- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.281
Olmazsın bir şey olmaz.korona olmayim da agri sizi onemli degil
Bılmıyorum kı kırıldı mı yani evet yalnızlık cok kötü ama bu kez kendın ıcın dogru kişiyi bulmaya degıl cocuklar ıcın dogru kişiyi aramaya başlıyorsun. İki ucu boklu degnek misaliŞimdi bu düşünce biraz kırıldı sanki eskiden daha yaygınmış galiba
Bide eskiden kaynıyla evlendirelen falan oluyormuş ya o daha vahimmiş yaaBılmıyorum kı kırıldı mı yani evet yalnızlık cok kötü ama bu kez kendın ıcın dogru kişiyi bulmaya degıl cocuklar ıcın dogru kişiyi aramaya başlıyorsun. İki ucu boklu degnek misali
Hayır şunu demek istiyorum bn bu düşünceyi kıran bı insanımKız git deli deli konusma Allah korusun
Bende başka türlü anladımHayır şunu demek istiyorum bn bu düşünceyi kıran bı insanım
Yengem öldü
Herkes ayağa kalktı amcama... evlenemezmis.
Evlendirdim ellerimle .
Aynısını uzak bı akrabamiza da yaptım.esimin teyzesini de evlendirsim bizzat ben
Yok yok ondan önce üstteki yorumda dedim de uff düşünmek bile istemiyorum içim yandı filan diye.Bende başka türlü anladımkendinden bahsediyorsun şaka yaparak sandım da Allah korusun kuzu o yüzden dedim
ffp2 takmisti ama konusurken ic ventili acilip acilip kapaniyodu, sadece kendini koruyodu yani, onun uzerine birde cerrahi maske takmasi gerek normalde ama yoktuOlmazsın bir şey olmaz.
Diş hekimleri herkesten çok daha dikkatli, kendilerini koruyorlar.
Amin rabbim yaşatmasınYok yok ondan önce üstteki yorumda dedim de uff düşünmek bile istemiyorum içim yandı filan diye.
Şakasi mi olur yarabbim göstermesin
ne imkan ne imkanSende haklısın en azından imkanın var ki yaptırıyorsun umarım bian önce sağlına kavuşur dişlerin
Keşke altın bu kadar düşmeden bozdursaydın deniz 6 ayın ün düşük seviyesinde şuanne imkan ne imkankoca kişisini 6 senede ilk kez kandirip gune girdim diyip 300 300 atiyoduk kenara gram aliyodum,birazda kizin dogum gununden gelenleri atmistim mecbur onlari bozacagim aldigim paranin daha altina hemde
Ne kadra şuanKeşke altın bu kadar düşmeden bozdursaydın deniz 6 ayın ün düşük seviyesinde şuan
zaten dusuyor diye son bir kac ayrdir aliyordum, iyice dustuKeşke altın bu kadar düşmeden bozdursaydın deniz 6 ayın ün düşük seviyesinde şuan
Sorma çok düştü bende baya zarardayım şuanzaten dusuyor diye son bir kac ayrdir aliyordum, iyice dustu
Çeyrek 715Ne kadra şuan
Besle büyüt danayı tanımasın anayıbir anne ata sözü derki ???
sanki bana ne yaptınBesle büyüt danayı tanımasın anayı
Nereye koyduysan ordadırsanki bana ne yaptın
ana olunca anlarsin sende, allah sanada senin gibi bebeler versinde sende benim ne çektigimi anlaNereye koyduysan ordadır
Bugün buralar sessiz deli gibi ikimiz konusup duruyoruzana olunca anlarsin sende, allah sanada senin gibi bebeler versinde sende benim ne çektigimi anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?