Geçinemeyenler kulübü

her yerde öyle ya onlar artik mahalle bakkali gibi oldu bimlerle 101ler
evet a101 sankı fazla gıbı avuc ıcı kadar yerde..5 tane vardır..2 sok 2 bım 3 mıgros..uretım yok tuketım cok ıste memleketın geldıgı durum

ben üsengec degilim :)) aksam 9 dan sonra üseniyorum sadece.
aksamda rehavet cokebılır evet..cok usengec olmasamda usengeclık var bıraz..bırde temızım ama dagınıkım..kımıde cok derlı toplu hep ozenmısımdır

aksamda rehavet cokebılır evet..cok usengec olmasamda usengeclık var bıraz..bırde temızım ama dagınıkım..kımıde cok derlı toplu hep ozenmısımdır
ben kızla oyun oynarken bile bi yerleri toplarim sürekli dağiniklik sevmem
aksam 8.30 a kadae full enerji sonra kizi yatirip yığılıyorum

Ben de her yer iyice dağılınca homur homur toplayangillerdenim oğlana da öğretemedim tertipli olmayı
benim kızda daginiklik sevmez ama toplamaz da bazen oyun odasini o kadar dagitiyo ki ben yemek yaparken geliyo bu ne daginiklik ya of ya adim atacak yer kalmamis baksana anne ya hadi toplayalim diyip, bana kitliyo işleri
odasini toplamak disinda ne is versem yapar ama.

ben bılmıyorumkı kac kere topladım heryerde hala oyuncak..bız boyle degıldıkkı eskıden buyukler daha sabırsızdı onlar fazla sabırsızdı bızde fazla esnegız bence..

ben bılmıyorumkı kac kere topladım heryerde hala oyuncak..bız boyle degıldıkkı eskıden buyukler daha sabırsızdı onlar fazla sabırsızdı bızde fazla esnegız bence..
yok bende tam olarak dağınık, hareketli, laf dinlemeyen bir cocuktum, annem hiç laf etmezdi.
evde 4 cocuktuk üstelik kuzenlerimle birlikte.

yok bende tam olarak dağınık, hareketli, laf dinlemeyen bir cocuktum, annem hiç laf etmezdi.
evde 4 cocuktuk üstelik kuzenlerimle birlikte.
ben daha eskı jenerasyon oldugum ıcınmı bılmem..daha dısıplınlı bı ortamda buyuduk..

Kızlar ben birsey sorucam size. Benim kv yemekleri böyle çok soğanlı yaparmış iyi pişirmezmiş soğanı sarımsağı eşimde tiksinmiş. Evlendiğimiz ilk sıralar eve soğan aldırmıyodu adam sonradan ben yavaş yavaş alıştırmaya çalıştım soğanı kavurup bazen aldım sırf kokusuna alışsın diye sonraları az az yemeklere ekleyerek alıştırıyordum bugün yemekde beyimizin ağzına diri soğan gitmiş halbuki çok dikkat ederim tantana etti birsürü ben nasıl alıştırabilirim başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…