- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.621
aynen neler varmıs dedıgım çok oldu bdv den sonraHepimiz birbirimize kafa dağıttırıyoruz, dünya başka türlü çekilmiyor
sen oğlan uyuduğu anda gel arkadaşım, kk da bir hayatlara dalıyorsun ki hayal edemeyeceğin hikayelere tanık oluyorsun ya da bakış açın değişiyor, adeta her konu bir kitap gibi.
Zaman geçirtiyor, kafa dağıtıyor derken bir bakmışsın artık aldığın nefes daha hafif geliyor
hayırlısi ozamanYoo, takipteyim hala.
Allah razı olsun arkadasım Allah sızlere guzel gunler gostersın ınsallahTiona yaranı deşmek istemem ama yeni mi kaybettin eşini Allah rahmet eylesin bu arada Rabbim evladına uzun ömürler versin
Kısmethayırlısi ozaman
48 sayfa konuyu takip ediyomusum iyimiKısmet
Şimdi isim munakasasi başlardogurmus :)) bugun 19.30 da paylasim yapmis :))
çoktan belirlemiştir :))Şimdi isim munakasasi başlar
Hızır idi yunus idi Hızır idi yunus idi
Benim 66 çüş...48 sayfa konuyu takip ediyomusum iyimihepsinin takibinden çıktım
Dün de uyuyayım bir diyordu, sabaha doğru başlar olay demiştik umarım öğlen falan su gelmiştirOydar gözünüz aydin, allah anali babali saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah.
bunuda soylemeden edemeyecegim uykusuz her gece günlerine hoş geldin
Hiç bişey yaptıramam gelenler bana yaptırsın anayım ben anaaaaçoktan belirlemiştir :))
hediyelik yaptiriyorlsr ya simdi çikolata falan isme ozel
Kırk fırın ekmek var önünde, sana bir Allahın kulu bir şey yapmayacak, önce buradan başlayalımHiç bişey yaptıramam gelenler bana yaptırsın anayım ben anaaaa
resmen çağirdik ya zorlaDün de uyuyayım bir diyordu, sabaha doğru başlar olay demiştik umarım öğlen falan su gelmiştir
Kırk fırın ekmek var önünde, sana bir Allahın kulu bir şey yapmayacak, önce buradan başlayalım
Doğuma sancılar içinde girerken bile ebe sana soruyor kıyafetleri nerede bebeğin diye
Alshshsjdjdj
sen hele bi o haberi al dr dan ciktigin an baslarsin gidiyimde sari bi zibin aliyim, gidiyimde yesil bi don aliyimHiç bişey yaptıramam gelenler bana yaptırsın anayım ben anaaaa
Yok be şaka zaten.Kırk fırın ekmek var önünde, sana bir Allahın kulu bir şey yapmayacak, önce buradan başlayalım
Doğuma sancılar içinde girerken bile ebe sana soruyor kıyafetleri nerede bebeğin diye
Alshshsjdjdj
Bacım burda en tecrübesiz senle ben çocuk konusunda herhaldetırnağın varsa başını kaşı .
Hah, aynen o modtırnağın varsa başını kaşı .
kaynananYok be şaka zaten.
Benim bakanım edenim olmaz zaten
Annem 66 yaşında. Zaten yaşını geçtim Parkinson
ögreneceksinizBacım burda en tecrübesiz senle ben çocuk konusunda herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?