- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.321
cıcek yagı dımı..bereketlı olsun ınsallah..5 kg sı 70 kusurdu ..4 kg aldım..50 kusurHiç bilmiyorum ki günü kotarmaya calısıyorum cunku planladıgmız ya da düşğndüğmüz gıbı olmuyor hıc bısey. Sıvı yag aldırdım 40 kilo 100 liraya dayanıcak dıye,sanırım ondan da zarar edıcez
pıyasa b..b.. oldu allah sonumuzu hayır etsınAşı sadece semptomları hafıfletıyormus sanırım vırus kapmayacak diye birsey yok
Yaa böyle karların uzun süre durduğu yerde mi yaşıyorsunu. Ooff süper
Dag köyleri böyle khomyukYaa böyle karların uzun süre durduğu yerde mi yaşıyorsunu. Ooff süper
Yaşaması zordur herhalde ama yine de güzeldir. Kara bayılırım, doyamam hiç de böyle bir yerde yaşamak ne güzel olurdu diyor bir yanım.Dag köyleri böyle khomyuk
bir gun mu :) ben sabah topluyorum aksam 8 de kiz yatarken soyle bi ustunden geciyorum tekrae bir gun bile gitmiyo bizdeKesınlıkle oyle hergun temızle sil süpür bir gün bırak sanki aylardır toplanmamıs gıbı
bizim koyede boyle yagmis 3 gundur elektrik yok eminmisin :)))Yaşaması zordur herhalde ama yine de güzeldir. Kara bayılırım, doyamam hiç de böyle bir yerde yaşamak ne güzel olurdu diyor bir yanım.
bankadan falanda alabiliyosun bildigim kadariyla emin degilim amaİyi akşamlar kızlar..gumus artmıs gumus nekı kuyumcudamı satılıyo
Ayy o zaman kalsınbizim koyede boyle yagmis 3 gundur elektrik yok eminmisin :)))
bende kizin kumbarasini acip gumusemi atsamOglumun kumbarasını acıp ustune de bıraz ben ekledım tam altın aldım o zman 3100 du sanırım eylul gıbı. Suan 2.800
merhaba sız ogretmen oldugunuz ıcın sorayım dedım ..merak ettımde..bı komsum var esı olmus bır kızı ıle bırlıkte..kızıda 410 almıstı lıse yerlesme sınavından..bu arkadasta anadolu lısesı yerıne ozel lıseye gonderıyor..ayda 1500 tl..gelırı yatmedıgı ıcın ektra yaslı bırılerıne bakıyor..gunde 9,10 saat..cocuk tek basına evde duruyor..acaba normal anadolu lısesıne gonderse kendıde cocugun basında dururdu en azından dıyorum sızce hangısı mantıklıOğlumu anca uyuttum geldim, bugün hava harikadı, paltoları bile attık bir ara. İyi mi kötü bilemiyorum tabii de.
Ayrıca ne hamarat hatunlar var aramızda öyle. Ben hiç lahana sarmadım hayatımda. Yaprak da 6,5 senelik evlilik hayatında iki bilemedin üç kez sarmışımdır. Belim ağrıyor hemen sarınca.
ne bılıym ben alısamadım bu gumus olayına gumusden yatırm olaayına alısık değiliz yabankadan falanda alabiliyosun bildigim kadariyla emin degilim ama
bazen mahrumiyet bolgesi olabiliyo boyle yerler .Ayy o zaman kalsın
Yani şimdi ben de oğlumu özel okula gönderme niyetindeyim.merhaba sız ogretmen oldugunuz ıcın sorayım dedım ..merak ettımde..bı komsum var esı olmus bır kızı ıle bırlıkte..kızıda 410 almıstı lıse yerlesme sınavından..bu arkadasta anadolu lısesı yerıne ozel lıseye gonderıyor..ayda 1500 tl..gelırı yatmedıgı ıcın ektra yaslı bırılerıne bakıyor..gunde 9,10 saat..cocuk tek basına evde duruyor..acaba normal anadolu lısesıne gonderse kendıde cocugun basında dururdu en azından dıyorum sızce hangısı mantıklı
Tövbe dedim şu an. Her şeyin kararı güzelmişbazen mahrumiyet bolgesi olabiliyo boyle yerler .
