- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.301
ev işi nankör maalesef :))Selam kızlar bugun bıraz yaprak sardım az da lahana sardım suan pertimsaatlerimi verdım sarayım dıye koca kazanın yarısını yedık reva mı bu
Kesınlıkle oyle hergun temızle sil süpür bir gün bırak sanki aylardır toplanmamıs gıbıev işi nankör maalesef :))
lahana dolmasıda oyle bır suru ugrasıp bır ogunde bıtıyo degılmıSelam kızlar bugun bıraz yaprak sardım az da lahana sardım suan pertimsaatlerimi verdım sarayım dıye koca kazanın yarısını yedık reva mı bu
Gümüşe yatırım yapmak lazımİyi akşamlar kızlar..gumus artmıs gumus nekı kuyumcudamı satılıyo
bız yatırım yapsak oda duserGümüşe yatırım yapmak lazım
Lahana agırlıkta yaprak da sardım 2 saatımı aldı. Yarım saatte yarısı bıttı. Yemek için yasıyoruz resmen.lahana dolmasıda oyle bır suru ugrasıp bır ogunde bıtıyo degılmı
aynenınsanın canıda cekıyo..ne zaman lahana sarsam bı daha yapmıycam dıyorum..mecbur yapıyoruz canımız cekınceLahana agırlıkta yaprak da sardım 2 saatımı aldı. Yarım saatte yarısı bıttı. Yemek için yasıyoruz resmen.
Oglumun kumbarasını acıp ustune de bıraz ben ekledım tam altın aldım o zman 3100 du sanırım eylul gıbı. Suan 2.800bız yatırım yapsak oda duser
Oglumun kumbarasını acıp ustune de bıraz ben ekledım tam altın aldım o zman 3100 du sanırım eylul gıbı. Suan 2.800
Sanirım bır ay kadar sarmam ya yoruldum sar sar bıtmedı. Mantı yapıcam ne zmandıeçr sırf bu düşünceden erteleyıo duruyorumaynenınsanın canıda cekıyo..ne zaman lahana sarsam bı daha yapmıycam dıyorum..mecbur yapıyoruz canımız cekınce
Suan da bırıkım yaptım altın almayı planlıyordum ama aklım karısık. Dolar alsam daha ıyı.
herseyın fıyatı asagımı gelıcek..ıkıncı el araba fıyatlarıda gerılemeye basladı..ası cıkmasıyla ılgılı dımıOglumun kumbarasını acıp ustune de bıraz ben ekledım tam altın aldım o zman 3100 du sanırım eylul gıbı. Suan 2.800
bende aynı durumdayım..cok gecmıste rahmetlı esım dolarda bayaga zarar etmıs..bız evlenmeden once..ondan dolara karsıda sogugum sankı:)Suan da bırıkım yaptım altın almayı planlıyordum ama aklım karısık. Dolar alsam daha ıyı.
Hiç bilmiyorum ki günü kotarmaya calısıyorum cunku planladıgmız ya da düşğndüğmüz gıbı olmuyor hıc bısey. Sıvı yag aldırdım 40 kilo 100 liraya dayanıcak dıye,sanırım ondan da zarar edıcezherseyın fıyatı asagımı gelıcek..ıkıncı el araba fıyatlarıda gerılemeye basladı..ası cıkmasıyla ılgılı dımı
ası olanlardada korona gorulmuskı ..korunurlugu net değil demekkıSuan da bırıkım yaptım altın almayı planlıyordum ama aklım karısık. Dolar alsam daha ıyı.
Aşı sadece semptomları hafıfletıyormus sanırım vırus kapmayacak diye birsey yokası olanlardada korona gorulmuskı ..korunurlugu net değil demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?