Geçinemeyenler kulübü

Amin. Ya sanki doğum yapıcam ve o acıyı unutamayıp bunalıma giricem gibi geliyor. Saçma ama öyle işte
Çok korkuyorsan epidurale başvur
Ben korkuyorum ve ileride gebe kalirsam epiduralli normal doğum yapacagim herşey yolunda giderse.

Gerçekten böyle şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım.
Korktuğum şey ağrı değil ki doğurmak ordan bi bebek çıkması kesilmesi dikilmesi kan vahşet göz yaşı..
Ben de anlamazdım, insan nasıl hissetmez kesiliyorsun yahu diye, anlamıyorsun.
Tam sancına denk getiriyorlar, dikişte zaten iğne vuruluyor, hissedersen 1 iğne daha.

Her şey çok güzel olacak, sen inan bana.
Tamam dikiş ağrıtıyor o sebeple bolca uzanma, dinlenme.
Hemen ayağa kalkma gerekirse naz niyaz yani.
Ne kadar dinlenirsen o kadar iyileşirsin, aman evde o olmuş şu olmuş her şeyi silip kendini ve bebeğini düşüneceksin.
Ben yapmadım bunu ve 1 ayda iyileşmedi dikişlerim.

Ayrıca bir sorun olursa özelden yazabilirsin, dikiş bakımı, temizliği, iyileştirmeyi hızlandıran şeyler falan ama hiç ihtiyacın olmayacak eminim.
Benim ilk doğum cahilliğime geldi çektim o kısımdan, ikincide bilinçliydim, 5 gün sonra bağdaş kurup yerde oturuyordum.
Batikon, kurutma makinesi ve hastanede verilen gazlı beze sarılı pedler ile çabucak iyileşiyor.
Hastaneden fazlaca iste hatta onlardan, depend içine onu kullanabilirsin.
Normal pedler tahriş ediyor çünkü.

Buradakilerin çoğu çok sıcak ve cana yakın insanlar . Ne zaman konuşmak istersen dinleriz seni .
Allah razı olsun arkadasım ,
Çok garıp seyler yasadım zor duruma dusen bır kadının ılk once muhtac olmaması gerek ben rabbıme sukur muhtac değildım ama ustumden tır gıbı gectı akrabalar..Allah herkezı korusun duskun klasan neler olur..

Gerçekten yürekten teşekkür ederim

Şuan icin Önemli olan sağlıklı ve güçlü olman , sonuçta bakmak zorunda olduğun çocuğun var . Bu günlerde geçecek , oğlunla mutlu güzel günler göreceksin insallah .

Şuan icin Önemli olan sağlıklı ve güçlü olman , sonuçta bakmak zorunda olduğun çocuğun var . Bu günlerde geçecek , oğlunla mutlu güzel günler göreceksin insallah .
ınsallah arkadasım ınsallah cok zormus gercekten keske evlenmeseydım sımdıkı aklım olsa hıc evlenmezdım onyedı yıl essıne akrabalarına alıs kendınden odunler ver bambaska bır ınsan ol..sonra elındekı tum herseyı kaybet..esımın aılesııyle cok zorluk cektım esım ıyı bırıydı..evlenmek akıl karı değil bence

İste hersey kader baştan bilemiyorsun ki. İnan bir çoğumuz aynı şeyleri söylüyor . Keşke evlenmeseydim diye . Ama işte o keşkeler seni geçmişe döndürüp yaptığın hataları silmeye yaramıyor . Umarım bundan sonrası sizin için iyi olur .

Allah razı olsun arkadasım esım rahmetlı olmadan oncekı resım..ortamızdakı kucuk benım oglum yanımızdakı de kızkaardesım oglu onunda tek cocugu var
Ne güzel ikisi kardeşlik yapar birbirine.
Benim bir kuzenim öyle bak kardeş gibidir. Şanslısın kuzeni var. Benim oğlanın iki kuzeni var ama ikisi de ergen büyük. Bir şey paylaşamıyorlar pek mesela.

Ondan da korkuyorum yok baş ağrısı oluyor yok ayakta ağrı oluyor
Yok o dediğin epiduralli yada spinalli sezaryendir .kesinlikle epiduralli normal doğum böyle sonuçlar vermez vermeyecek kalıbimi basarim

Ne güzel ikisi kardeşlik yapar birbirine.
Benim bir kuzenim öyle bak kardeş gibidir. Şanslısın kuzeni var. Benim oğlanın iki kuzeni var ama ikisi de ergen büyük. Bir şey paylaşamıyorlar pek mesela.
saol arkadasım kızkardesım ıstanbulda ben altınoluktayım..bızım annemız oldugu ıcın babam evlılılıkler yaptı falan bıraz uzaklastı herkes..ama ılerıde yınede gorusebılecegı bır kuzenı var en azından haklısın

Allah razı olsun arkadasım esım rahmetlı olmadan oncekı resım..ortamızdakı kucuk benım oglum yanımızdakı de kızkaardesım oglu onunda tek cocugu var
tiona lütfen resimlerini kaldır.
bir şüphe varsa yonetime mesaj atilir arastirirlar.
üzdün beni.
kendini ispat etmek icin buna gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…