- 14 Eylül 2014
- 21.427
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.469
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.681
Ben de bu sene tekrar anaokulu macerasına gireceğim eylülde. Onların araştırmasına girdim. Kimileri bi sene önceden sıra alıyormuş. Kafalar karışık. Ücretler desen almış yürümüşKaybedenler kulübündeki gibi standartsıkılıyırum evde dur dur.
damadin oturup benle film izlemek isteyecegini hiç sanmiyorumBiz böyle kaynanalar oluruz inşallah
Taş bide bulabilirsen çam ağacı kozalağı onlar da çok şirin oluyoguaj boyayla ne boyayabiliriz ya kizla
disardan taşmi toplasam napsam
çocukta bikti artik hep ayni seyler, yalandan boyuyor gibi yapti kalktik, dışarı çıkaracağim şimdiTaş bide bulabilirsen çam ağacı kozalağı onlar da çok şirin oluyo
Hayırlı cumalaaaar.Kızlar hayırlı cumalar güzel günleriniz olsun
bebeklinick kayınvalide mi var kız niye hiç söylemedin neler yaptınız kvle
Melek hayta diye Instagram da bı kadın varçocukta bikti artik hep ayni seyler, yalandan boyuyor gibi yapti kalktik, dışarı çıkaracağim şimdi
Teşekkür ederim iyiyim canımHayırlı cumalaaaar.
Öyle yemek çay derken gece oldu zaten gece de film izledik
tiramisu yapamadım bu arada ,soğuk baklava aradım .
E bu kez onu da bulamayınca tiramisudan da oldum vakit mi kaldı
Nasılsın bugün ?
çocukta bikti artik hep ayni seyler, yalandan boyuyor gibi yapti kalktik, dışarı çıkaracağim şimdi
Kayınvalidem 54 yaşında .yaşına gore eğlenceli kadındırTeşekkür ederim iyiyim canım
Hamarat geliniyi yapmışsın kayınvaliden genç mi öyle gece film izlemeler falan eğlendiniz herhalde
Eglencelı sıkıcı olmayan sevilen manasında yavrucuumdamadin oturup benle film izlemek isteyecegini hiç sanmiyorum
puzzle dan bikti artik, boyadanda evdeki oyuncaklardan da biktiMelek hayta diye Instagram da bı kadın var
Habire ben çocuğuma şunu aldim deyip duruyor 4 yaşında bir kızı var .
Onu takip etsene
Bı iki parça yeni bişey alırsın ilgisini çeker
Bu arada büyük parcali puzzle 'lar var çok güzeller çocuklar için.
Boya konusunun üstünü örtmeye çalışıyorum farkettin miortalığı batirmasin yeter ki
bazen muzikte aciyorum, hatta bu ara muzik oyundan daha fazla cunku hic biseyle ilgilenmiyo bikti yani.Baya aktifsiniz ya anne kız maşallah
telefonu tableti eline verip al birseyler izle git başımdan yeter ki demiyorsun en azından
Bizler bunaldık küçücük kız napsın canım nasıl bari hava güzelmiydi bugün ankaradabazen muzikte aciyorum, hatta bu ara muzik oyundan daha fazla cunku hic biseyle ilgilenmiyo bikti yani.
niloya falan dinleyip sarkilariyla dans ediyo, salincak kaydirak idare ediyo kendi capinda ama bunalmis
bugun dune gore serin hemde biraz ruzgarliydi ama, yarindan itibaren daha yuksek sicaklikta olacak oyuzdenBizler bunaldık küçücük kız napsın canım nasıl bari hava güzelmiydi bugün ankarada
Oooo gömdün hepsinibebeklinick bahsettigin bayana baktim yalniz aramizda bir fark var o almiyor reklam yapiyor birde tiklama linkleri veriyor koleksiyonundan gorup ekledigin parcalar icinde ayrica para kazaniyor.
yani amaci egitici bir sey paylasmak degil tamamen ticari.
paylastigi oyuncaklari zaten her yerde gorebiliyorum bilindik seyler çogu.
instagramda ki bu tip kadinlari sevmiyorum, cocugu uzerinden para kazanacak kadar gozleri kararmis anneler gibi geliyo bana.
bunlara para kazandiracagima oyuncaklarin ev tipini kendi emekleriyle yapmaya calisan anneleri takip etmek en guzelihem sadece tuketici olmaktan kurtariyorlar hemde neden bilmiyorum cocuklar evde gozlerinin onunde yapilmis oyuncaklarla daha uzun sure oynuyor.
Burada çok sıcaktı balkonda kahvaltı yaptık .Bizler bunaldık küçücük kız napsın canım nasıl bari hava güzelmiydi bugün ankarada
etkilemek istiyorsa baska seyler yapsin, çocugun ustunden prim yapmaya gerek yok ki.Oooo gömdün hepsini
İnfluencer anneleri kan aglattin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?