- 17 Ocak 2020
- 28.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.914
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.501
Senin sebebin farklıymış amaben eşim varken hayatta giremem mesela oyle haldir huldur, adam gunun her saati ishal bende surekli kabiz, psikolojim bozuluyo
bende kizi iki üç gundur, gundw 2 saat cikariyorum, toprak kum allah ne verdiyse hic gormemis gibi oynuyoruzİyi akşamlar hanımlarnasılsınız neler yaptınız bugün hava çok güzeldi kendime ödül verdim çift kat maskemi taktım şöyle Bi yürüyüş yaptım taktım kulaklığımı da özlemişim dışarı çıkmayı valla
Oh iyi yapıyorsun bizler bile sıkılıyoruz o yavrum napsın evde sürekli. Valla benimde keyfim yerinde çok iyiyim iğneyi değerlendim işte bekliyorum heyecanlabende kizi iki üç gundur, gundw 2 saat cikariyorum, toprak kum allah ne verdiyse hic gormemis gibi oynuyoruz
banada iyi oluyo hava almis oluyorum,
ben cok iyiyim sen ?
İyiyiz çok şükür .İyi akşamlar hanımlarnasılsınız neler yaptınız bugün hava çok güzeldi kendime ödül verdim çift kat maskemi taktım şöyle Bi yürüyüş yaptım taktım kulaklığımı da özlemişim dışarı çıkmayı valla
dahada sürecek malesefOh iyi yapıyorsun bizler bile sıkılıyoruz o yavrum napsın evde sürekli. Valla benimde keyfim yerinde çok iyiyim iğneyi değerlendim işte bekliyorum heyecanlabizler ne güzel çocukluklar geçirdik sokaktan içeri gelmezdim çok severdim şimdiki evlatların çocukluğu bile ellerinden alındı
Ooo bide yakın arkadaşÇok iyi yapmışsınız, bugün hava şahaneydi. Biz de öğlen çıktık parka akşama kadar oturduk. Oğlanın yakın arkadaşı da geldi, beraber kaydılar sallandılar, kum tepelerinden atladılar, scooter yarışı yaptılar. Hepimiz enerji depoladık geldik
Ohh valla bugün günler güzel geçmiş gibiÇok iyi yapmışsınız, bugün hava şahaneydi. Biz de öğlen çıktık parka akşama kadar oturduk. Oğlanın yakın arkadaşı da geldi, beraber kaydılar sallandılar, kum tepelerinden atladılar, scooter yarışı yaptılar. Hepimiz enerji depoladık geldik
Sen niye bana yüz vermiyosunOhh valla bugün günler güzel geçmiş gibikaç yaşında oğlun büyük mü öyle arkadaş falan
Aaa olur mu öyle şey zorunlu aşk olsunSen niye bana yüz vermiyosun
Sizin evlerde internet mi var Bi fakir benim herhaldeSen niye bana yüz vermiyosun
55 yas ustu haric internetsiz ev mi varSizi
Sizin evlerde internet mi var Bi fakir benim herhaldeböyle Bi sorun yazanla karşılaşmadım daha önce
Valla bennnn55 yas ustu haric internetsiz ev mi var
bizkm telefon faturalarimiz düşük mesela, benimkini en son 25 liraya dustuler, evden internet oldugu icin cok gb li falan hatta gerek kalmiyo, aradaki fiyat farkini ordan kapatiyoruz gibi bisey oluyo.Valla bennnnbu kk girmeden önce yetiyodu ama Kocaya demek lazım bunu Bi
Dört yaşında. Bir tane geçen sene kreşten kalan arkadaşı var evler yakın, iki tane de benim arkadaşımın aynı sene doğan arkadaşı var. Anne ara onlar da gelsin parka diyor. Eh onlar da öyle. Her parka gidişimizde ararlarOhh valla bugün günler güzel geçmiş gibikaç yaşında oğlun büyük mü öyle arkadaş falan
Aslında mantıklı eşimde bende ayda 50 lira veriyoruz bu pandemide annemlerle konusmamız da sürekli görüntülü zaten faturama az kaldı değiştirsem iyi olacakbizkm telefon faturalarimiz düşük mesela, benimkini en son 25 liraya dustuler, evden internet oldugu icin cok gb li falan hatta gerek kalmiyo, aradaki fiyat farkini ordan kapatiyoruz gibi bisey oluyo.
Ne güzel ya maşallah onaDört yaşında. Bir tane geçen sene kreşten kalan arkadaşı var evler yakın, iki tane de benim arkadaşımın aynı sene doğan arkadaşı var. Anne ara onlar da gelsin parka diyor. Eh onlar da öyle. Her parka gidişimizde ararlar
Tek park olsa yine iyi vallahi ben markete yumurta almaya gitsem şenliğe gitmiş gibi oluyorum artık. Bazen bari lokantalar açılsa en azından giderdik diyorum yalan yok. O kadar özledim ki dışarda bir kahve içmeyi bir şeyler yemeği.Ne güzel ya maşallah onaparka çıkıyoruz diye sevinir haale geldik üzülsek mi sevinsek mi bilemedim
Ben en çok da annemleri özledimTek park olsa yine iyi vallahi ben markete yumurta almaya gitsem şenliğe gitmiş gibi oluyorum artık. Bazen bari lokantalar açılsa en azından giderdik diyorum yalan yok. O kadar özledim ki dışarda bir kahve içmeyi bir şeyler yemeği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?