- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.421
ben evde cocuga bakıyorum dıyo ıste kalbı rahatsız yaBen olmasam calisamazdin ne demek anlamadım
Keşke baştan anlatsaydın tanıtsaydın kendini. Hem ozamanda dertleşirdik. Sonuçta bir çoğumuz yaşıyor böyle durumları . Allah yardımcın olsun, umarım evladın uzun ömürlü ve sağlıklı olur .kusura bakma ..ben ummadıgım bır zamanda yanlız kaldım..ve yanlız ınsanlar nasıl tutunuyor merak ettım ..ondan yazdım ama yanlıs anlasılabılır dusunceszılık ıste..sımdı daha ıyıyım ama
Amin. Ya sanki doğum yapıcam ve o acıyı unutamayıp bunalıma giricem gibi geliyor. Saçma ama öyle işteKorkulacak hiçbir şey yok, nasıl oldu ben nasıl yaptım ya bile diyeceksin.
İkiniz için de en sağlıklısı ne zaman nasılsa, öyle kavuşun inşallah.
Yok inanmamak degil sadece içimde kalmasın sorayım dedim. Ben çok kolay inanırım kiHadi bea üye resim koydu seni inandırmaya
saol arkadasım sasırma belası ıste..burda forumlara gırıyorum kafam dagılıyor gıbı bır ıkı gundur daha ıyıyım sankıKeşke baştan anlatsaydın tanıtsaydın kendini. Hem ozamanda dertleşirdik. Sonuçta bir çoğumuz yaşıyor böyle durumları . Allah yardımcın olsun, umarım evladın uzun ömürlü ve sağlıklı olur .
Onu farkettim zatenYok inanmamak degil sadece içimde kalmasın sorayım dedim. Ben çok kolay inanırım ki
Pek güzel bir ailesiniz. Ben tek çocuk sanıyordum. Bir de iki çocuğa bakıyorsunuz.saol arkadasım sasırma belası ıste..burda forumlara gırıyorum kafam dagılıyor gıbı bır ıkı gundur daha ıyıyım sankı
Buradakilerin çoğu çok sıcak ve cana yakın insanlar . Ne zaman konuşmak istersen dinleriz seni .saol arkadasım sasırma belası ıste..burda forumlara gırıyorum kafam dagılıyor gıbı bır ıkı gundur daha ıyıyım sankı
Amanin Allah korusunOydar aman gözünü seveyim her gün bugün de doğuramadım diye girme. Ben öyle diye diye cidden doğuramadım. Sanki işleri zorlaştırdı o kelimem. 40+4 oldu yine gelmeyince sezeryan oldum
İnan normal doğum sancısında bir şey yok, vallahi yok.Amin. Ya sanki doğum yapıcam ve o acıyı unutamayıp bunalıma giricem gibi geliyor. Saçma ama öyle işte
o nerden çıktı yationa bişey sorucam ama dürüst ol . Senin erkek olmandan şüpheleniyorum . Gerçekten kadınmısın?
Ay yok o girmesin kız. Kesin bebek fırlar yerindenKv var evde şuanda her halükarda seni tercih ederdim
Açıkladım üstte .o nerden çıktı ya
Gerçekten böyle şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım.İnan normal doğum sancısında bir şey yok, vallahi yok.
Evet sunni zorlu, yalan söylemem zorlu ama sonları zorlu, onda da zaten sakinleştiri veriyorlar 7 cm den sonra, hoppidi doğuma.
Doğurduğun an var ya, böyle bir huzur böyle bir sağlık yok.
Hayatında kendini en iyi, en dinç ve en güçlü hissettiğin o an olacak.
Sanki bir masal kahramanı, dünyayı sırtlayabilirmişsin gibi güç ve huzur.
Öyle saatlerce kıvranma falan yalan yahu, 6 7 cm den sonrası ağırlı o da doğuma ramak kala ve inan çokça abartılan bir durum.
Doğurunca film demişti dersin...
Hastaneye gelmicek zaten eşimle gidicezAy yok o girmesin kız. Kesin bebek fırlar yerinden. Kocan girsin onun yerine . Arada sinirlenince sancının hararetiyle bir iki tokat da atarsın
beyin dogum aninda cekilen aciyi unuturmus, eger oyle olmasa kimse 2.kez dogurmak istemezmis zatenAmin. Ya sanki doğum yapıcam ve o acıyı unutamayıp bunalıma giricem gibi geliyor. Saçma ama öyle işte
Ya benim beynim error verirsebeyin dogum aninda cekilen aciyi unuturmus, eger oyle olmasa kimse 2.kez dogurmak istemezmis zatenkorkma unutursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?