- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.261
Bir ay kalıcaksa mecbur tabi Bi kaç gün olsa da onunla ilgilensen ertelesen kalıyorsa idare edecek benceHep rica ederdim ne konu olursa olsun. Mesela kuafore gıdecem geceden soylerdım yarın bi kosu gıdıp gelsem bakabılır msın dıye. Oyalanma ben başedemem hemen gel derdı aceleyle gıderdım. Zaten o varken ne kımseye gıderım ne kımseyı cagırabılırım cunku ıstemez kımseyı
Bır bazen ıkı ay kalır keyfı durumuna gore gecen sene 2 ay kaldı ama oncesınde de gwlıp 20 gun kalmıstı. Sonra ızınde bız de gıdıp 20 gun kalıyoruz. İnşallah bu kez başarabilirimBir ay kalıcaksa mecbur tabi Bi kaç gün olsa da onunla ilgilensen ertelesen kalıyorsa idare edecek bence
Kp yok galiba tek mi kalıyoBır bazen ıkı ay kalır keyfı durumuna gore gecen sene 2 ay kaldı ama oncesınde de gwlıp 20 gun kalmıstı. Sonra ızınde bız de gıdıp 20 gun kalıyoruz. İnşallah bu kez başarabilirim
senin kaynanada benimkilerden değişik belli olduHep rica ederdim ne konu olursa olsun. Mesela kuafore gıdecem geceden soylerdım yarın bi kosu gıdıp gelsem bakabılır msın dıye. Oyalanma ben başedemem hemen gel derdı aceleyle gıderdım. Zaten o varken ne kımseye gıderım ne kımseyı cagırabılırım cunku ıstemez kımseyı
Evet yok 23 yasında kaybetmıs esını 2 cocuklaKp yok galiba tek mi kalıyo
Cook degısık hem de cok. Asilzadelerden benımki lordlar kamarasındansenin kaynanada benimkilerden değişik belli oldu
Saçını basıni yolsaydin14 subatta kayınvaldem sanırım bızle olacakolmasa şarap +film olurdu.
Ne kadar erkennn küçük Bi yaşda dul kalmış Allah rahmet eylesinEvet yok 23 yasında kaybetmıs esını 2 cocukla
Korona var zaten gorusemeyiz deyip alma verme14 şubat hem çok yakın bir arkadaşımın hem de yine çok yakın bir arkadaşımın çocuğunun doğumgünü.
Kocaya sıra gelene kadar, para diğerlerine gidecek
Evet esım 3 yaş kız kardesı 6 aylıkmıs aracla kaza yapmıslar rahmetli olmus. Kaynvaldem de evlenmemıs bır daha.Ne kadar erkennn küçük Bi yaşda dul kalmış Allah rahmet eylesin
Ya ben anlamıyorum kadınlar evlenmiyo kaç yaşında olursa olsun ama erkekler öyle mi 20 de kalsa evlenir 70 deEvet esım 3 kız kardesı 6 aylıkmıs aracla kaza yapmıslar rahmetli olmus. Kaynvaldem de evlenmemıs bır daha.
Kesınlıkle evlenıyorlar. Kaynvade calısıyormus ne maddi olarak ne manevı olarak ıhtıyac duymamıs.Ya ben anlamıyorum kadınlar evlenmiyo kaç yaşında olursa olsun ama erkekler öyle mi 20 de kalsa evlenir 70 de
Evlenecek tabi ki .yazıkYa ben anlamıyorum kadınlar evlenmiyo kaç yaşında olursa olsun ama erkekler öyle mi 20 de kalsa evlenir 70 de
Benim anneannemde senelerrr önce 30 yaşında dul kalmış ben çocuklarımı üvey baba elinde büyütmem demişKesınlıkle evlenıyorlar. Kaynvade calısıyormus ne maddi olarak ne manevı olarak ıhtıyac duymamıs.
Aynı benım kaynvalde ıste. Bır yandan cok acı yalnızlık sevgısızlık ama bır yandan da hak verıyırum üvey baba meselesı cok kötü.Benim anneannemde senelerrr önce 30 yaşında dul kalmış ben çocuklarımı üvey baba elinde büyütmem demiştek başına büyütmüş okutmuş çocuklarını
Şimdi bu düşünce biraz kırıldı sanki eskiden daha yaygınmış galibaAynı benım kaynvalde ıste. Bır yandan cok acı yalnızlık sevgısızlık ama bır yandan da hak verıyırum üvey baba meselesı cok kötü.
Evet ben kırdımŞimdi bu düşünce biraz kırıldı sanki eskiden daha yaygınmış galiba
Kız git deli deli konusma Allah korusunEvet ben kırdım
İvit 1 senedir evlere yolluyoruz hediyeleriKorona var zaten gorusemeyiz deyip alma verme
Gerçi artık yeter ki iste adrese yollayabiliyosun.tuh yaa...
Mazeretler de geçerli değil artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?