Geçinemeyenler kulübü

aynen neler varmıs dedıgım çok oldu bdv den sonra

Oydar gözünüz aydin, allah anali babali saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah.
bunuda soylemeden edemeyecegim uykusuz her gece günlerine hoş geldin
Dün de uyuyayım bir diyordu, sabaha doğru başlar olay demiştik umarım öğlen falan su gelmiştir

Hiç bişey yaptıramam gelenler bana yaptırsın anayım ben anaaaa
Kırk fırın ekmek var önünde, sana bir Allahın kulu bir şey yapmayacak, önce buradan başlayalım
Doğuma sancılar içinde girerken bile ebe sana soruyor kıyafetleri nerede bebeğin diye
Alshshsjdjdj

Kırk fırın ekmek var önünde, sana bir Allahın kulu bir şey yapmayacak, önce buradan başlayalım
Doğuma sancılar içinde girerken bile ebe sana soruyor kıyafetleri nerede bebeğin diye
Alshshsjdjdj
tırnağın varsa başını kaşı .

Hiç bişey yaptıramam gelenler bana yaptırsın anayım ben anaaaa
sen hele bi o haberi al dr dan ciktigin an baslarsin gidiyimde sari bi zibin aliyim, gidiyimde yesil bi don aliyim
hangi süsü yaptirsam.
benim hem annem hem kaynanam yaptirmisti ustune ben bir daha yaptirdim halbuki hic sevmem boyle seyleri ama heves oluyor insanda

Alshshsjdjdj
Yok be şaka zaten.
Benim bakanım edenim olmaz zaten
Annem 66 yaşında. Zaten yaşını geçtim Parkinson

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…