- 14 Eylül 2014
- 21.426
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.464
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.521
Biz annemlerle aynı şehirde olunca, evden de çalışınca görüşebiliyoruz çok şükür. Ondan o kısmı yaşamadım.Ben en çok da annemleri özledimbir ay daha dışarı çıkmasam sıkıntı yok da onların yanına gidememek zor
Ne güzel şanslısınız gerçektenBiz annemlerle aynı şehirde olunca, evden de çalışınca görüşebiliyoruz çok şükür. Ondan o kısmı yaşamadım.
İzmir dehşet sıcak .sormadn ama soyliiiim dedimmmmm@LaylonCorap sizin orada da havalar güzel gidiyor mu? Buralar pastırma yazında
Gesen senelere gore cok soguj degıl ama yıne de eh işte denecek kıvamda. Bugun 6 dereceydı ama ayaz bir güneş de vardı. Ust komsum carsaf yıkamıs benım balkonun demırlerıne kadar uzatmıstı tüm güneşimi kapadı tabi o ayrı@LaylonCorap sizin orada da havalar güzel gidiyor mu? Buralar pastırma yazında
Hadı ya hıc hayır degıl soguk olsun kar yagsın yagmur yagsın yaw.İzmir dehşet sıcak .sormadn ama soyliiiim dedimmmmm
İki üç gün önce felaket vardı yagmurdu ama yine soğuk yoktu .Hadı ya hıc hayır degıl soguk olsun kar yagsın yagmur yagsın yaw.
iui akşamlar kızlar....kac yasındasın sankı gencsın hayat dolusun maasallah..bende balkondakı cıceklerı asagı fırlatmak ıstıyorumİki üç gün önce felaket vardı yagmurdu ama yine soğuk yoktu .
Bugün oyleguzeldi ki yalın ayak balkona çıktım balkonu buz gibi suyla yıkadım.
Ayaklarımı da yere basarak oturdum güneş aldım bol bol. balkonda saatlerce oturdum hatta yarım kolla yalın ayakla.
Aynısı bende de vardi ve yaptım biliyomusun .iui akşamlar kızlar....kac yasındasın sankı gencsın hayat dolusun maasallah..bende balkondakı cıceklerı asagı fırlatmak ıstıyorum
Bu ardaa bugün Nasılsın Tionaiui akşamlar kızlar....kac yasındasın sankı gencsın hayat dolusun maasallah..bende balkondakı cıceklerı asagı fırlatmak ıstıyorum
Aa neden ben çiçekleri seviyorumAynısı bende de vardi ve yaptım biliyomusun .
Attım saksisiyla beraber çöpe fırlattım
Birtek aloeveram kaldı
O da essek sipası gibi , ona bı kiyamiyorummmm
allah razı olsun arkadasım..iyi 3 ay gectı zamanla daha ıyı olucak galıba..ızmır kalabalık değilmı..Aa neden ben çiçekleri seviyorum
Orkidem, bambularım, bonsaim menekşem evde. Balkonda da sardunyam var. Menekşe nazlı genelde ölüyorlar ama kalanlar güneş alsın beş günde bir sulansın yetiyor
Eşim orkide aldığında nikah kiymistik yeni.Aa neden ben çiçekleri seviyorum
Orkidem, bambularım, bonsaim menekşem evde. Balkonda da sardunyam var. Menekşe nazlı genelde ölüyorlar ama kalanlar güneş alsın beş günde bir sulansın yetiyor
Kalabalık tabi sahile inip koşmaya başlıyorum herkese carpacagim nerdeyse.allah razı olsun arkadasım..iyi 3 ay gectı zamanla daha ıyı olucak galıba..ızmır kalabalık değilmı..
yok arkadasım nerde bır defa sadece gectık galıba..bızım hep ekmek ıcın kosturmakla gectı hayat gezmeye pek fırsat olmadı acıkcasıKalabalık tabi sahile inip koşmaya başlıyorum herkese carpacagim nerdeyse.
O kadar kalabalık sahiden
Ama seversin ...
Zaten Altınoluktan İzmir'e ne kaldı ki...geliyorsundur buralara
orkıde bakmak zor galıbaEşim orkide aldığında nikah kiymistik yeni.
Yüzüne bile bakmadım nerde bilmem
Annem çiçek geldi dedi kostum kapıya orkide. Amaaan dedim geri ellemeden odama gecmistim
Bozulmuştum orkide diye
Bu arada neden bilmiyorum, daralıyorum bakmak zor geliyor
Gelirsinyok arkadasım nerde bır defa sadece gectık galıba..bızım hep ekmek ıcın kosturmakla gectı hayat gezmeye pek fırsat olmadı acıkcası
ınsallah arkadasım...depremdı seldı ızmırede nazar degdı..ben ınternette gordum arabalar yarıya dek suyla dolmusGelirsin
Alırsın oğlanı
-Bak annem dersin burası İzmir , seninle güzel günler göreceğiz
Yazları gelirsin .teyzesi var buradaınsallah arkadasım...depremdı seldı ızmırede nazar degdı..ben ınternette gordum arabalar yarıya dek suyla dolmus
Allah razı olsun canımYazları gelirsin .teyzesi var burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?