- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.071
- 748
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.241
İmplant olması gerekiyor sanırım 3 dişimin de ama cok korkuyorum.Gecmıs olsun denız benım dw arkalarda hem eksık hem tedavılık diş var hamileliklerğmde olustu hep. hamılelıktı emzirmeydı bi türlü gıdemedım sonra da pandemi oldurahat rahat hıc gülemem
Çok geçmiş olsun deniz ben biraz şanslıyım galiba 20lik diş ağrısı çeker dururum sürekli ağrır gömülüymüş ameliyatla aldırdım birini öldüm bidaha aldırmam dedim onun dışında Bi sıkıntım yokmecbue gidiyorum canim kanalla dolguyla kurtarmaya calisiyolar ama eninde sonunda cekilecek hepsi
Kac yasındasın kı? Özellikle gebelik dogum ve emzırme tetıklıyor diş rahatsızlıklarınu ardından da yaş maalesef. Onun ıcın kesınlıjle gebelık oncesı diş muayenesi şart, bilemedim.Çok geçmiş olsun deniz ben biraz şanslıyım galiba 20lik diş ağrısı çeker dururum sürekli ağrır gömülüymüş ameliyatla aldırdım birini öldüm bidaha aldırmam dedim onun dışında Bi sıkıntım yok
Sana da geçmiş olsun laylonİmplant olması gerekiyor sanırım 3 dişimin de ama cok korkuyorum.
Normalde gelişmiş dişim ama derinin altında sapasağlam dişler doktor bunlar çıksaydı baya kullanırdın dedi filmde öyle bi görünüyor ki alt tarafta kalmış. Ameliyatla alıyorlar 3 sene önce aldırdım Bi çene yapım darmış çenem çıkıyordu az dahaKac yasındasın kı? Özellikle gebelik dogum ve emzırme tetıklıyor diş rahatsızlıklarınu ardından da yaş maalesef. Onun ıcın kesınlıjle gebelık oncesı diş muayenesi şart, bilemedim.
İlk kez duydum boyle bı cebeple cene cıkmasını neler var yaw. Benım de bazen cenem cıkacak gıbı gelıyor ama başka mevzulardanNormalde gelişmiş dişim ama derinin altında sapasağlam dişler doktor bunlar çıksaydı baya kullanırdın dedi filmde öyle bi görünüyor ki alt tarafta kalmış. Ameliyatla alıyorlar 3 sene önce aldırdım Bi çene yapım darmış çenem çıkıyordu az daha
Sorma laylon ya ağzım zaten küçük bide uyuşturdular iki tane el var ağzımın içinde diş de sağlam olduğu için köklü falan kaç parçada çıkardı adam baya da uğraştı bitti dediğini hatırlıyorum ağzımı kapatamadımİlk kez duydum boyle bı cebeple cene cıkmasını neler var yaw. Benım de bazen cenem cıkacak gıbı gelıyor ama başka mevzulardan
aksatma valla bekledikce mebla iyice buyuyuyo sonra hepsi tek seferde çıkıyo cebindenGecmıs olsun denız benım dw arkalarda hem eksık hem tedavılık diş var hamileliklerğmde olustu hep. hamılelıktı emzirmeydı bi türlü gıdemedım sonra da pandemi oldurahat rahat hıc gülemem
Kaynvalde gelınce belkı de başlarım tedavıye bi işe yaramıs oluraksatma valla bekledikce mebla iyice buyuyuyo sonra hepsi tek seferde çıkıyo cebinden
olmasinda valla benimde bie teyzem var 80 yasinda falan agzinda 2 tane dolgudan baska hic eksik dişi yok, elmayi bile kutur kutur isirarak yer hala, ben daha 35 yasimdayim elmayi ayvayi isirinca dislerim icinde kalacak cikmayacak saniyorumÇok geçmiş olsun deniz ben biraz şanslıyım galiba 20lik diş ağrısı çeker dururum sürekli ağrır gömülüymüş ameliyatla aldırdım birini öldüm bidaha aldırmam dedim onun dışında Bi sıkıntım yok
aynen cocuklara baksin sen dislerini yaptir, benim kiz perisan oldu bugun.Kaynvalde gelınce belkı de başlarım tedavıye bi işe yaramıs olur
Bilemedım kıymetını ama coxuklara diş bakımı hassasıyetını verdım bir de cıkolatayı abartmasalar tabiolmasinda valla benimde bie teyzem var 80 yasinda falan agzinda 2 tane dolgudan baska hic eksik dişi yok, elmayi bile kutur kutur isirarak yer hala, ben daha 35 yasimdayim elmayi ayvayi isirinca dislerim icinde kalacak cikmayacak saniyorum
Hıc s2vmez cocuk bakmayı ama bu kez rıca etmıcem dırek gıdıcem dıcemaynen cocuklara baksin sen dislerini yaptir, benim kiz perisan oldu bugun.
