Geçinemeyenler kulübü

kusura bakma ..ben ummadıgım bır zamanda yanlız kaldım..ve yanlız ınsanlar nasıl tutunuyor merak ettım ..ondan yazdım ama yanlıs anlasılabılır dusunceszılık ıste..sımdı daha ıyıyım ama
Keşke baştan anlatsaydın tanıtsaydın kendini. Hem ozamanda dertleşirdik. Sonuçta bir çoğumuz yaşıyor böyle durumları . Allah yardımcın olsun, umarım evladın uzun ömürlü ve sağlıklı olur .

Korkulacak hiçbir şey yok, nasıl oldu ben nasıl yaptım ya bile diyeceksin.

İkiniz için de en sağlıklısı ne zaman nasılsa, öyle kavuşun inşallah.
Amin. Ya sanki doğum yapıcam ve o acıyı unutamayıp bunalıma giricem gibi geliyor. Saçma ama öyle işte

saol arkadasım sasırma belası ıste..burda forumlara gırıyorum kafam dagılıyor gıbı bır ıkı gundur daha ıyıyım sankı

Amin. Ya sanki doğum yapıcam ve o acıyı unutamayıp bunalıma giricem gibi geliyor. Saçma ama öyle işte
İnan normal doğum sancısında bir şey yok, vallahi yok.
Evet sunni zorlu, yalan söylemem zorlu ama sonları zorlu, onda da zaten sakinleştiri veriyorlar 7 cm den sonra, hoppidi doğuma.
Doğurduğun an var ya, böyle bir huzur böyle bir sağlık yok.
Hayatında kendini en iyi, en dinç ve en güçlü hissettiğin o an olacak.
Sanki bir masal kahramanı, dünyayı sırtlayabilirmişsin gibi güç ve huzur.

Öyle saatlerce kıvranma falan yalan yahu, 6 7 cm den sonrası ağırlı o da doğuma ramak kala ve inan çokça abartılan bir durum.

Doğurunca film demişti dersin...

Gerçekten böyle şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım.
Korktuğum şey ağrı değil ki doğurmak ordan bi bebek çıkması kesilmesi dikilmesi kan vahşet göz yaşı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…