- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.601
Bildirim gelmiyor konudan yahu, neler kaynatmışsınız kaçırdım hep.yooo burda paylasmis profilinde
Patikte bende çok zorlanıyorum yapamam bence . İzliyorum o ne la diyorum anlayamiyorumben bir patigi 9 ayda öremedim de
ben o kadar sogan sevmeme ragmen et sote haric iri ve çıg sogan benide rahatsiz eder yemekte.Aynı biz. Bizim taraf sever ama anası sağolsun tiksindirmiş adamı naptıysa. Bi alışsada bende kurtulsam ama rende hiç aklıma gelmemişti
banada hic gelmiyor ki hic bir konudanBildirim gelmiyor konudan yahu, neler kaynatmışsınız kaçırdım hep.
Sürmüyor cidden .hey maasallah
Ayy gördüm şimdi kurtulmuş ya ama dün ki konuşmanın üstüne tam olmuş yaniyooo burda paylasmis profilinde
biz dedik ama ona bugün doğurursun diyeAyy gördüm şimdi kurtulmuş ya ama dün ki konuşmanın üstüne tam olmuş yani
aynen..makarna sosu mesela bır ra sogan bır parca kıyma dıyelım..o sogan agazda dırı olmıycak..cok rahatsız edıcıben o kadar sogan sevmeme ragmen et sote haric iri ve çıg sogan benide rahatsiz eder yemekte.
annesi muhtemelen yemeklerin hepsini çığden ve bastan savma yapiyordu.
Gelse de anlatsabiz dedik ama ona bugün doğurursun diye
hosgeldınnnnBildirim gelmiyor konudan yahu, neler kaynatmışsınız kaçırdım hep.
Hoşbuldum, nasıl keyifler?hosgeldınnnn
benim ki kapaliymis bildirimlerim ondan gelmiyormuş açtim simdi bakalim gelecek mi :))Bildirim gelmiyor konudan yahu, neler kaynatmışsınız kaçırdım hep.
allah razı olsun arkadasım ..ıdare edıyorum sayenızde daha ıyıyım..kafa dagıtıyoruz burdaHoşbuldum, nasıl keyifler?
Her şey yolunda mı?
Benim açık, eğer konuya girip girip bakıyorsam geliyor ama birkaç saat uğramazsam gelmiyor.benim ki kapaliymis bildirimlerim ondan gelmiyormuş açtim simdi bakalim gelecek mi :))
Hu huuu deniz geldi mi bildirimbenim ki kapaliymis bildirimlerim ondan gelmiyormuş açtim simdi bakalim gelecek mi :))
bende konuya girip göruyordum, konuyu takibimi biraktin acaba farketmedenBenim açık, eğer konuya girip girip bakıyorsam geliyor ama birkaç saat uğramazsam gelmiyor.
geldi geldiHu huuu deniz geldi mi bildirimdeneme 1 2
Aaaaaaaaalllliii
Aaa
Aa
Tiona yaranı deşmek istemem ama yeni mi kaybettin eşini Allah rahmet eylesin bu arada Rabbim evladına uzun ömürler versinallah razı olsun arkadasım ..ıdare edıyorum sayenızde daha ıyıyım..kafa dagıtıyoruz burda
Hepimiz birbirimize kafa dağıttırıyoruz, dünya başka türlü çekilmiyorallah razı olsun arkadasım ..ıdare edıyorum sayenızde daha ıyıyım..kafa dagıtıyoruz burda
Yoo, takipteyim hala.bende konuya girip göruyordum, konuyu takibimi biraktin acaba farketmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?