Geçinemeyenler kulübü

ah ah neerde ılk ablanızın evladı gıbı..maasallah 41 kere..ogretmenı matematıge yatkınlık var oglunuzda dedi..oysa ilk okulda okumayı en gec cozdu..ıkıncı ucuncu sınıfta hep matematıkde bırıncı oldu..bız ılgılendıgımız ıcın kendı yapmak ıcınden gelmıyor ılgılenmesem okumayıda unutur bu cocuk.:)bıze hıc calıs demezlerdı..ıste allah basımızdan eksık etmesın..bır evlat yetısıyo ama nasıl ne emeklerle..değilmi

Ah hem de ne emek. Mutlu, huzurlu, merhametli olsunlar da varsın yorulalım

Oreo canavarı seniiii. Bu ucuzsa bunu alam.oreo pahalı biz makarnayı yokluktan salçalı yapan insanlarız
bende buna baktım vallahı yok yenımı cıktı acabakı ne olursa olsun oreodan uygundur.. makarnayı kaynatıyorum..yogurt dokuyorum ustune mıs gıbı yemek

bende buna baktım vallahı yok yenımı cıktı acabakı ne olursa olsun oreodan uygundur.. makarnayı kaynatıyorum..yogurt dokuyorum ustune mıs gıbı yemek
Resmini mi attın az önce. Şimdi bı anda resim görünmez oldiiuu.. site reklamimiydi acaba

Evet çok fark ediyor ama bilmiyorum sanki hani yorgun olursunda gözlerin şiş olur ya , o hissi veriyor . Sanırım zamanla alışılıyor
Onlar operasyonun şişliğidir şimdi.
Birkaç gün daha geçsin, kendi olması gereken haline döner mutlaka.
Umarım çok beğenirsin.

kızlar,su devlet memuru vb olanlara okadar ozenıyorumkı..kendı mesleklerı var..ama yıne bır derdım varda konu acmıs bır hanım..devlet emuru kocası alkolık dovuyo vb..calısan kadınlarda okadar ozgur değil galıba

Mesele çalışmak çalışmamak değil güçlü olmak .

bunun memurlukla falan alakasi yok ki, adam öküzse memur ne yapsın? tek iyi tarafi ekmegi elinde ama belki de gidecek cesareti yok.
özgürlük insanin ruhuyla alakali bir şey bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…