene kahvene kadar sunum şıklığı.
Yav otur iç işte
abartıyı sevmıyorum dıyorsun değilmı..aynen..bu korona maffettı hepımızıAhahah evet, geri dönüşüm olayına başlayınca, durdurulmuyor.
Ben o kadar değil, sevmem ıncık cıncık.
Mesela derz arası şerit bant buldum onu aldım, mutfak dolabına bir yapışkanlı folyo aldık, onu kaplayacağız.
Birkaç kromu atan mobilyam var, spreylerle onları yapacağım, güzel görünmesi için el atmam gereken şeyler var alıp koyduğumuz, onlar falan.
Yoksa tekerlekten sehpa falan yapamam ben ama epoksiye aşırı meraklıyım ve inanılmaz beğeniyorum ürünleri.
Malzemelerim olsa onlarla yaparım sehpa.
sirt minderi elyaftan olabilir evet,Görür tabii niye görmesin.
Benim balkon koltuklarımın sırt minderi elyaf olması lazım, altına da öyle istemiştim adam yapmadı, keşke yapsaydı inanılmaz pofidik ve rahatlar.
Dur açıp bakayım.
İvitabartıyı sevmıyorum dıyorsun değilmı..aynen..bu korona maffettı hepımızı
aaa ozaman bolca elyaf bastirsam olur hatta onu kısım kısım dikersem kayma falanda olmaz
sana attimEminmisin .beeeen
sanaaa
cevap atmamak
Başkasına mi attın ki benim hic mesajım yok .
Anca Ceycey den geliyorduasdaaffadsfsfafs
Olur, niye olmasın?sirt minderi elyaftan olabilir evet,
ben bu parca sungerleri kilifa doldurup o kilifida kısım kısım diksem dahami iyi olue acaba.
Eki Görüntüle 2775083
bunun gibi yani
Bak bı.haber etsana attiminsallah dur bakim
hafta sonu yapacagim :) yarin paletin ebatlarinda bir kumaş ayarlayip terziye diktireyim de :)Olur, niye olmasın?
Ben alırken beğendiğimde oturma minderi de elyaftı, adam yapmadı inatlaştı.
Halbuki yapsa pofidik ne güzel olacaktı.
Alt minderi yumuşatmak için üzerine 10 cm mi ne elyaf tabaka koydu sadece.
Kısaca olur, parça süngerden de olur, sıkı elyaftan da.
Çok da güzel olur valla.
Benim salıncak minderim de elyaftan, aynı dediğin gibi parça parça dikimli ama yıkayınca söndü.aaa ozaman bolca elyaf bastirsam olur hatta onu kısım kısım dikersem kayma falanda olmaz
o minderlerinde icinde boyle bir elyaf kilif var sanirim, o kilifin icine parca sungerleri basmislardiBenim salıncak minderim de elyaftan, aynı dediğin gibi parça parça dikimli ama yıkayınca söndü.
Ona yeni minder yaptıracağım, bu sırt yastıkları gibi kılıflı elyaftan isteyeceğim ki sadece dışı yıkansın.
Parça dikimde elyaf kılıfa giremiyor malum, o çok zorlar.
Sen o süngerleri değerlendir bence, terzi dikecekse o da bilir, fikir al uzmanındano minderlerinde icinde boyle bir elyaf kilif var sanirim, o kilifin icine parca sungerleri basmislardi
ozaman tek parca yapip bir alt kilifta sungerleri toplayip, ustune 2.bir kilif dikersem disi yikanir sungerlere dokunmak zorunda kalmam :)Sen o süngerleri değerlendir bence, terzi dikecekse o da bilir, fikir al uzmanından
Ama parça dikimin içi kılıf olsa da yıkanırken çıkmayacağından yine bütünen yıkanıp harap olacağını düşünüyorum.
sana atmisim kiz simdi bidaha attimBak bı.haber et
Bende baktım yok çünkü en son konuştuğumuz gibi kalmış
Bu mesajlar nereye gidiyor acabasana atmisim kiz simdi bidaha attim
Ne kadar fakirsem3 tane mesaj attim bugun
sen bana mesaj atsana.
ispanak var ben yine yokum
:))) telefonuma su kactı kapanıp kapanıp acılıyor deli oldum ya.Ne kadar fakirsemıspanak indirimleri geliyor reklam olarak ;D
Hemen kartını çıkar pirincin içerisine bikac saat bırak:))) telefonuma su kactı kapanıp kapanıp acılıyor deli oldum ya.
pc ye gectım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?