- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.381
Böyle dediğim bir gece 3 te düştüm hastane yolunaSelam kızlar bugün de doğurmadım
Hadi bakalım şimdilik ağrı sızı yok. gündüz nstye girdim alttan muayene oldum ağrı çıkmadı 2 santim açılma varmışicime dogdu bu gece doguracaksin
Olabilir aslında yazarken aklıma geldiBöyle dediğim bir gece 3 te düştüm hastane yoluna
Hayırlısı olsunDurun ya gece uyku çekeyim güzelce
ozaman dogurmazsinHadi bakalım şimdilik ağrı sızı yok. gündüz nstye girdim alttan muayene oldum ağrı çıkmadı 2 santim açılma varmış
aynen bencede ben olmasam calısamazdın dıyo..sayemde calısıyosun dıyo..bazı erkeklerde cok fena dımı..niye kocasi olmadan calisan kadin yokmuymus?
eniste kendini nimetten saymaya yer ariyor
son gunlerin güzel guzel uyu sonra coook ararsin bu gunleriOlabilir aslında yazarken aklıma geldi
Valla ben de bi işaret bekliyorum yok bekliyorum artıkozaman dogurmazsinyani umarim ben hic sancisi yokken doguran vatandasim mesela
allahım ne yapmamı ıstersın nasıl kanıtlayayımtiona bişey sorucam ama dürüst ol . Senin erkek olmandan şüpheleniyorum . Gerçekten kadınmısın?
erkek egosuaynen bencede ben olmasam calısamazdın dıyo..sayemde calısıyosun dıyo..bazı erkeklerde cok fena dımı..
Genellikle doğumlar gece ya da sabaha karşı başlarmış, doktorum anlatmıştı sebebi de hatırlamıyorum, vücudun en dinlendiği anda güç toplayıp harekete geçmesi gibi bir şeydi sanırım.Olabilir aslında yazarken aklıma geldi
Ay evet ya farkındayım bundan sonra camış gibi yellene yellene öğleye kadar uyumak yokson gunlerin güzel guzel uyu sonra coook ararsin bu gunleri
Sebebini hatırlamaman aşırı bilimsel bi açıklama olduGenellikle doğumlar gece ya da sabaha karşı başlarmış, doktorum anlatmıştı sebebi de hatırlamıyorum, vücudun en dinlendiği anda güç toplayıp harekete geçmesi gibi bir şeydi sanırım.
bir gece ansizin gelebilirim belki de hayata yeniden başlariz tam tamlari caliyordur o icerdeValla ben de bi işaret bekliyorum yok bekliyorum artık
Özgürlük beyinde. Teyzem 2 çocukla 24 yaşında dul kaldı. Mesleği yoktu. Hiç evlenmedi. Erkeksiz nasıl yaşanırın örneği. Anamdan çok onu örnek alıyorum.kızlar,su devlet memuru vb olanlara okadar ozenıyorumkı..kendı mesleklerı var..ama yıne bır derdım varda konu acmıs bır hanım..devlet emuru kocası alkolık dovuyo vb..calısan kadınlarda okadar ozgur değil galıba
Hafızamdan silmeye çalışıyorum tüm detaylarıSebebini hatırlamaman aşırı bilimsel bi açıklama oldu
Öyle ispatlanacak bişeyde degil ki . Ama bazı konuşmarın bunun zıddını hissettiriyor . Örneğin geçen gün daha selam bile vermeden bana sen yanlızmı yaşıyorsun bakarmısın gibi soru sorunca şaşırdım açıkçası .allahım ne yapmamı ıstersın nasıl kanıtlayayım
Gece gelme gündüz gel horozdan korkan oğlan şarkısını armağan ediyorum onabir gece ansizin gelebilirim belki de hayata yeniden başlariz tam tamlari caliyordur o icerde
O da güzel bir yöntemHafızamdan silmeye çalışıyorum tüm detayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?