- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.341
ah ah neerde ılk ablanızın evladı gıbı..maasallah 41 kere..ogretmenı matematıge yatkınlık var oglunuzda dedi..oysa ilk okulda okumayı en gec cozdu..ıkıncı ucuncu sınıfta hep matematıkde bırıncı oldu..bız ılgılendıgımız ıcın kendı yapmak ıcınden gelmıyor ılgılenmesem okumayıda unutur bu cocuk.:)bıze hıc calıs demezlerdı..ıste allah basımızdan eksık etmesın..bır evlat yetısıyo ama nasıl ne emeklerle..değilmiÇocuktaki azim kapasite işi biraz da sanırım, o kısmı hala tam çözemedim ben. Benim iki ablam da öğretmen. İlk ablam bekar anne, tek büyütüyor. Çocuk beş yaşındaydı ayrıldılar, baba temelli yurtdışında senede bi kaç kere gelir görür tatile giderler. Ablam da biraz gezip eğleneyim kafasında bir kadın. Bir gün oturup kızını çalıştırmadı. Çocuk ama nasıl çalışkan. Oturur eni konu inekler. Kafa da sayısala basıyor, zehir gibi. Bebeklikten zeki gitti. Şimdi şehrin en iyi ikimci lisesinde. Doktorluğu hedefliyor. Ortanca ablam da çok idealist, sabırlı, sakindir. Yeğenimi bir gün boş bırakmadı, oturdu çalıştırdı. Her zaman ödevlerini takip etti falan. Kızı da bir yere kadar ilgili, zeka diğer yeğen gibi değil, zeki ama sayısalı geç anlıyor. Ve çabuk sıkılıyor. Şimdi hele okulda online a dönünce serdi iyice. Ablamın ittirmesiyle gittiği kadar. Ki dediğim gibi ablam kadar ilgili sakin, oturup çocukla çocuk olan, güzel ders anlatan insan görmedim ben. Ama yok yok. Olmuyor. Bu sene lise sınavına girecek ama pek de umudumuz yok açıkçası. Mesela kötü lise gelirse, meslek lisesi gelirse ya açığa veririrz, ya özele diyor mecburen.
Ah hem de ne emek. Mutlu, huzurlu, merhametli olsunlar da varsın yorulalımah ah neerde ılk ablanızın evladı gıbı..maasallah 41 kere..ogretmenı matematıge yatkınlık var oglunuzda dedi..oysa ilk okulda okumayı en gec cozdu..ıkıncı ucuncu sınıfta hep matematıkde bırıncı oldu..bız ılgılendıgımız ıcın kendı yapmak ıcınden gelmıyor ılgılenmesem okumayıda unutur bu cocuk.:)bıze hıc calıs demezlerdı..ıste allah basımızdan eksık etmesın..bır evlat yetısıyo ama nasıl ne emeklerle..değilmi
Oreo canavarı seniiii. Bu ucuzsa bunu alam.oreo pahalıoreonun benzerı cıkmıs torkunun premıo ama bulamadım a101 deEki Görüntüle 2775726 Eki Görüntüle 2775727
bende buna baktım vallahı yok yenımı cıktı acabakı ne olursa olsun oreodan uygundur..Oreo canavarı seniiii. Bu ucuzsa bunu alam.oreo pahalıbiz makarnayı yokluktan salçalı yapan insanlarız
Resmini mi attın az önce. Şimdi bı anda resim görünmez oldiiuu.. site reklamimiydi acababende buna baktım vallahı yok yenımı cıktı acabakı ne olursa olsun oreodan uygundur..makarnayı kaynatıyorum..yogurt dokuyorum ustune mıs gıbı yemek
Ben varlıktada salçalı yapıyorumOreo canavarı seniiii. Bu ucuzsa bunu alam.oreo pahalıbiz makarnayı yokluktan salçalı yapan insanlarız
Ben o günden beri çok sarsıldım fesleğenli yapiyorumBen varlıktada salçalı yapıyorum
bılmıyorumkı ben kaldırmadım ama allah allah..bıskuvıyı oreodan daha ıyı dıyolarResmini mi attın az önce. Şimdi bı anda resim görünmez oldiiuu.. site reklamimiydi acaba
Hangi günden beri ? Ne sarstı ki seni ?Ben o günden beri çok sarsıldım fesleğenli yapiyorum
Morluk falan hiç olmadı ama şiş olduğunu hissediyorum . Daha doğrusu dolguyu hissediyorumHadi bea gözlerinin morluğu şişliği var mı nasıl durumdasin
Beğendin mi, farklı ve güzel hissettiriyor mu sana?Morluk falan hiç olmadı ama şiş olduğunu hissediyorum . Daha doğrusu dolguyu hissediyorum
Evet çok fark ediyor ama bilmiyorum sanki hani yorgun olursunda gözlerin şiş olur ya , o hissi veriyor . Sanırım zamanla alışılıyorBeğendin mi, farklı ve güzel hissettiriyor mu sana?
Onlar operasyonun şişliğidir şimdi.Evet çok fark ediyor ama bilmiyorum sanki hani yorgun olursunda gözlerin şiş olur ya , o hissi veriyor . Sanırım zamanla alışılıyor
Teşekkürler . Öyle operasyonduk bişey değildi . Uyustırmadı bileOnlar operasyonun şişliğidir şimdi.
Birkaç gün daha geçsin, kendi olması gereken haline döner mutlaka.
Umarım çok beğenirsin.
Güzellik aydınlanma hissivar mi peki.Morluk falan hiç olmadı ama şiş olduğunu hissediyorum . Daha doğrusu dolguyu hissediyorum
Mesele çalışmak çalışmamak değil güçlü olmak .kızlar,su devlet memuru vb olanlara okadar ozenıyorumkı..kendı mesleklerı var..ama yıne bır derdım varda konu acmıs bır hanım..devlet emuru kocası alkolık dovuyo vb..calısan kadınlarda okadar ozgur değil galıba
bunun memurlukla falan alakasi yok ki, adam öküzse memur ne yapsın? tek iyi tarafi ekmegi elinde ama belki de gidecek cesareti yok.kızlar,su devlet memuru vb olanlara okadar ozenıyorumkı..kendı mesleklerı var..ama yıne bır derdım varda konu acmıs bır hanım..devlet emuru kocası alkolık dovuyo vb..calısan kadınlarda okadar ozgur değil galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?