- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.201
bu telefonun bı huyu var bır damla su kacsa bı 10 15 dk boyle kapanıyo acılıyo kendı kendıne sonra duzelıyoHemen kartını çıkar pirincin içerisine bikac saat bırak
Ben öyle kurtardım pek çok kere
Aynısı benim başımda da var eşim geçen gün bilgisayarda işin var mı diyor .bu telefonun bı huyu var bır damla su kacsa bı 10 15 dk boyle kapanıyo acılıyo kendı kendıne sonra duzelıyo
uğrasmıyorum oyuzden
pc yıde kullanmayı unutmusum resmen ya
noktalama ısaretı smıle yapacagım dıye allah canımı alıyo
resmen kullanmayi unutmusum yaAynısı benim başımda da var eşim geçen gün bilgisayarda işin var mı diyor .
Oturdum kk yi açtım bende .
Aman Yarabbi
Yazamıyorumbozuk bu dedim kalktım
Hiç bı zaman başarısız değilimdir
Ya bozuktur ya bozuktur
Bende sizin gibi öğrendim nasıl tedavi uygulandiDüzensiz regl devamında yumurta tembelliği olduğumu öğrendim
Bismillahh abla şaşırdım eski mesajla birden karşıma çıkıncaBende sizin gibi öğrendim nasıl tedavi uygulandi
Ya biz 14 şubatı kutlamıyoruz artık sevgililiğimiz mi kalmışKızlarrr selamlardüşündünüz mü eşlerinize 14 şubatta ne yapacaksınız Bi hazırlık var mı yada hediye neler alacaksınız beni de fikir sahibi edin azıcık
dogal gaz faturasini susleyip vermeyi dusunuyorumKızlarrr selamlardüşündünüz mü eşlerinize 14 şubatta ne yapacaksınız Bi hazırlık var mı yada hediye neler alacaksınız beni de fikir sahibi edin azıcık
şu yilbasinda esine aldirdiklari sarapmiYa biz 14 şubatı kutlamıyoruz artık sevgililiğimiz mi kalmış
O gün kendi yaptığım şaraplardan değil de kaliteli şaraplardan açarım işte daha ne
Değişiklik şart tabiYa biz 14 şubatı kutlamıyoruz artık sevgililiğimiz mi kalmış
O gün kendi yaptığım şaraplardan değil de kaliteli şaraplardan açarım işte daha ne
Ne kadar geldi kidogal gaz faturasini susleyip vermeyi dusunuyorum
Evet. Onları özel günlerde açacağız hiç birine ellemedik henüzşu yilbasinda esine aldirdiklari sarapmi
14 subatta kayınvaldem sanırım bızle olacakKızlarrr selamlardüşündünüz mü eşlerinize 14 şubatta ne yapacaksınız Bi hazırlık var mı yada hediye neler alacaksınız beni de fikir sahibi edin azıcık
14 subatta kayınvaldem sanırım bızle olacakolmasa şarap +film olurdu.
521 lira oda bana dogum gunumde fatura hediye etmisti ama az once daha guzel bi fikir geldi aklima discinin faturasi saha guzel bi hediye olacakDeğişiklik şart tabi
Ne kadar geldi ki
Enteresan fikirler geliyo valla
Gittin mi dişciye bugün müydü geçmiş olsun521 lira oda bana dogum gunumde fatura hediye etmisti ama az once daha guzel bi fikir geldi aklima discinin faturasi saha guzel bi hediye olacak
14 şubat hem çok yakın bir arkadaşımın hem de yine çok yakın bir arkadaşımın çocuğunun doğumgünü.Kızlarrr selamlardüşündünüz mü eşlerinize 14 şubatta ne yapacaksınız Bi hazırlık var mı yada hediye neler alacaksınız beni de fikir sahibi edin azıcık
Olsun sizde türlü kutlarsınız14 şubat hem çok yakın bir arkadaşımın hem de yine çok yakın bir arkadaşımın çocuğunun doğumgünü.
Kocaya sıra gelene kadar, para diğerlerine gidecek
disciye verecegim parayla butun kis dozgalgazimi oduyorumGittin mi dişciye bugün müydü geçmiş olsun
Demekki dişci doğalgaz dan pahalı sormaya korktum
Benim için en güzel kutlama, ev nüfusunun erkenden yatmasıOlsun sizde türlü kutlarsınızhediye şart mı canım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?