- 17 Ocak 2020
- 28.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.914
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.461
Ooo pesto sos fetucinni metucinni .zengin seniBen pesto soslu spagetti ya da kremalı tavuklu falan yapıyorum yeme de yanında yat
Basma, hiç basmaYok o dediğin epiduralli yada spinalli sezaryendir .kesinlikle epiduralli normal doğum böyle sonuçlar vermez vermeyecek kalıbimi basarim
aynen..ben ıyıyım herkesle gecınırım falaan dıye dusunuyordum:))evlenınce ısın rengı değişti..esının aılesı huysuzssa sen ne yaparsan yap gecınemıyosunİste hersey kader baştan bilemiyorsun ki. İnan bir çoğumuz aynı şeyleri söylüyor . Keşke evlenmeseydim diye . Ama işte o keşkeler seni geçmişe döndürüp yaptığın hataları silmeye yaramıyor . Umarım bundan sonrası sizin için iyi olur .
Olay ne kaçırdım bentiona lütfen resimlerini kaldır.
bir şüphe varsa yonetime mesaj atilir arastirirlar.
üzdün beni.
kendini ispat etmek icin buna gerek yok.
tamam arkadasım..tiona lütfen resimlerini kaldır.
bir şüphe varsa yonetime mesaj atilir arastirirlar.
üzdün beni.
kendini ispat etmek icin buna gerek yok.
Allah razı olsu arkadasım
Pesto ve zenginliğin ne alakası var ? Bildiğin saksıda yetişen herkesin evinde olan fesleğen işte . Git ormana dünya kadar cam fıstığı topla . Oldumu sana ollala pestollalaOoo pesto sos fetucinni metucinni .zengin seni
tiona yeni üye eşini yeni kaybetmis, geldigi ilk gun bir topikte hadi bea ninda yalniz yasadigini okuyunca alisabildinizmi yanlizliga cok zor degilmi tarzi bir sey yazdi.Olay ne kaçırdım ben
Ay yok artık kıyamam kaldır kız resimleri inanmayan inanmaztiona yeni üye eşini yeni kaybetmis, geldigi ilk gun bir topikte hadi bea ninda yalniz yasadigini okuyunca alisabildinizmi yanlizliga cok zor degilmi tarzi bir sey yazdi.
direk konuya dalinca erkek uye sanildi, az once o yorumu yazdigi arkadas erkek uyemisin bana boyle sormustun falan siye muhabbet donunce tiona kendini ispat etmek icin sanirim aile resimlerini profil yapti.
Biraz damdan düşer gibi sordum . arada kendini kadın gibi tanıtan sapık abilere denk geliyoruz . İster istemez içime kurt düştü. Birazcık yanlış anlaşılma oldu başta.tiona yeni üye eşini yeni kaybetmis, geldigi ilk gun bir topikte hadi bea ninda yalniz yasadigini okuyunca alisabildinizmi yanlizliga cok zor degilmi tarzi bir sey yazdi.
direk konuya dalinca erkek uye sanildi, az once o yorumu yazdigi arkadas erkek uyemisin bana boyle sormustun falan siye muhabbet donunce tiona kendini ispat etmek icin sanirim aile resimlerini profil yapti.
Aslında düşünülebilirYok o dediğin epiduralli yada spinalli sezaryendir .kesinlikle epiduralli normal doğum böyle sonuçlar vermez vermeyecek kalıbimi basarim
senden sonra buraya yazdi tiona, konuyu oyuzden biliyorum ben.Biraz damdan düşer gibi sordum . arada kendini kadın gibi tanıtan sapık abilere denk geliyoruz . İster istemez içime kurt düştü. Birazcık yanlış anlaşılma oldu başta.
Pesto o muymuuuus.Pesto ve zenginliğin ne alakası var ? Bildiğin saksıda yetişen herkesin evinde olan fesleğen işte . Git ormana dünya kadar cam fıstığı topla . Oldumu sana ollala pestollala
Bence mecbur kalmadıkça düşünme . Ben her ikisinde denedim , normal doğum bambaşka bişeyAslında düşünülebilir
Ama ozamanda üyeliği silinir falan , günahına da girmek istemem kesinlikle . Neyse konu çözülmüş oldu .senden sonra buraya yazdi tiona, konuyu oyuzden biliyorum ben.
yani herkes suphelenebilir karsisindakinden sanada bir sey demiyorum ama, suphe varsa en iyisi mune ile iletisime gecmek.
Fesleğenli makarnanın neresi garibanlık ayol. İtalyan restaurantlarında kıymalı makarna yiyemezsin. Sadece fesleğenli makarna varPesto o muymuuuus.
Bende gariban gibi fesleğenli yaptım diyodum .
Bundan sonra elit olacağım Pestooooo
yok silmezler, askiya alir telefonda gorusur bayan olduguna kanaat getirir tekrar aktif ederler.Ama ozamanda üyeliği silinir falan , günahına da girmek istemem kesinlikle . Neyse konu çözülmüş oldu .
O da normal doğum ki.Bence mecbur kalmadıkça düşünme . Ben her ikisinde denedim , normal doğum bambaşka bişey
Yani natural doğum demek istemiştimO da normal doğum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?