Geçinemeyenler kulübü

Kızlar hayırlı cumalar güzel günleriniz olsun

bebeklinick kayınvalide mi var kız niye hiç söylemedin neler yaptınız kvle
Hayırlı cumalaaaar.

Öyle yemek çay derken gece oldu zaten gece de film izledik

tiramisu yapamadım bu arada ,soğuk baklava aradım .
E bu kez onu da bulamayınca tiramisudan da oldum vakit mi kaldı

Nasılsın bugün ?

çocukta bikti artik hep ayni seyler, yalandan boyuyor gibi yapti kalktik, dışarı çıkaracağim şimdi
Melek hayta diye Instagram da bı kadın var
Habire ben çocuğuma şunu aldim deyip duruyor 4 yaşında bir kızı var .
Onu takip etsene
Bı iki parça yeni bişey alırsın ilgisini çeker
Bu arada büyük parcali puzzle 'lar var çok güzeller çocuklar için.

Boya konusunun üstünü örtmeye çalışıyorum farkettin mi ortalığı batirmasin yeter ki

Teşekkür ederim iyiyim canım

Hamarat gelin iyi yapmışsın kayınvaliden genç mi öyle gece film izlemeler falan eğlendiniz herhalde

çocukta bikti artik hep ayni seyler, yalandan boyuyor gibi yapti kalktik, dışarı çıkaracağim şimdi

Baya aktifsiniz ya anne kız maşallah

telefonu tableti eline verip al birseyler izle git başımdan yeter ki demiyorsun en azından

puzzle dan bikti artik, boyadanda evdeki oyuncaklardan da bikti lego friends alacagim khomyuk onermisti birazda onlara sarar belki, hamur kinetik kum slime her turlu oyuncak evde aklina gelebilecek hersey var ama yok yani cocuk bunalmis evde olmaktan

Baya aktifsiniz ya anne kız maşallah

telefonu tableti eline verip al birseyler izle git başımdan yeter ki demiyorsun en azından
bazen muzikte aciyorum, hatta bu ara muzik oyundan daha fazla cunku hic biseyle ilgilenmiyo bikti yani.
niloya falan dinleyip sarkilariyla dans ediyo, salincak kaydirak idare ediyo kendi capinda ama bunalmis

bazen muzikte aciyorum, hatta bu ara muzik oyundan daha fazla cunku hic biseyle ilgilenmiyo bikti yani.
niloya falan dinleyip sarkilariyla dans ediyo, salincak kaydirak idare ediyo kendi capinda ama bunalmis
Bizler bunaldık küçücük kız napsın canım nasıl bari hava güzelmiydi bugün ankarada

bebeklinick bahsettigin bayana baktim yalniz aramizda bir fark var o almiyor reklam yapiyor birde tiklama linkleri veriyor koleksiyonundan gorup ekledigin parcalar icinde ayrica para kazaniyor.
yani amaci egitici bir sey paylasmak degil tamamen ticari.
paylastigi oyuncaklari zaten her yerde gorebiliyorum bilindik seyler çogu.
instagramda ki bu tip kadinlari sevmiyorum, cocugu uzerinden para kazanacak kadar gozleri kararmis anneler gibi geliyo bana.
bunlara para kazandiracagima oyuncaklarin ev tipini kendi emekleriyle yapmaya calisan anneleri takip etmek en guzeli hem sadece tuketici olmaktan kurtariyorlar hemde neden bilmiyorum cocuklar evde gozlerinin onunde yapilmis oyuncaklarla daha uzun sure oynuyor.

Bizler bunaldık küçücük kız napsın canım nasıl bari hava güzelmiydi bugün ankarada
bugun dune gore serin hemde biraz ruzgarliydi ama, yarindan itibaren daha yuksek sicaklikta olacak oyuzden
bugun pek bir sey yapamadi disarda biraz akulu arabasina bindi, biraz sallandi kaydi girdik iceri

Oooo gömdün hepsini
İnfluencer anneleri kan aglattin

Burada çok sıcaktı balkonda kahvaltı yaptık .
Ve sicaktandaraldigimiz için adam akıllı yiyemedjk bile .
Fecii

Oooo gömdün hepsini
İnfluencer anneleri kan aglattin
etkilemek istiyorsa baska seyler yapsin, çocugun ustunden prim yapmaya gerek yok ki.
bazi sayfalar takip ediyodum evde oyun onerisi falan veriyolardi, istedikleri takipci sayisina ulasinca hemen basliyolar su oyuncagi aldim bu oyuncagi aldim sanki biz maliz bilmiyoruz var oldugunu, e ebebek e gitsen zaten her oyuncagin ne ise yaradigini anlaman icin bir ornek koyuyorlar.
benim en ucuzuna 80 lira verdigim oyuncaga neden benim sayemde ucretsiz ulasmani saglayayamki moduna giriyorum ben
gecen senelerde bir cocuk cikardilar tv ye cocuk baya buyuk adam kitaplari okuyup onlar hakkinda konusuyor diye millet cikti cocugu gomdu, iste cocugun bu kadar medya onunde olmasi iyi degil tarzi biseyler, kucuk yasta sarki soylemeye cikan cocuklar icinde ayni muhabbetler sık sık döner, e bunlarin yaptigi ne.
şaşalı hayatlarindan kesimler paylasip insana kendisini sorgulatiyo başka hic bir sey degil bence.
cocugunu yemek yerken cekmenin mantigi ne mesela bizimkiler yemiyomu amaç ne yani?
takim takim giyiniyolar lcw de indirim ar koşun bilmem ne koyunmuyuz biz ben koyun olma taraftari degilim, olanlarada mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…