- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.581
uc kardes aynı odada felaket kavga cıkıyodu ıyı gectıgıde coktu ama..bence ımkan varsa cocukların odası kesınlıkle ayrı olmalı..her sey ıcın..ders banyo gıyınme soyunma vbyok bende tam olarak dağınık, hareketli, laf dinlemeyen bir cocuktum, annem hiç laf etmezdi.
evde 4 cocuktuk üstelik kuzenlerimle birlikte.
bugun biraz bdv de takilayim dedim :))Muhteşem emojisi atmasam beni etiketleyecegin yok bak goruyormusun
kaç yasindasin tionaben daha eskı jenerasyon oldugum ıcınmı bılmem..daha dısıplınlı bı ortamda buyuduk..
hey maasallahBı saat sürmez lif .
Ördüm çok .
Bebek yelekleri de iki saate kalmiyor
42 arkadasımkaç yasindasin tiona
soganlari rendeleKızlar ben birsey sorucam size. Benim kv yemekleri böyle çok soğanlı yaparmış iyi pişirmezmiş soğanı sarımsağı eşimde tiksinmiş. Evlendiğimiz ilk sıralar eve soğan aldırmıyodu adam sonradan ben yavaş yavaş alıştırmaya çalıştım soğanı kavurup bazen aldım sırf kokusuna alışsın diye sonraları az az yemeklere ekleyerek alıştırıyordum bugün yemekde beyimizin ağzına diri soğan gitmiş halbuki çok dikkat ederim tantana etti birsürü ben nasıl alıştırabilirim başka?
çok ta fark yokmuş aramizda42 arkadasım
Olabılır arkadasım..hayat ıste..çok ta fark yokmuş aramizda
biraz da ebeveynlerin tahammül sınıriyla alakali sanirim
Alışır mı öyle acaba pandemiden önce Bi yere yemeğe gittiğimizde misafirliğe yada dışarıda yemek yediğimiz de çok utanıyorum ya hiç hoş Bi görüntü değilsoganlari rendeleyada robotta çekip kullan.
Bence gece düştü yollaraOydar doğurdun mu :))
halbukı cok saglıklı sogan sarımsak..ben mercımek corbasına ıkı uc tane katıyırum..rondodan gecırıuyorum tabı..esınızde haklı..bende bayaga olduruyorum soganlar..rendede olur..Kızlar ben birsey sorucam size. Benim kv yemekleri böyle çok soğanlı yaparmış iyi pişirmezmiş soğanı sarımsağı eşimde tiksinmiş. Evlendiğimiz ilk sıralar eve soğan aldırmıyodu adam sonradan ben yavaş yavaş alıştırmaya çalıştım soğanı kavurup bazen aldım sırf kokusuna alışsın diye sonraları az az yemeklere ekleyerek alıştırıyordum bugün yemekde beyimizin ağzına diri soğan gitmiş halbuki çok dikkat ederim tantana etti birsürü ben nasıl alıştırabilirim başka?
benim esimin ailesi tarafi sogan kullanmaz yemege, esimde alışmamışti, bizde aksine soğani yumrugumuzla böler yeriz tarzi insanlariz :))Alışır mı öyle acaba pandemiden önce Bi yere yemeğe gittiğimizde misafirliğe yada dışarıda yemek yediğimiz de çok utanıyorum ya hiç hoş Bi görüntü değil
dogurmus :)) bugun 19.30 da paylasim yapmis :))Bence gece düştü yollara
yıne altınzede bı arkadas bdv de yazmıs..maffettı altın mılletıbugun biraz bdv de takilayim dedim :))
Aynı biz. Bizim taraf sever ama anası sağolsun tiksindirmiş adamı naptıysa. Bi alışsada bende kurtulsam ama rende hiç aklıma gelmemiştibenim esimin ailesi tarafi sogan kullanmaz yemege, esimde alışmamışti, bizde aksine soğani yumrugumuzla böler yeriz tarzi insanlariz :))
ben rendeleyerek alistirdim.
simdi annesinin yemekleri tatsiz geliyor
Yaa nerde gördün sosyal medyada falan mıdogurmus :)) bugun 19.30 da paylasim yapmis :))
külçe alan arkadasmi, kaybetmek insani uzuyo ama eger yukselmeye devam etseydi, gida fiyatlari falan daha beter uçmuştu sanirim.yıne altınzede bı arkadas bdv de yazmıs..maffettı altın mılletı
Sorma sormaaa valla birden çakıldıyıne altınzede bı arkadas bdv de yazmıs..maffettı altın mılletı
yooo burda paylasmis profilindeYaa nerde gördün sosyal medyada falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?