- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.561
evet a101 sankı fazla gıbı avuc ıcı kadar yerde..5 tane vardır..2 sok 2 bım 3 mıgros..uretım yok tuketım cok ıste memleketın geldıgı durumher yerde öyle ya onlar artik mahalle bakkali gibi oldu bimlerle 101ler
bende baslamadım lıfı ormeye bırazdan baslarımbebeklinick çok becerikli hatunmuş gibi bide muhtesem emojisi atmış
ip görunce niye bu kadar mutlu oldun anlamadim ki
usengeclık konusunda nasılsınız kızlar...cok usengec tanıdıklar gordum..dus almaya usenen vb de cokbebeklinick çok becerikli hatunmuş gibi bide muhtesem emojisi atmış
kac saatte bitiyo bi lifbende baslamadım lıfı ormeye bırazdan baslarım
ben üsengec degilim :)) aksam 9 dan sonra üseniyorum sadece.usengeclık konusunda nasılsınız kızlar...cok usengec tanıdıklar gordum..dus almaya usenen vb de cok
baska seyler yapıyosan ıkı gunde ssadece lıfı yapsan bır gunde yaparsın herhalde..kac saatte bitiyo bi lif
ben bir patigi 9 ayda öremedim debaska seyler yapıyosan ıkı gunde ssadece lıfı yapsan bır gunde yaparsın herhalde..
aksamda rehavet cokebılır evet..cok usengec olmasamda usengeclık var bıraz..bırde temızım ama dagınıkım..kımıde cok derlı toplu hep ozenmısımdırben üsengec degilim :)) aksam 9 dan sonra üseniyorum sadece.
o cogumuza oluyo galıba zaman ıcınde monotona baglamaktan..ben bir patigi 9 ayda öremedim de
ben kızla oyun oynarken bile bi yerleri toplarim sürekli dağiniklik sevmemaksamda rehavet cokebılır evet..cok usengec olmasamda usengeclık var bıraz..bırde temızım ama dagınıkım..kımıde cok derlı toplu hep ozenmısımdır
yok benim ki beceremedigimdeno cogumuza oluyo galıba zaman ıcınde monotona baglamaktan..
Ben de her yer iyice dağılınca homur homur toplayangillerdenimben kızla oyun oynarken bile bi yerleri toplarim sürekli dağiniklik sevmem
aksam 8.30 a kadae full enerji sonra kizi yatirip yığılıyorum
benim kızda daginiklik sevmez ama toplamaz daBen de her yer iyice dağılınca homur homur toplayangillerdenimoğlana da öğretemedim tertipli olmayı
ben bılmıyorumkı kac kere topladım heryerde hala oyuncak..bız boyle degıldıkkı eskıden buyukler daha sabırsızdı onlar fazla sabırsızdı bızde fazla esnegız bence..benim kızda daginiklik sevmez ama toplamaz dabazen oyun odasini o kadar dagitiyo ki ben yemek yaparken geliyo bu ne daginiklik ya of ya adim atacak yer kalmamis baksana anne ya hadi toplayalim diyip, bana kitliyo işleri
odasini toplamak disinda ne is versem yapar ama.
yok bende tam olarak dağınık, hareketli, laf dinlemeyen bir cocuktum, annem hiç laf etmezdi.ben bılmıyorumkı kac kere topladım heryerde hala oyuncak..bız boyle degıldıkkı eskıden buyukler daha sabırsızdı onlar fazla sabırsızdı bızde fazla esnegız bence..
Muhteşem emojisi atmasam beni etiketleyecegin yok bak goruyormusunbebeklinick çok becerikli hatunmuş gibi bide muhtesem emojisi atmış
ben daha eskı jenerasyon oldugum ıcınmı bılmem..daha dısıplınlı bı ortamda buyuduk..yok bende tam olarak dağınık, hareketli, laf dinlemeyen bir cocuktum, annem hiç laf etmezdi.
evde 4 cocuktuk üstelik kuzenlerimle birlikte.
Bı saat sürmez lif .kac saatte bitiyo bi lif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?