Geçinemeyenler kulübü

Genellikle doğumlar gece ya da sabaha karşı başlarmış, doktorum anlatmıştı sebebi de hatırlamıyorum, vücudun en dinlendiği anda güç toplayıp harekete geçmesi gibi bir şeydi sanırım.
gece uyanip soyle bir ortalik kolacan edip hmm tamam ortam sessiz guzel guzel yatiyorlar ben mi hoplatayim hepinizide gorun diyolar heralde

gece uyanip soyle bir ortalik kolacam edip hmm tamam ortam sessiz guzel guzel yatiyorlar ben mi hoplatayim hepinizide gorun diyolar heralde
Ya işte diyorum ya doktor açıklamıştı, vücut dinlenme anında enerji topluyor ve kaslar gevşiyor falan diye.
Birinde sabah 5 de suyum geldi, öbüründe gece zehirlendim zaten.

Ben tam bir bu açıklamanın örneğiyim ve ikisi de pazar doğdu, o derece rahatsızlık vermeye meraklı veletler

benimki de anasi gibi mübarek gün meraklisi hele bir cuma olsunda hafta sonuna girmeden çikarim yola

kusura bakma ..ben ummadıgım bır zamanda yanlız kaldım..ve yanlız ınsanlar nasıl tutunuyor merak ettım ..ondan yazdım ama yanlıs anlasılabılır dusunceszılık ıste..sımdı daha ıyıyım ama

resmımızı koydum prıfıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…