Geçinemeyenler kulübü

madden sıkıntısı yok durumu iyi Neyapsamkisimdi nin
Ufff yine laf sokmalar başlamış ceyceyin neden yazmadığını daha iyi anlıyorum. Cevabın için teşekkür ederim ama bir daha bu topiğe gelmicem. Yok bizi görmemiş sayıyorsun yok onu yapmam, kusura bakmayın yani özür dilerim siz yapmadığınız için ben salaklık yapıp yapmaya kalkıştığım için. ( seni alıntıladım ama konunun seninle alakası yok) görüşürüz.

yaa ne alakasi var gormemis saymakla

Ya kişisel zevkler bunlar. Parası olan kendi bütçesine göre dilediğini harcar yapar. Ömründe bir iki kere olacak olan şeyler. Zevkler ve renkler derler ya o hesap. Kırılma lütfen.
Ben de 2014te kır düğünü diye alkolsüz düğüne 20bim bayıldım. Bugünün 50si eder. Sefam olsun amaan. 5bine ikramsız yapacağıma fotoğraflarda güzel çıksın istedim. İsteyen görgüsüz diyebilir. Ben de yeraltındaki havasız salondaki düğünü yapacağıma hiç yapmam daha iyi mesela.
Oğlum doğduğunda da baya tema süslemesi yaptım o dönem. Pişman değilim. Görgüsüz diyen de desin. Zevk benim.

ya onlarin gorgusuzluk dedigi neyapsamkisimdi nin dugun masrafi degildi, zorunlu bir arkadasinin dugunde kinada 3 5 kez kiyafet degismesinden falan bahsediyordu, gormemislik onun uzerine giden bir yorum du.

Kimse görgüsüz demedi bayana. Kendim için konusacaksam her mesajımda söyledim bu kendi fikrim ben olsam diye. Yapabilir maddi imkanı iyi olabilir kimsenin birsey demeye hakkı yok buna başka üyeleri katarak konuyu yanlış yere çekmeye çalışıyor

hayir konuyu yanlis yere cekmiyor, ben onun ne demek istedigini anladim.

ya onlarin gorgusuzluk dedigi neyapsamkisimdi nin dugun masrafi degildi, zorunlu bir arkadasinin dugunde kinada 3 5 kez kiyafet degismesinden falan bahsediyordu, gormemislik onun uzerine giden bir yorum du.
Aynen öyle ben sadece şaşırdım 50 bin mi nee diye zorunlu da bahsetti sende görümcenden falan arkadasın yaptığı tavırla alakalı birsey diyen olmadı ki en çok ben yazdım o da üstüne basa basa söyledim benim fikrim ben yapmam diye yanlış birsey mi var deniz bilmeden kötü birsey mi dedim kaçırdığım

Evet ama buraya yazamıyorsun ki artık, sanki onların cebinden çalıyorum. Ay aman. Daha da detay vermem keriz gibi valla. Açım aç agzım kokuyor, diş macunum bile yok. Full bu mod

Eee yapmazsan yapma yani fikir mi sormuşum arkadaşım mutluluklar dileyip geç

size gore bizde görmemiş oluyoruz galiba tarzi bir sey yazmissin, simdi gordum bende.
neden ona gore gormemis olacaksin ki kaldiki neyapsamkisimdi kimseye gorgusuz demedi muhabbeti biz baslattik, hepimizin gormemislik olarak dusundugu seye kizda bu gormemislik yazmis.

Öyle de olsa düğün bütçesi sonsuz. Parası olan elbette mahalle düğünü yada ikramsız düğün yapmaz. İşadamı konuğu olan adam kurupastayla ağırlanmaz mesela. Yada hangi doktor kurupasta limonta ikram eder? Etse görgüsüz deriz. Bu görgüsüzlük değil hayat standartları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…