- 14 Eylül 2014
- 21.425
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.461
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.481
Yaaaa çok sevindim.Günaydın kızlaar.
Bugün oğlan bana torpil geçti 10.40a kadar uyuduk. Alışık olmayınca yüzüm gözüm şişmiş
TunaydinnnnGünaydın kızlaar.
Bugün oğlan bana torpil geçti 10.40a kadar uyuduk. Alışık olmayınca yüzüm gözüm şişmiş
darısı başima darisi başimaGünaydın kızlaar.
mavi leğen yokmuEvde bitane tuvalet olması kadar kötü bişey yok ya
Aynı anda rahatsizlanirsan ne yapacaksin
mavi leğen yokmu
Bizim tuvalet banyo ile bir, başka tuvaletimiz yok.Evde bitane tuvalet olması kadar kötü bişey yok ya
Aynı anda rahatsizlanirsan ne yapacaksin
O daha da kötü hem tuvalet mesgul hem banyo. En güzeli iki banyo ıkı wc aslında.Bizim tuvalet banyo ile bir, başka tuvaletimiz yok.
Ooğğww bi sene idare eder seni bu uykuGünaydın kızlaar.
BizimdeBizim tuvalet banyo ile bir, başka tuvaletimiz yok.
Ooo prenses misin senO daha da kötü hem tuvalet mesgul hem banyo. En güzeli iki banyo ıkı wc aslında.
Şahsen benden sonra wcye gırılınce cok utanıyırum ya 10 sene olucak hala utanırım. Esım gırınce de cıkıp aradan bellı sure gecmeyınce gırmem utanmasıb dıyeOoo prenses misin senaynı anda banyoya girmeyiverin ama tuvalet mecburen aynı ana denk dusebiliyor ishal ol bak gor
Poteşe işemişliğim var benım hem de arabadaBizimde
İnsan üzülüyor ben nereye miccam diye
Şahsen benden sonra wcye gırılınce cok utanıyırum ya 10 sene olucak hala utanırım. Esım gırınce de cıkıp aradan bellı sure gecmeyınce gırmem utanmasıb dıyehalbuki baska şeylerde hıc utangac degılımdır ama wc ve gaz olayında yerın dıbıne gırıyorum
Yazık be enişteyeben harala gurele giriyorum isim var diye adam WC deyken.
Adam diyo çık mık .
Yanından alacağımı alıp çıkarken iyice utandırmak için diyorum ki
Parfüm sık çıkarken,leş
ben esim cikinca gireceksem elimde parfumle olay yerine giriyorumŞahsen benden sonra wcye gırılınce cok utanıyırum ya 10 sene olucak hala utanırım. Esım gırınce de cıkıp aradan bellı sure gecmeyınce gırmem utanmasıb dıyehalbuki baska şeylerde hıc utangac degılımdır ama wc ve gaz olayında yerın dıbıne gırıyorum
benimde kiz oyle kalk ben oturucam diyo o an herkes işini birakiyo hanimefendi altina yapmasin diye, lazimlik aldikta kurtuldukben harala gurele giriyorum isim var diye adam WC deyken.
Adam diyo çık mık .
Yanından alacağımı alıp çıkarken iyice utandırmak için diyorum ki
Parfüm sık çıkarken,leş
ben eşim varken hayatta giremem mesela oyle haldir huldur, adam gunun her saati ishal bende surekli kabiz, psikolojim bozuluyoAaaa kokutan ben miyim niye ona yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?