- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.401
gece uyanip soyle bir ortalik kolacan edip hmm tamam ortam sessiz guzel guzel yatiyorlar ben mi hoplatayim hepinizide gorun diyolar heraldeGenellikle doğumlar gece ya da sabaha karşı başlarmış, doktorum anlatmıştı sebebi de hatırlamıyorum, vücudun en dinlendiği anda güç toplayıp harekete geçmesi gibi bir şeydi sanırım.
demirden korksaydik trene binmezdik aslaniiim pehey peheyyy diyo şuanGece gelme gündüz gel horozdan korkan oğlan şarkısını armağan ediyorum ona
Deniz de bebeğin dış sesi oldu maşallahdemirden korksaydik trene binmezdik aslaniiim pehey peheyyy diyo şuan
Valla ben korkuyorum kusura bakmasındemirden korksaydik trene binmezdik aslaniiim pehey peheyyy diyo şuan
Ya işte diyorum ya doktor açıklamıştı, vücut dinlenme anında enerji topluyor ve kaslar gevşiyor falan diye.gece uyanip soyle bir ortalik kolacam edip hmm tamam ortam sessiz guzel guzel yatiyorlar ben mi hoplatayim hepinizide gorun diyolar heralde
tam olarak böyle diyolar çünküDeniz de bebeğin dış sesi oldu maşallah
Allahım yardımcınız olsun Bi avazda kurtulun inşallahValla ben korkuyorum kusura bakmasın
korkma korkma bir avazda pırtlatırsın inşallahValla ben korkuyorum kusura bakmasın
Öğreneceğim çoook şey vartam olarak böyle diyolar çünkü
Allahım yardımcınız olsun Bi avazda kurtulun inşallah
Amiiinkorkma korkma bir avazda pırtlatırsın inşallah
benimki de anasi gibi mübarek gün meraklisiYa işte diyorum ya doktor açıklamıştı, vücut dinlenme anında enerji topluyor ve kaslar gevşiyor falan diye.
Birinde sabah 5 de suyum geldi, öbüründe gece zehirlendim zaten.
Ben tam bir bu açıklamanın örneğiyim ve ikisi de pazar doğdu, o derece rahatsızlık vermeye meraklı veletler
İlk gebeliğiniz mi sizinle pek sohbette bulunamadıkAmiiin
Doğumunda yanında ben olsaydım zaman nasıl geçiyor anlamazdın bileAmiiin
Evetİlk gebeliğiniz mi sizinle pek sohbette bulunamadık
kusura bakma ..ben ummadıgım bır zamanda yanlız kaldım..ve yanlız ınsanlar nasıl tutunuyor merak ettım ..ondan yazdım ama yanlıs anlasılabılır dusunceszılık ıste..sımdı daha ıyıyım amaÖyle ispatlanacak bişeyde degil ki . Ama bazı konuşmarın bunun zıddını hissettiriyor . Örneğin geçen gün daha selam bile vermeden bana sen yanlızmı yaşıyorsun bakarmısın gibi soru sorunca şaşırdım açıkçası .
Kv var evde şuanda her halükarda seni tercih ederdimDoğumunda yanında ben olsaydım zaman nasıl geçiyor anlamazdın bile
Korkulacak hiçbir şey yok, nasıl oldu ben nasıl yaptım ya bile diyeceksin.
resmımızı koydum prıfıleÖyle ispatlanacak bişeyde degil ki . Ama bazı konuşmarın bunun zıddını hissettiriyor . Örneğin geçen gün daha selam bile vermeden bana sen yanlızmı yaşıyorsun bakarmısın gibi soru sorunca şaşırdım açıkçası .
Ben olmasam calisamazdin ne demek anlamadımaynen ne bılıym calısan kadın olmadım hıc kızkardesım çalısıyor ama eve harcıyor parayı..kocası ben olmasam calısamazdın dıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?