biz bi ara agri merkezdeydik kışın catidan tepemize kar yıgini dusmesin diye yolun ortasindan falan yuruyoduk catilara baka baka
en son bir ogretmenle suriyelinin uzerine dusmustu suriyeli cocuk hemen öldu sanirjm ogretmen beyin kanamasi gecirmisti ne oldu bilmiyorum
ne diledigine dikkat et yani
Cok güzel gercekten ama mecburi yaşam için degıl keyfi olarak gıdıp süreli kalmak için.Küçük bi dag evım olsun isterdim ben de.Yaşaması zordur herhalde ama yine de güzeldir. Kara bayılırım, doyamam hiç de böyle bir yerde yaşamak ne güzel olurdu diyor bir yanım.
Saolun..tabı devlet okulunda hıjyen yok..duzen vb ozelde ılgı alaka farklı..ortam ılıskıler farklı..arkadasım gıbı bende gonderebılırım kendım calısarak..ama erkek cocuk benımkı..ılk ogret puanı 94 du..ama bız evde calıstıryoduk hep..ılla oglum calıs hadı dıycem ..yoksa kalkmıyo oyun basından..kızkardesım calısıyo..cocugu fırsat belledı..oyun bagamlısı oldu..zaten onun ıcın calısıyodu..sımdı ekstra ders aldırmak zorunda geri kaldı dıye..oyle değişik bır durum yanıYani şimdi ben de oğlumu özel okula gönderme niyetindeyim.
Okul nitelikli bir okulsa bir nebze olur. Yani nitelikli anadolu liselerinde öğrenci profili daha düzgün. Ama değilse de başarıyı etkiler. Nitelikli olmayan anadolu lisesinde serseri öğrenciler de var. Çocuk da kapılıp gidecek çocuksa hele ipin ucunu kaçırıyor. Sınıflar kalabalık, öğretmenler tam yetişemediği de oluyor. İlgi alaka tabii ki özel okulla bir değil.
Çocuktaki azim kapasite işi biraz da sanırım, o kısmı hala tam çözemedim ben. Benim iki ablam da öğretmen. İlk ablam bekar anne, tek büyütüyor. Çocuk beş yaşındaydı ayrıldılar, baba temelli yurtdışında senede bi kaç kere gelir görür tatile giderler. Ablam da biraz gezip eğleneyim kafasında bir kadın. Bir gün oturup kızını çalıştırmadı. Çocuk ama nasıl çalışkan. Oturur eni konu inekler. Kafa da sayısala basıyor, zehir gibi. Bebeklikten zeki gitti. Şimdi şehrin en iyi ikimci lisesinde. Doktorluğu hedefliyor. Ortanca ablam da çok idealist, sabırlı, sakindir. Yeğenimi bir gün boş bırakmadı, oturdu çalıştırdı. Her zaman ödevlerini takip etti falan. Kızı da bir yere kadar ilgili, zeka diğer yeğen gibi değil, zeki ama sayısalı geç anlıyor. Ve çabuk sıkılıyor. Şimdi hele okulda online a dönünce serdi iyice. Ablamın ittirmesiyle gittiği kadar. Ki dediğim gibi ablam kadar ilgili sakin, oturup çocukla çocuk olan, güzel ders anlatan insan görmedim ben. Ama yok yok. Olmuyor. Bu sene lise sınavına girecek ama pek de umudumuz yok açıkçası. Mesela kötü lise gelirse, meslek lisesi gelirse ya açığa veririrz, ya özele diyor mecburen.Saolun..tabı devlet okulunda hıjyen yok..duzen vb ozelde ılgı alaka farklı..ortam ılıskıler farklı..arkadasım gıbı bende gonderebılırım kendım calısarak..ama erkek cocuk benımkı..ılk ogret puanı 94 du..ama bız evde calıstıryoduk hep..ılla oglum calıs hadı dıycem ..yoksa kalkmıyo oyun basından..kızkardesım calısıyo..cocugu fırsat belledı..oyun bagamlısı oldu..zaten onun ıcın calısıyodu..sımdı ekstra ders aldırmak zorunda geri kaldı dıye..oyle değişik bır durum yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?