- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.721
bunun için çok erken değilmi, bitmezse ne olacak ?50 bine mekan kapattımmmm full içmeceli umut fakirin ekmeği....
İade edecekler paramı sözleşmeyi öyle yaptım.bunun için çok erken değilmi, bitmezse ne olacak ?
iyi bari, bitecekmi peki sence bu seneİade edecekler paramı sözleşmeyi öyle yaptım.
Aşılardan umutluyum açıkçası, aşı+covid geçiren kişilerin bağışıklığı derken baya yol kat edilecek.iyi bari, bitecekmi peki sence bu sene
50 bine mekan mı50 bine mekan kapattımmmm full içmeceli umut fakirin ekmeği....
mutasyon ?Aşılardan umutluyum açıkçası, aşı+covid geçiren kişilerin bağışıklığı derken baya yol kat edilecek.
Benim arkadaş bir düğün yaptı sen ben gibi değil .50 bine mekan mı
aha gorumcemin kinasiBenim arkadaş bir düğün yaptı sen ben gibi değil .
İki gelinlik giydi .
Birde dış çekimde giydi 3 gelinlik toplam.
Kına gecesinde kırmızı balık
Sonra beyaz kısa şık bı parti elbisesi
Birde nişan elbisesi gibi bişey giydi ama komada giydi bu üçünü de .
İki kere kına yaptı
Bekarlığa veda yaptı
Enteresandi hayatımda öyle bişey görmedim görmekte istemem sanki birileri evde kaldin yaftalamasi yapmış da millete aha da bakın nasıl evleniyorum kocayı buldum dermis gibi çok abartı gösteriş meraklısı gibi göründü bence .
Bişey diyemedim tabi cok mutlu olsun. Görgüsüz göründü ama. Kim bilir ne kadar para gitmistir
Komada ne yaaaa. Kinada****Benim arkadaş bir düğün yaptı sen ben gibi değil .
İki gelinlik giydi .
İki kere kına yaptı
Bekarlığa veda yaptı
Enteresandi hayatımda öyle bişey görmedim görmekte istemem sanki birileri evde kaldin yaftalamasi yapmış da millete aha da bakın nasıl evleniyorum kocayı buldum dermis gibi çok abartı gösteriş meraklısı gibi göründü bence .
Bişey diyemedim tabi cok mutlu olsun. Görgüsüz göründü ama. Kim bilir ne kadar para gitmistir
Gerçekten çok abest durmuyor muaha gorumcemin kinasi
Bunlar görmemişlik kesinlikleBenim arkadaş bir düğün yaptı sen ben gibi değil .
İki gelinlik giydi .
İki kere kına yaptı
Bekarlığa veda yaptı
Gormusluk gormemislik ..insan neyle görmüş yada görmemiş olarak şekilleniyor acabaBunlar görmemişlik kesinlikle
bizimki 1 gece yapti ama 3 kiyafet degistiGerçekten çok abest durmuyor mu
Ay ne Şen şakrak üç gün üç gece düğün ne kaaa güzel mi dedin .
Ben diyemedim çünkü
Zaten kendi dugunumu de kısa kestim
Kına istemiyorum düğün olsun bitsin dedim
Gerçi kimine göre de benimki tuhaftir
Yok yok bizimki de bı gece yaptıbizimki 1 gece yapti ama 3 kiyafet degisti
Valla benim düğünümde pandemiden önce oldu ama bu kadar masraf yapmadım bilmiyorum Bi eğlence için 50 milyar çok geldi tabi herkesin kendi seçimi elinde varsa yaparo arkadaş bizden değil
Yok elbise falan giyilebilir o açıdan demedim ya ben biraz tuhaf karşıladım sadece 50 milyara mekanıBenim arkadaş bir düğün yaptı sen ben gibi değil .
İki gelinlik giydi .
İki kere kına yaptı
Bekarlığa veda yaptı
İşte bana hepsi fuzuli geliyor :,DYok elbise falan giyilebilir o açıdan demedim ya ben biraz tuhaf karşıladım sadece 50 milyara mekanı
kendi tercihi tabi imkanı varsa yapar fuzuli geldi sadece şaşırdım
Size göre bizde görmemiş oluyoruz galibaBunlar görmemişlik kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?