Geçinemeyenler kulübü

@LaylonCorap sizin orada da havalar güzel gidiyor mu? Buralar pastırma yazında
Gesen senelere gore cok soguj degıl ama yıne de eh işte denecek kıvamda. Bugun 6 dereceydı ama ayaz bir güneş de vardı. Ust komsum carsaf yıkamıs benım balkonun demırlerıne kadar uzatmıstı tüm güneşimi kapadı tabi o ayrı

Hadı ya hıc hayır degıl soguk olsun kar yagsın yagmur yagsın yaw.
İki üç gün önce felaket vardı yagmurdu ama yine soğuk yoktu .
Bugün oyleguzeldi ki yalın ayak balkona çıktım balkonu buz gibi suyla yıkadım.
Ayaklarımı da yere basarak oturdum güneş aldım bol bol. balkonda saatlerce oturdum hatta yarım kolla yalın ayakla.

iui akşamlar kızlar....kac yasındasın sankı gencsın hayat dolusun maasallah..bende balkondakı cıceklerı asagı fırlatmak ıstıyorum

iui akşamlar kızlar....kac yasındasın sankı gencsın hayat dolusun maasallah..bende balkondakı cıceklerı asagı fırlatmak ıstıyorum
Aynısı bende de vardi ve yaptım biliyomusun .
Attım saksisiyla beraber çöpe fırlattım

Birtek aloeveram kaldı
O da essek sipası gibi , ona bı kiyamiyorummmm

Aynısı bende de vardi ve yaptım biliyomusun .
Attım saksisiyla beraber çöpe fırlattım

Birtek aloeveram kaldı
O da essek sipası gibi , ona bı kiyamiyorummmm
Aa neden ben çiçekleri seviyorum
Orkidem, bambularım, bonsaim menekşem evde. Balkonda da sardunyam var. Menekşe nazlı genelde ölüyorlar ama kalanlar güneş alsın beş günde bir sulansın yetiyor

Orkidem, bambularım, bonsaim menekşem evde. Balkonda da sardunyam var. Menekşe nazlı genelde ölüyorlar ama kalanlar güneş alsın beş günde bir sulansın yetiyor
allah razı olsun arkadasım..iyi 3 ay gectı zamanla daha ıyı olucak galıba..ızmır kalabalık değilmı..

Eşim orkide aldığında nikah kiymistik yeni.
Yüzüne bile bakmadım nerde bilmem
Annem çiçek geldi dedi kostum kapıya orkide. Amaaan dedim geri ellemeden odama gecmistim
Bozulmuştum orkide diye

Bu arada neden bilmiyorum, daralıyorum bakmak zor geliyor

allah razı olsun arkadasım..iyi 3 ay gectı zamanla daha ıyı olucak galıba..ızmır kalabalık değilmı..
Kalabalık tabi sahile inip koşmaya başlıyorum herkese carpacagim nerdeyse.
O kadar kalabalık sahiden
Ama seversin ...
Zaten Altınoluktan İzmir'e ne kaldı ki...geliyorsundur buralara

Kalabalık tabi sahile inip koşmaya başlıyorum herkese carpacagim nerdeyse.
O kadar kalabalık sahiden
Ama seversin ...
Zaten Altınoluktan İzmir'e ne kaldı ki...geliyorsundur buralara
yok arkadasım nerde bır defa sadece gectık galıba..bızım hep ekmek ıcın kosturmakla gectı hayat gezmeye pek fırsat olmadı acıkcası

orkıde bakmak zor galıba

yok arkadasım nerde bır defa sadece gectık galıba..bızım hep ekmek ıcın kosturmakla gectı hayat gezmeye pek fırsat olmadı acıkcası
Gelirsin
Alırsın oğlanı
-Bak annem dersin burası İzmir , seninle güzel günler göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…