- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.361
İnsanlığın memuru, cahili, eğitimlisi ya da zengini yok.kızlar,su devlet memuru vb olanlara okadar ozenıyorumkı..kendı mesleklerı var..ama yıne bır derdım varda konu acmıs bır hanım..devlet emuru kocası alkolık dovuyo vb..calısan kadınlarda okadar ozgur değil galıba
Ve güçlü olmakkkközgürlük insanin ruhuyla alakali bir şey bence.
Zaten morluk yoktu , sadece çukurlaşma vardı . Onuda kapattı bayaGüzellik aydınlanma hissivar mi peki.
aynen. bir insanda cesaret yoksa isterse sabanci olsun.Ve güçlü olmakkkk
sahiplenilmek ne alaka dayak yiyo diyosunKadınlar duygusal oldukları ıcın sahıpenılmekmı ıstıyolar ne bılıym..adamda kotuluk yapamaz bence korkutmak ıcın yapıyor kadını
Mesele çalışmak çalışmamak değil güçlü olmak .
bunun memurlukla falan alakasi yok ki, adam öküzse memur ne yapsın? tek iyi tarafi ekmegi elinde ama belki de gidecek cesareti yok.
özgürlük insanin ruhuyla alakali bir şey bence.
aynen ne bılıym calısan kadın olmadım hıc kızkardesım çalısıyor ama eve harcıyor parayı..kocası ben olmasam calısamazdın dıyor..İnsanlığın memuru, cahili, eğitimlisi ya da zengini yok.
Dolayısıyla iyi insan ve kötü insan var.
Hayatlarındaki ön tanımlamalar hiçbir şey kazanmıyor.
Morluğa pek faydası olmuyor zaten ışık dolgusunun, tam da bahsettiğin çökmeyi geri toparlıyor, yorgun görüntüyü alıyor.Zaten morluk yoktu , sadece çukurlaşma vardı . Onuda kapattı baya
bekarken flort ederken adam kızı kıskanıyo falan ıste kızın hosuna gıdıyo..evlenıyo kız bı bakıyo adam magandaymıssahiplenilmek ne alaka dayak yiyo diyosun
niye kocasi olmadan calisan kadin yokmuymus?aynen ne bılıym calısan kadın olmadım hıc kızkardesım çalısıyor ama eve harcıyor parayı..kocası ben olmasam calısamazdın dıyor..
‘Sahip’lenilmek isteyen kadın zaten yaşar bu şiddet vs olayını.Kadınlar duygusal oldukları ıcın sahıpenılmekmı ıstıyolar ne bılıym..adamda kotuluk yapamaz bence korkutmak ıcın yapıyor kadını
Morluğa pigmentler sebep oluyorsa faydası olmuyormus . Ama çukurluktan dolayı olmussa kapatıyormuş . Ayrıca elmacık kemiklerinede faydası oluyromusMorluğa pek faydası olmuyor zaten ışık dolgusunun, tam da bahsettiğin çökmeyi geri toparlıyor, yorgun görüntüyü alıyor.
kiskanmak var kiskanmak var.bekarken flort ederken adam kızı kıskanıyo falan ıste kızın hosuna gıdıyo..evlenıyo kız bı bakıyo adam magandaymıs
Var olmaz olurmu ? Bizim ailede kadınların çoğu bekar ve hepside çalışıyor .niye kocasi olmadan calisan kadin yokmuymus?
eniste kendini nimetten saymaya yer ariyor
Belli olmaz gece uzun dahaSelam kızlar bugün de doğurmadım
gece var dahaSelam kızlar bugün de doğurmadım
bende onu diyorum isteVar olmaz olurmu ? Bizim ailede kadınların çoğu bekar ve hepside çalışıyor .
Belli olmaz gece uzun daha
Durun ya gece uyku çekeyim güzelcegece var daha
icime dogdu bu gece doguracaksinDurun ya gece uyku çekeyim güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?