Geçinemeyenler kulübü

İnsanlığın memuru, cahili, eğitimlisi ya da zengini yok.
Dolayısıyla iyi insan ve kötü insan var.
Hayatlarındaki ön tanımlamalar hiçbir şey kazanmıyor.

Kadınlar duygusal oldukları ıcın sahıpenılmekmı ıstıyolar ne bılıym..adamda kotuluk yapamaz bence korkutmak ıcın yapıyor kadını

Mesele çalışmak çalışmamak değil güçlü olmak .

bunun memurlukla falan alakasi yok ki, adam öküzse memur ne yapsın? tek iyi tarafi ekmegi elinde ama belki de gidecek cesareti yok.
özgürlük insanin ruhuyla alakali bir şey bence.

İnsanlığın memuru, cahili, eğitimlisi ya da zengini yok.
Dolayısıyla iyi insan ve kötü insan var.
Hayatlarındaki ön tanımlamalar hiçbir şey kazanmıyor.
aynen ne bılıym calısan kadın olmadım hıc kızkardesım çalısıyor ama eve harcıyor parayı..kocası ben olmasam calısamazdın dıyor..

Kadınlar duygusal oldukları ıcın sahıpenılmekmı ıstıyolar ne bılıym..adamda kotuluk yapamaz bence korkutmak ıcın yapıyor kadını
‘Sahip’lenilmek isteyen kadın zaten yaşar bu şiddet vs olayını.
Doğru bakış açısına sahip bir kadını da döversin ama 1 kere döversin, sn Müge Anlı’ya selamlar olsun
1 kerede kalır o iş, anlatabildim mi?

Morluğa pek faydası olmuyor zaten ışık dolgusunun, tam da bahsettiğin çökmeyi geri toparlıyor, yorgun görüntüyü alıyor.
Morluğa pigmentler sebep oluyorsa faydası olmuyormus . Ama çukurluktan dolayı olmussa kapatıyormuş . Ayrıca elmacık kemiklerinede faydası oluyromus

bekarken flort ederken adam kızı kıskanıyo falan ıste kızın hosuna gıdıyo..evlenıyo kız bı bakıyo adam magandaymıs
kiskanmak var kiskanmak var.
kiskanmak bence karsindaki insani kendi gozunden bile sakinmaktir.
bu adama niye yan baktin o etegin boyu ne demek degil ama bazi kizlarimiz ay beni kiskandi oyuzden hakaret etti ay beni kiskandi gozumu morartti bende hakettim ama mini giymistim diyip diyip sonra boyle zirliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…