tunalidaydim aslinda gezebilirdi ama polisler saat 1 den once goz actirmiyolar orda maalesef arabada beklemek zorunda kaldi
rica etme zaten, soyle dişci randevum var benim bi gidip gelmem lazim de.Hıc s2vmez cocuk bakmayı ama bu kez rıca etmıcem dırek gıdıcem dıcem
Off çok geçmiş olsun ya...canim on dis gecen iltihap kapmisti ona kanalli dolgu yapip aradaki boslugu kapatacak ayrilmisti dislerim, alttada ilk azi disimle 2.azi disimde kanalli dolgu vardi biri kirilinca digerininde pert oldugunu anladik 2 diste kaplama olacak toplam 2.500 buna ön disleri birlestirmek icin atacagi kompozit dolgu fiyati dahil degil daha
Erken kalkıyorlar zaten 6 buçuk 7 civarı.Sabah erken kaldır sende onları akşama kadar yorulsunlaronları yoruyum derken kendin pert olup erkenden uyuyomuşsun
korona olmayim da agri sizi onemli degilOff çok geçmiş olsun ya...
Bayağı işlem var, umarım ağrısız sızısız kavuşursun inci dişlere.
öyle canim yapacak bişey yok ama fiyatlar insanin içine oturuyo ve bu daha başlangic benim, yani bunu yaptirinca diger dislerimin normal yollarla vadesinin dolacagini bilsem önemli degil diyecegim ama, sirf ana disleri kurtarmak biraz daha uzun kullanabilmek icin oduyorum bu parayi, yaptirdim gitti artik olayi degil yani.Ne için çalışıyoruz kazanıyoruz sağlık için canım. Napalım mecbur sağlık olmazsa hiçbiri olmaz
Hep rica ederdim ne konu olursa olsun. Mesela kuafore gıdecem geceden soylerdım yarın bi kosu gıdıp gelsem bakabılır msın dıye. Oyalanma ben başedemem hemen gel derdı aceleyle gıderdım. Zaten o varken ne kımseye gıderım ne kımseyı cagırabılırım cunku ıstemez kımseyırica etme zaten, soyle dişci randevum var benim bi gidip gelmem lazim de.
çık
Sende haklısın en azından imkanın var ki yaptırıyorsun umarım bian önce sağlına kavuşur dişlerinöyle canim yapacak bişey yok ama fiyatlar insanin içine oturuyo ve bu daha başlangic benim, yani bunu yaptirinca diger dislerimin normal yollarla vadesinin dolacagini bilsem önemli degil diyecegim ama, sirf ana disleri kurtarmak biraz daha uzun kullanabilmek icin oduyorum bu parayi, yaptirdim gitti artik olayi degil yani.
idare etsin diye ugrasiyorum sadece.
yaparim olur dese tek seferde hepsine impilant yapsa mesela ona verdigim paraya hic uzulmem, ama bu parayi ani kurtarmak icin oduyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?