Geçinemeyenler kulübü

yok bende tam olarak dağınık, hareketli, laf dinlemeyen bir cocuktum, annem hiç laf etmezdi.
evde 4 cocuktuk üstelik kuzenlerimle birlikte.
uc kardes aynı odada felaket kavga cıkıyodu ıyı gectıgıde coktu ama..bence ımkan varsa cocukların odası kesınlıkle ayrı olmalı..her sey ıcın..ders banyo gıyınme soyunma vb

soganlari rendele yada robotta çekip kullan.

halbukı cok saglıklı sogan sarımsak..ben mercımek corbasına ıkı uc tane katıyırum..rondodan gecırıuyorum tabı..esınızde haklı..bende bayaga olduruyorum soganlar..rendede olur..

Alışır mı öyle acaba pandemiden önce Bi yere yemeğe gittiğimizde misafirliğe yada dışarıda yemek yediğimiz de çok utanıyorum ya hiç hoş Bi görüntü değil
benim esimin ailesi tarafi sogan kullanmaz yemege, esimde alışmamışti, bizde aksine soğani yumrugumuzla böler yeriz tarzi insanlariz :))
ben rendeleyerek alistirdim.
simdi annesinin yemekleri tatsiz geliyor

benim esimin ailesi tarafi sogan kullanmaz yemege, esimde alışmamışti, bizde aksine soğani yumrugumuzla böler yeriz tarzi insanlariz :))
ben rendeleyerek alistirdim.
simdi annesinin yemekleri tatsiz geliyor
Aynı biz. Bizim taraf sever ama anası sağolsun tiksindirmiş adamı naptıysa. Bi alışsada bende kurtulsam ama rende hiç aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…