Geçinemeyenler kulübü

aynen..ben ıyıyım herkesle gecınırım falaan dıye dusunuyordum:))evlenınce ısın rengı değişti..esının aılesı huysuzssa sen ne yaparsan yap gecınemıyosun

Olay ne kaçırdım ben
tiona yeni üye eşini yeni kaybetmis, geldigi ilk gun bir topikte hadi bea ninda yalniz yasadigini okuyunca alisabildinizmi yanlizliga cok zor degilmi tarzi bir sey yazdi.
direk konuya dalinca erkek uye sanildi, az once o yorumu yazdigi arkadas erkek uyemisin bana boyle sormustun falan siye muhabbet donunce tiona kendini ispat etmek icin sanirim aile resimlerini profil yapti.

Ay yok artık kıyamam kaldır kız resimleri inanmayan inanmaz tiona

Biraz damdan düşer gibi sordum . arada kendini kadın gibi tanıtan sapık abilere denk geliyoruz . İster istemez içime kurt düştü. Birazcık yanlış anlaşılma oldu başta.

Biraz damdan düşer gibi sordum . arada kendini kadın gibi tanıtan sapık abilere denk geliyoruz . İster istemez içime kurt düştü. Birazcık yanlış anlaşılma oldu başta.
senden sonra buraya yazdi tiona, konuyu oyuzden biliyorum ben.
yani herkes suphelenebilir karsisindakinden sanada bir sey demiyorum ama, suphe varsa en iyisi mune ile iletisime gecmek.

Pesto ve zenginliğin ne alakası var ? Bildiğin saksıda yetişen herkesin evinde olan fesleğen işte . Git ormana dünya kadar cam fıstığı topla . Oldumu sana ollala pestollala
Pesto o muymuuuus.
Bende gariban gibi fesleğenli yaptım diyodum .

Bundan sonra elit olacağım Pestooooo

senden sonra buraya yazdi tiona, konuyu oyuzden biliyorum ben.
yani herkes suphelenebilir karsisindakinden sanada bir sey demiyorum ama, suphe varsa en iyisi mune ile iletisime gecmek.
Ama ozamanda üyeliği silinir falan , günahına da girmek istemem kesinlikle . Neyse konu çözülmüş oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…