- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.701
helloo beybisi ayni zamanda gorusenzii yemek yapacümHellöööö
Hadi ya o kadar sıcak mı burası da iyiydi ama öyle bunalacak kadar değil zaten evimde pek güneş almıyo Bi fırsat bulsam değiştirecem araştırıyorum bol güneş alan evleri çok beğeniyorum o da yazın pek iyi olmuyo gerçi de olsunBurada çok sıcaktı balkonda kahvaltı yaptık .
Ve sicaktandaraldigimiz için adam akıllı yiyemedjk bile .
Fecii
Ben dışardan söyledim kebap yiyürümm evet diyetteyimhelloo beybisi ayni zamanda gorusenzii yemek yapacüm
yazarim canim aksam bakip alayim da :)
afiyet olsun canim et olsun kan olsun yag olsun mıç mıçBen dışardan söyledim kebap yiyürümm evet diyetteyim
Sus kız covid biterse yazın düğün partisi yspcam arkadaşlarla bebek gibi olmalıyım cögöflflgmafiyet olsun canim et olsun kan olsun yag olsun mıç mıç
sana bir sır vereyeim mi :)))Sus kız covid biterse yazın düğün partisi yspcam arkadaşlarla bebek gibi olmalıyım cögöflflgm
Valla bize hep öyle gelir 40 45 arası ama ankarada su da pahalı gerçektenbu arada su faturamiz geldi, çok sasirtici ama 46 lira
Aaa evin içine siniyosa bı güneş için taşınma benceeHadi ya o kadar sıcak mı burası da iyiydi ama öyle bunalacak kadar değil zaten evimde pek güneş almıyo Bi fırsat bulsam değiştirecem araştırıyorum bol güneş alan evleri çok beğeniyorum o da yazın pek iyi olmuyo gerçi de olsun
Geliyo kabuslar bak .ne dicen deme demesana bir sır vereyeim mi :)))
gecen ay baya yuklu gelmisti bu bildigin ceyregiValla bize hep öyle gelir 40 45 arası ama ankarada su da pahalı gerçektenannem öyle diyo yani
benim ev yazin da kisinda baya gunesli ona ragmen yazin cok bunaltmiyo, boyle bir ev bulHadi ya o kadar sıcak mı burası da iyiydi ama öyle bunalacak kadar değil zaten evimde pek güneş almıyo Bi fırsat bulsam değiştirecem araştırıyorum bol güneş alan evleri çok beğeniyorum o da yazın pek iyi olmuyo gerçi de olsun
Şşşşş sussana bir sır vereyeim mi :)))
50 bine mekan kapattımmmm full içmeceli umut fakirin ekmeği....ben susuyorum gözlerim konuşsun ozaman
Bunları düşününce pek sinmiyoAaa evin içine siniyosa bı güneş için taşınma bencee
İnşallah bulurum var vardaaa 1300 1500 vermek zoruma gider ev kredisi kadarbenim ev yazin da kisinda baya gunesli ona ragmen yazin cok bunaltmiyo, boyle bir ev bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?