Geçinemeyenler kulübü

Kalabalık tabi sahile inip koşmaya başlıyorum herkese carpacagim nerdeyse.
O kadar kalabalık sahiden
Ama seversin ...
Zaten Altınoluktan İzmir'e ne kaldı ki...geliyorsundur buralara
Her yer öyle. Parklar bahçeler dip dibe insan dolu. İnstagramdan büyükerşeni takip ediyorum, bugün o da uyarı yazısı yazmış oradan. Böyle devam ederse şehir bazında önlem almamız gerekecek diye
Diğer yanda da türlü çeşit varyasyom
Ne olacak bakalım halimiz

O adamda ne yaşlı ya .yanlış bilmiyorum demi
Bayağı yaşlı adamcağız, nasıl halen hali var ise görev yapmaya

O adamda ne yaşlı ya .yanlış bilmiyorum demi
Bayağı yaşlı adamcağız, nasıl halen hali var ise görev yapmaya
84 yaşında ama inan hiç öyle değil.
En sevdiğim yanı da hala korumasız her yerde karşına çıkması. Eskişehirde arada karşılaşırız.
Mesela geçen sene şehir hastanesi açıldı cehennemin dibine, bu sene tramvay hattımı tamamladı. Eskişehirde her noktaya tramvayla ulaşabilirsin. Ankaradakinden daha çok noktaya ulaşıyor.
Bu iki sene şehir merkezinde işleri kolayladığı için ilçelere ağırlık verdi. Manda ve inek bağışladı çiftçilere. Şu an halk ekmek büfesinden belediyenin kendi ürettiği sütü ve yumurtayı alabiliyoruz.
Bu sondu zaten. Bir daha aday olmayacaktır. Ama bir Eskişehirli olarak gerçekten hala çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Baştan sona bir şehir yarattı. Porsuk taşardı her sene ıslah etti mesela gondollar geziyor.
Özellikle sazova ve kentpark çocuklar için öyle muhteşem parklar ki. Oyuncakları dahi tek tek dünya parkları incelenip seçilmiştir. Sazovada bilim parkı, uzay evi gibi alanlar var çocuklar oralarda bilimi de deneylerle öğreniyor. Pandemiden önce belediye tiyatrolarında çocuklar beş liraya izliyordu. Bu sene mesela kapalı gişe bizim sevdamız oynadı.

amcalara dıkkat edın 65 yas ustu:)100 de 80 ı burnu acık..benım dıkkatımı uzun suredır cekıyor

Dediğim yerlere geldim ve bende çok çok sevdim...
Ama yine de hani derim ki Eskişehir çok kırsal kalmış biraz gelişse keşke .

Elbette buna rağmen koşullar güzel 'di geçen yıl ocak ayını Eskişehir'de geçirmiştim

Şehir merkezi biraz ufak ve şehir büyüyemiyor. Bunun nedeni de en başından itibaren ufak yüzölçümümüz esasında. Yakın köylere doğru yayılsak bu sefer tarım bitecek, hayvancılık bitecek. Küçük bir iliz ve fazla kalabalık olduk. Şehir için sıkıştık kaldık. Nasıl düzelir bilemiyorum.

Ay tenli anne hoşgeldin.

Evet evimde internet var ama faturası çok yüksek kapatırım ama her akşam bir yabancj dizimiz var ve dil calisiyorum netten .
Nasıl kapatabilirim..susup ödeyip oturcam mecbur
Ya hangi dil bende sadece Fransızca İngilizce var bende meraklıydım üniversite zamanı daa sonradan bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…