Geçinemeyenler kulübü

Bir ay kalıcaksa mecbur tabi Bi kaç gün olsa da onunla ilgilensen ertelesen kalıyorsa idare edecek bence

Bir ay kalıcaksa mecbur tabi Bi kaç gün olsa da onunla ilgilensen ertelesen kalıyorsa idare edecek bence
Bır bazen ıkı ay kalır keyfı durumuna gore gecen sene 2 ay kaldı ama oncesınde de gwlıp 20 gun kalmıstı. Sonra ızınde bız de gıdıp 20 gun kalıyoruz. İnşallah bu kez başarabilirim

senin kaynanada benimkilerden değişik belli oldu

14 şubat hem çok yakın bir arkadaşımın hem de yine çok yakın bir arkadaşımın çocuğunun doğumgünü.
Kocaya sıra gelene kadar, para diğerlerine gidecek
Korona var zaten gorusemeyiz deyip alma verme

Gerçi artık yeter ki iste adrese yollayabiliyosun.tuh yaa...
Mazeretler de geçerli değil artik

Kesınlıkle evlenıyorlar. Kaynvade calısıyormus ne maddi olarak ne manevı olarak ıhtıyac duymamıs.
Benim anneannemde senelerrr önce 30 yaşında dul kalmış ben çocuklarımı üvey baba elinde büyütmem demiş tek başına büyütmüş okutmuş çocuklarını

Benim anneannemde senelerrr önce 30 yaşında dul kalmış ben çocuklarımı üvey baba elinde büyütmem demiş tek başına büyütmüş okutmuş çocuklarını
Aynı benım kaynvalde ıste. Bır yandan cok acı yalnızlık sevgısızlık ama bır yandan da hak verıyırum üvey baba meselesı cok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…