Geçinemeyenler kulübü

ögreneceksiniz
sizde bizim gibi gelip burda aglayacaksiniz, uyuyamiyorum ayakkabi almaya kalktim ucan adam sabri gibi kendini yerden yere caliyo diye
O kedi buraya gelecek der gibi konusuyo hatuna bak nasıl mutlu sizde burda ağlayacaksınızzzz derken

Hah, aynen o mod
Büyük beklenti büyük depresyon.
Yok yok beklentim hiç olmadı
Okurken çalıştım okudum
Derdim oldu ablalarm vardı arkadaşlarım vardı ama ben yine de arayip su derdim var gel demedim
Param bitti kimseden para istemedim iki gün boş ekmek yemiştim
Lazerle gözlerimi cizdirdim göremiyorum 3 gün kapalıydı gözler
Ellerimle ara bul yöntemiyle yaptım ne yaptimsa ..annemi ablamı veya bı arkadaşımı arayıp lazer yaptırdım eve nasıl gidicem kendime nasıl bakcam gelin demedim.
Evlenirken annemler hayatlarında ilk keZ çocuk evlendiriyor gibiydiler isteme nişan kendim hazırlık yaptım organize ettim müthiş bı yüktü.
Evi tuttuk eşimle
Ablalarim temizliğe gelecek kaynanam gelecek haber dahi etmedim .
Temizledim bı ay sonra haberleri oldu .dedim yerlestirdim bile evi. Erken yerlestirmissin bizi niye çağırmadin bizde heveslemistik dediler.

İnan ne yaptimsa minnetum olmasın diye hep kendi başıma yaptım .
Belki abartı gelecek ama tüm samimiyetimle söylüyorum her bı yazdığımı yukarıda.

Ve sana şimdi tek bir şey söylüyorum, bu yaptığın her şeyi unut.
Çocuğun olunca ‘ben hiçbir şey yapmamışım ki’ diyeceksin

Kayınvalidem koşa koşa bakar da sera bahçe ve tavuklar ve yumurtalardann sorumlu .
Onu elemana yada eşine bırakmıyor kendi yöntemleri var .
Aynı zamanda öğretmen, okulu da var. Gerçi izin alır okuldan ama işte ne kadar izin alabilecek alsa bu kez de işte saydığım çiftlik. Etmenleri var

sonuc ta torunda bir yumurta ben cok umutlandim kaynanandan

Ve sana şimdi tek bir şey söylüyorum, bu yaptığın her şeyi unut.
Çocuğun olunca ‘ben hiçbir şey yapmamışım ki’ diyeceksin
Film biliyor musun ben bu yaşıma kadar ara ara rüyamda hep Bi çocuğum olurken ölüyorum yani bunu görüyorum nasıl bi psikoloji artık bilmiyorum neler yaşıyorsam kafamda etrafımda da olmadı hiç böyle durum desem ki etkilendim

Benimde etrafımda yururken genital bolgesinden çocuk fırlayan olmadı ama mutlaka ayda bir coccuk firlatiyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…