Geçinemeyenler kulübü

Bılmıyorum kı kırıldı mı yani evet yalnızlık cok kötü ama bu kez kendın ıcın dogru kişiyi bulmaya degıl cocuklar ıcın dogru kişiyi aramaya başlıyorsun. İki ucu boklu degnek misali
Bide eskiden kaynıyla evlendirelen falan oluyormuş ya o daha vahimmiş yaa

Kız git deli deli konusma Allah korusun
Hayır şunu demek istiyorum bn bu düşünceyi kıran bı insanım
Yengem öldü
Herkes ayağa kalktı amcama... evlenemezmis.

Evlendirdim ellerimle .
Aynısını uzak bı akrabamiza da yaptım.esimin teyzesini de evlendirsim bizzat ben

Bende başka türlü anladım kendinden bahsediyorsun şaka yaparak sandım da Allah korusun kuzu o yüzden dedim

Bende başka türlü anladım kendinden bahsediyorsun şaka yaparak sandım da Allah korusun kuzu o yüzden dedim
Yok yok ondan önce üstteki yorumda dedim de uff düşünmek bile istemiyorum içim yandı filan diye.

Şakasi mi olur yarabbim göstermesin

Olmazsın bir şey olmaz.
Diş hekimleri herkesten çok daha dikkatli, kendilerini koruyorlar.
ffp2 takmisti ama konusurken ic ventili acilip acilip kapaniyodu, sadece kendini koruyodu yani, onun uzerine birde cerrahi maske takmasi gerek normalde ama yoktu
bitsede kurtulsam bir an önce

Sende haklısın en azından imkanın var ki yaptırıyorsun umarım bian önce sağlına kavuşur dişlerin
ne imkan ne imkan koca kişisini 6 senede ilk kez kandirip gune girdim diyip 300 300 atiyoduk kenara gram aliyodum,birazda kizin dogum gununden gelenleri atmistim mecbur onlari bozacagim aldigim paranin daha altina hemde

ne imkan ne imkan koca kişisini 6 senede ilk kez kandirip gune girdim diyip 300 300 atiyoduk kenara gram aliyodum,birazda kizin dogum gununden gelenleri atmistim mecbur onlari bozacagim aldigim paranin daha altina hemde
Keşke altın bu kadar düşmeden bozdursaydın deniz 6 ayın ün düşük seviyesinde şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…