Geçinemeyenler kulübü

Hemen kartını çıkar pirincin içerisine bikac saat bırak

Ben öyle kurtardım pek çok kere
bu telefonun bı huyu var bır damla su kacsa bı 10 15 dk boyle kapanıyo acılıyo kendı kendıne sonra duzelıyo
uğrasmıyorum oyuzden
pc yıde kullanmayı unutmusum resmen ya
noktalama ısaretı smıle yapacagım dıye allah canımı alıyo

Aynısı benim başımda da var eşim geçen gün bilgisayarda işin var mı diyor .
Oturdum kk yi açtım bende .
Aman Yarabbi
Yazamıyorum bozuk bu dedim kalktım

Hiç bı zaman başarısız değilimdir
Ya bozuktur ya bozuktur

Bende sizin gibi öğrendim nasıl tedavi uygulandi
Bismillahh abla şaşırdım eski mesajla birden karşıma çıkınca

Ben öğrendim zaten çocuk istiyordum yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum bu ikinci ayım klomen kullanıp çatlatma iğnesi oluyorum. Geçmiş olsun siz nasıl öğrendiniz arkadaşları rahatsız etmeyelim özelden yazarsanız sevirim

Son düzenleme:
Kızlarrr selamlar düşündünüz mü eşlerinize 14 şubatta ne yapacaksınız Bi hazırlık var mı yada hediye neler alacaksınız beni de fikir sahibi edin azıcık

Kızlarrr selamlar düşündünüz mü eşlerinize 14 şubatta ne yapacaksınız Bi hazırlık var mı yada hediye neler alacaksınız beni de fikir sahibi edin azıcık
Ya biz 14 şubatı kutlamıyoruz artık sevgililiğimiz mi kalmış
O gün kendi yaptığım şaraplardan değil de kaliteli şaraplardan açarım işte daha ne

521 lira oda bana dogum gunumde fatura hediye etmisti ama az once daha guzel bi fikir geldi aklima discinin faturasi saha guzel bi hediye olacak
Gittin mi dişciye bugün müydü geçmiş olsun

Demekki dişci doğalgaz dan pahalı sormaya korktum

14 şubat hem çok yakın bir arkadaşımın hem de yine çok yakın bir arkadaşımın çocuğunun doğumgünü.
Kocaya sıra gelene kadar, para diğerlerine gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…