- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.661
Benim rüyamda çocuğum karnımı yırtarak doğuyordu, ben kanlar içinde yerdeyim ve o yenidoğan olarak emekleyip yaramazlık yapıyordu.Film biliyor musun ben bu yaşıma kadar ara ara rüyamda hep Bi çocuğum olurken ölüyorum yani bunu görüyorum nasıl bi psikoloji artık bilmiyorum neler yaşıyorsam kafamdaetrafımda da olmadı hiç böyle durum desem ki etkilendim
O zaman umutlandimsenin yumurtan
Bölünerek cogalmissin, tebriklerBenim rüyamda çocuğum karnımı yırtarak doğuyordu, ben kanlar içinde yerdeyim ve o yenidoğan olarak emekleyip yaramazlık yapıyordu.
Tövbe tövbe kadın caydıracak bizi görüyon muölüyosun çünkü
ben hamileyken bir tek o son kontrole gittigim sabah gebelikle ilgili ruya gordum onda da hadi kızım nurlandin dediler banaBenim rüyamda çocuğum karnımı yırtarak doğuyordu, ben kanlar içinde yerdeyim ve o yenidoğan olarak emekleyip yaramazlık yapıyordu.
Ben ne desem ne söylesem valla artık yazmaya üşeniyorum.ya kolik bebegin pirtina atilan sevinc naralari
mayoz mitoz cekirdek ne kadar bolunme varsa yaşamışBölünerek cogalmissin, tebrikler
Bu nasıl hayat yaaa kimi ölüyo kimi nurlanıyo ohhhhh vallaben hamileyken bir tek o son kontrole gittigim sabah gebelikle ilgili ruya gordum onda da hadi kızım nurlandin dediler bana
Ölüp yeniden diriliyorsun daha doğrusu ölemiyorsun ama yaşıyorsun da denemezBu nasıl hayat yaaa kimi ölüyo kimi nurlanıyo ohhhhh valla
Ben Uyumadim laylon ama diğerleri erkenci evetHerkeşler uyumus galiba
Aa süper iyi seyirlerBen Uyumadim laylon ama diğerleri erkenci evet
kayinvalidemle film izliyorum bende, bu akşam geldi
kaynanasiyla oturup film izleyebilen insanlarda gordum yaBen Uyumadim laylon ama diğerleri erkenci evet
kayinvalidemle film izliyorum bende, bu akşam geldi
hayirli cumalar cınımKızlar hayırlı cumalar güzel günleriniz olsun
bebeklinick kayınvalide mi var kız niye hiç söylemedin neler yaptınız kvle
Biz böyle kaynanalar oluruz inşallahkaynanasiyla oturup film izleyebilen insanlarda gordum ya
benim kaynanayla 10 dk fazla yanyana durunca devreleri yaniyo insanin
Kaybedenler kulübündeki gibi standartGünaydın layloncum
İyiyim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?