- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.221
O kadar büyük problem mi var deniz, geçmiş olsun...disciye verecegim parayla butun kis dozgalgazimi oduyorum
Ne için çalışıyoruz kazanıyoruz sağlık için canım. Napalım mecbur sağlık olmazsa hiçbiri olmazdisciye verecegim parayla butun kis dozgalgazimi oduyorum
Sabah erken kaldır sende onları akşama kadar yorulsunlarBenim için en güzel kutlama, ev nüfusunun erkenden yatması
Geçmiş olsun. Benimde dişlerimde sorun vardı. Oysaki kendimi bildim bileli iyi bakmışımdır dişlerime ama yinede çabuk çürür ve mineleri nerdeyse yok olmuşlarda. Doktor genetik olabilir yada bide asidiyle alakalı olabilir diyor. Benim ex ise hayatında diş doktoru yüzü görmemiştir , bide adam doğru düzgün bakmaz dişlerine . Batsın bu dünya diyorum ancadisciye verecegim parayla butun kis dozgalgazimi oduyorum
Dişi ihmal etme, mide rahatsızlığına bile kapı aralıyor. Aman diyeyim. Bir de vaktinde gitmezsen dolguyla 300 tl ye yırtacaksan kanala döner 800 ödersin.disciye verecegim parayla butun kis dozgalgazimi oduyorum
Ay ya ben de öyleGeçmiş olsun. Benimde dişlerimde sorun vardı. Oysaki kendimi bildim bileli iyi bakmışımdır dişlerime ama yinede çabuk çürür ve mineleri nerdeyse yok olmuşlarda. Doktor genetik olabilir yada bide asidiyle alakalı olabilir diyor. Benim ex ise hayatında diş doktoru yüzü görmemiştir , bide adam doğru düzgün bakmaz dişlerine . Batsın bu dünya diyorum anca
Sanırım tüm dişlerim yamalı hatta yama üzerine tekrar bir yama . Doktor baktık ki böyle olmayacak bu sene kaplama yaptı. O nekadar dayanır bilmiyorum. Dişler gerçekten çok önemliymiş bunu anladım . Hem estetik yönden hemde sağlık... allahtan agrı falan hiç olmadı ama yinede hoş bir görüntü vermiyordu özellikle gülünce falanAy ya ben de öyle
Kocamın tüm dişler eksiksiz ağzında, hoş o da bakar ama benim yanda dişim kalmadı vallahi
Kanal olunca o diş dahamı dayanıksız oluyor ? Doktor en son cagre kanal yaparız demişti , hatta yapma taraftarıda değil...Dişi ihmal etme, mide rahatsızlığına bile kapı aralıyor. Aman diyeyim. Bir de vaktinde gitmezsen dolguyla 300 tl ye yırtacaksan kanala döner 800 ödersin.
Benim önler düzgün görüntüsü normal. Ana arkalar facia. Yemek yemek zor oluyor bazenSanırım tüm dişlerim yamalı hatta yama üzerine tekrar bir yama . Doktor baktık ki böyle olmayacak bu sene kaplama yaptı. O nekadar dayanır bilmiyorum. Dişler gerçekten çok önemliymiş bunu anladım . Hem estetik yönden hemde sağlık... allahtan agrı falan hiç olmadı ama yinede hoş bir görüntü vermiyordu özellikle gülünce falan
Benim önlerdede sorun yok arkalar hoş görünmüyordu , dolgular yamalı yamalıBenim önler düzgün görüntüsü normal. Ana arkalar facia. Yemek yemek zor oluyor bazen
Yok kanalda tutmama riski var. Yani dişin sinirleri alınıp oralar dolduruluyor ya diş ölebiliyor ondan. O zaman dişi çekip implat diyorlar. Ben işte implanttan ölümüne korkuyorum. Kaldım dişsizKanal olunca o diş dahamı dayanıksız oluyor ? Doktor en son cagre kanal yaparız demişti , hatta yapma taraftarıda değil...
Dişsiz kalmaktan daha iyi değil mi ? Hem öyle kötü bişey de değil benceYok kanalda tutmama riski var. Yani dişin sinirleri alınıp oralar dolduruluyor ya diş ölebiliyor ondan. O zaman dişi çekip implat diyorlar. Ben işte implanttan ölümüne korkuyorum. Kaldım dişsiz
canim on dis gecen iltihap kapmisti ona kanalli dolgu yapip aradaki boslugu kapatacak ayrilmisti dislerim, alttada ilk azi disimle 2.azi disimde kanalli dolgu vardi biri kirilinca digerininde pert oldugunu anladik 2 diste kaplama olacak toplam 2.500 buna ön disleri birlestirmek icin atacagi kompozit dolgu fiyati dahil degil dahaO kadar büyük problem mi var deniz, geçmiş olsun...
benim cenemde kemik erimesi baslayinca dis koklerim egilme yapti, aslinda butun dislerimi cekip takma dis yapacaklar ama ana disim oldugu icin kullana bildigin kadar kullan diyorlarGeçmiş olsun. Benimde dişlerimde sorun vardı. Oysaki kendimi bildim bileli iyi bakmışımdır dişlerime ama yinede çabuk çürür ve mineleri nerdeyse yok olmuşlarda. Doktor genetik olabilir yada bide asidiyle alakalı olabilir diyor. Benim ex ise hayatında diş doktoru yüzü görmemiştir , bide adam doğru düzgün bakmaz dişlerine . Batsın bu dünya diyorum anca
Şarap severim ya romanssYaanasıl denk getirdi kv de
Sende şarap severlerdensin demekki
Takma dişmi?? İmplant daha iyi değil mi ? Agrı oluyormu ?benim cenemde kemik erimesi baslayinca dis koklerim egilme yapti, aslinda butun dislerimi cekip takma dis yapacaklar ama ana disim oldugu icin kullana bildigin kadar kullan diyorlar
agri degil ama cenemde yani dislerimde surekli gerilme hissi oluyo, kemik erimesi olan kisilere genelde impilant onermiyolae bir sure sonra atiyo kemikler eridigi icinTakma dişmi?? İmplant daha iyi değil mi ? Agrı oluyormu ?
mecbue gidiyorum canim kanalla dolguyla kurtarmaya calisiyolar ama eninde sonunda cekilecek hepsiDişi ihmal etme, mide rahatsızlığına bile kapı aralıyor. Aman diyeyim. Bir de vaktinde gitmezsen dolguyla 300 tl ye yırtacaksan kanala döner 800 ödersin.
Baya da kalıyormuş ya hayırlısı artıkŞarap severim ya romansskaynvalde senede bır gelıp uzun kalır bu sene kovidden sebep gec kaldı. Bu hafta sonu gelme durumu var ve sanırım mart ortasına kadar kalıcak
Gecmıs olsun denız benım dw arkalarda hem eksık hem tedavılık diş var hamileliklerğmde olustu hep. hamılelıktı emzirmeydı bi türlü gıdemedım sonra da pandemi olduagri degil ama cenemde yani dislerimde surekli gerilme hissi oluyo, kemik erimesi olan kisilere genelde impilant onermiyolae bir sure sonra atiyo kemikler eridigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?