Geçinemeyenler kulübü

ben eşim varken hayatta giremem mesela oyle haldir huldur, adam gunun her saati ishal bende surekli kabiz, psikolojim bozuluyo
Senin sebebin farklıymış ama nasıl o ishal olurda ben kabız gezerim diye sınırınden giremiyormuşsun

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız neler yaptınız bugün hava çok güzeldi kendime ödül verdim çift kat maskemi taktım şöyle Bi yürüyüş yaptım taktım kulaklığımı da özlemişim dışarı çıkmayı valla

bende kizi iki üç gundur, gundw 2 saat cikariyorum, toprak kum allah ne verdiyse hic gormemis gibi oynuyoruz
banada iyi oluyo hava almis oluyorum,
ben cok iyiyim sen ?

bende kizi iki üç gundur, gundw 2 saat cikariyorum, toprak kum allah ne verdiyse hic gormemis gibi oynuyoruz
banada iyi oluyo hava almis oluyorum,
ben cok iyiyim sen ?
Oh iyi yapıyorsun bizler bile sıkılıyoruz o yavrum napsın evde sürekli. Valla benimde keyfim yerinde çok iyiyim iğneyi değerlendim işte bekliyorum heyecanla bizler ne güzel çocukluklar geçirdik sokaktan içeri gelmezdim çok severdim şimdiki evlatların çocukluğu bile ellerinden alındı

İyiyiz çok şükür .
İyi yapmışsın kaçırmamak gerek

dahada sürecek malesef

Ooo bide yakın arkadaş beyimiz aşmış yaaa delikanlı olmuş artık

Ohh valla bugün günler güzel geçmiş gibi kaç yaşında oğlun büyük mü öyle arkadaş falan

Valla bennnn bu kk girmeden önce yetiyodu ama Kocaya demek lazım bunu Bi
bizkm telefon faturalarimiz düşük mesela, benimkini en son 25 liraya dustuler, evden internet oldugu icin cok gb li falan hatta gerek kalmiyo, aradaki fiyat farkini ordan kapatiyoruz gibi bisey oluyo.

Ohh valla bugün günler güzel geçmiş gibi kaç yaşında oğlun büyük mü öyle arkadaş falan
Dört yaşında. Bir tane geçen sene kreşten kalan arkadaşı var evler yakın, iki tane de benim arkadaşımın aynı sene doğan arkadaşı var. Anne ara onlar da gelsin parka diyor. Eh onlar da öyle. Her parka gidişimizde ararlar

bizkm telefon faturalarimiz düşük mesela, benimkini en son 25 liraya dustuler, evden internet oldugu icin cok gb li falan hatta gerek kalmiyo, aradaki fiyat farkini ordan kapatiyoruz gibi bisey oluyo.
Aslında mantıklı eşimde bende ayda 50 lira veriyoruz bu pandemide annemlerle konusmamız da sürekli görüntülü zaten faturama az kaldı değiştirsem iyi olacak

Ne güzel ya maşallah ona parka çıkıyoruz diye sevinir haale geldik üzülsek mi sevinsek mi bilemedim

Ne güzel ya maşallah ona parka çıkıyoruz diye sevinir haale geldik üzülsek mi sevinsek mi bilemedim
Tek park olsa yine iyi vallahi ben markete yumurta almaya gitsem şenliğe gitmiş gibi oluyorum artık. Bazen bari lokantalar açılsa en azından giderdik diyorum yalan yok. O kadar özledim ki dışarda bir kahve içmeyi bir şeyler yemeği.

Ben en çok da annemleri özledim bir ay daha dışarı çıkmasam sıkıntı yok da onların yanına gidememek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…