- 17 Ocak 2020
- 28.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.914
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.761
Şekerim sana birşey demiyoruz ya, iyi yapmışsın sefan olsunKhomyuk Neyapsamkisimdi neler oluyor
Kimsenin yaptığımiz düğüne harcanan paraya laf ettiği yok ben arkadaşımı konuşuyorum burada
Dugunumu bende 30 binlik yaptım
Üstüne gittim 28 binlik balayı yaptım
Bakın bunlarda fuzuli ve ben fuzuli olduğunu soyluyorum zaten sizi elestirmedim bı düğünde kırk kere giyinip soyunani eleştirdim ben
burayaya kafa dağıtmaya gelmiyormuyuz birbirimize laf sokmaya didismeye mi geliyoruz anlamadım ben .
Ben onu zaten yapıyorum bdv de .
Ama burası geyik burası birbirimizle iletişimimizi sürdürdüğümüz yer .neler oluyor ?
Ya bayanlar ben kimseye görgüsüz demedim kendisi demişÖyle de olsa düğün bütçesi sonsuz. Parası olan elbette mahalle düğünü yada ikramsız düğün yapmaz. İşadamı konuğu olan adam kurupastayla ağırlanmaz mesela. Yada hangi doktor kurupasta limonta ikram eder? Etse görgüsüz deriz. Bu görgüsüzlük değil hayat standartları.
Bunlar görmemişlik kesinlikle
aslinda 50 binin fazla gelmesi kisinin kendi maddi durumuyla alakali, senin meslegini o dugune gelecek olan cevreyi, ailenin konumunu falan bilmiyor kimse, orta halli aileler olarak dusunup yorum yaptigi icin fazla geliyor sanirimEvet ama buraya yazamıyorsun ki artık, sanki onların cebinden çalıyorum. Ay aman. Daha da detay vermem keriz gibi valla. Açım aç agzım kokuyor, diş macunum bile yok. Full bu mod
Kime alındin onu soruyorum .Şekerim sana birşey demiyoruz ya, iyi yapmışsın sefan olsun
Ya düğün alkollü, öyle lüks değil. Lüks yerde alkollü yapsam 100 giderdi. Khomyuk anlıyordur ne demek istedigimiaslinda 50 binin fazla gelmesi kisinin kendi maddi durumuyla alakali, senin meslegini o dugune gelecek olan cevreyi, ailenin konumunu falan bilmiyor kimse, orta halli aileler olarak dusunup yorum yaptigi icin fazla geliyor sanirim
Senin görümcene görgüsüz dedim, ayyy biz de sana göre görgüsüzüz mesajı, sonrasında da ısrarla asla yapmam ben yapmam diye söylenip duran üyenin saçmalıklarınaKime alındin onu soruyorum .
Alinmani istemiyorum çünkü hedefim o değil.
kuzucum bende anliyorum sana bisey dedigim yok, param olsa durumum olsa ben maldivlere ucak kiralar orda yaparimYa düğün alkollü, öyle lüks değil. Lüks yerde alkollü yapsam 100 giderdi. Khomyuk anlıyordur ne demek istedigimi
Valla benim kayınvalide tarafı muhafazakar olmasa ben de alkollü yapacaktım da işte amaan yap gitsinYa düğün alkollü, öyle lüks değil. Lüks yerde alkollü yapsam 100 giderdi. Khomyuk anlıyordur ne demek istedigimi
Benim görümcem yok onu deniz yazdıSenin görümcene görgüsüz dedim, ayyy biz de sana göre görgüsüzüz mesajı, sonrasında da ısrarla asla yapmam ben yapmam diye söylenip duran üyenin saçmalıklarına
Tamam işte arkadaşına görgüsüz yazdımBenim görümcem yok onu deniz yazdı
Ben bı arkadaşım üç gelinlik üç kına gecesi elbisesi giydi dedim.
Yaptığım yorum size uymaya bilir bunu saçmalıkla itam edemezsiniz. Ben kötü birsey demedim kimseyi kırmak için de bu platforma girip de mesaj atmıyorum. Amacım eleştirmek değil yabancıladım Bi an bunda büyütülecek birsey olduğunu sanmıyorum. Madem bu kadar rahatsızlık veriyorum konularınıza dahil olmam bidaha kızlar. İyi gecelerSenin görümcene görgüsüz dedim, ayyy biz de sana göre görgüsüzüz mesajı, sonrasında da ısrarla asla yapmam ben yapmam diye söylenip duran üyenin saçmalıklarına
Benim üniversiteden bir arkadaş mesela bunun kitabını yazdıTamam işte arkadaşına görgüsüz yazdım
Ahahahdjdkdkdldl ciddi mi buBenim üniversiteden bir arkadaş mesela bunun kitabını yazdı
Kız bir yıl boyunca gittiği her yurtdışı seyahatine gelinlik damatlık taşıyıp fotoğraf çekildi. Üşenmeden aynı gelinliği on kere giyip eiffel yok efendim pisa önü falan foto çekti
Ya sen de yapma şimdi oldu bitti artık tamam. Güzel güzel yazışıyorduk burada. Kimse bir yere gitmesin, öpüşülüp barışılsın yavYaptığım yorum size uymaya bilir bunu saçmalıkla itam edemezsiniz. Ben kötü birsey demedim kimseyi kırmak için de bu platforma girip de mesaj atmıyorum. Amacım eleştirmek değil yabancıladım Bi an bunda büyütülecek birsey olduğunu sanmıyorum. Madem bu kadar rahatsızlık veriyorum konularınıza dahil olmam bidaha kızlar. İyi geceler
Ciddili vallaAhahahdjdkdkdldl ciddi mi bu
20 yıl sonra koca bulunca ben
yanlış anlaşılmalar olabilir, burada kimin hangi mimikle hangi dusunceyle ne yazdigini sadece okuyarak anlayamayiz, kimsenin kimseyi kirmaya calismadigina hem fikir olmak icin aciklama yapiyoruz.Yaptığım yorum size uymaya bilir bunu saçmalıkla itam edemezsiniz. Ben kötü birsey demedim kimseyi kırmak için de bu platforma girip de mesaj atmıyorum. Amacım eleştirmek değil yabancıladım Bi an bunda büyütülecek birsey olduğunu sanmıyorum. Madem bu kadar rahatsızlık veriyorum konularınıza dahil olmam bidaha kızlar. İyi geceler
Gençlik ateşim olsa pisanın önünde sevişürüm gelinlikle uğraşmam ama fantezi olabilir çıkarıp delirmecelerCiddili vallagenç de evlenmişti biz gençlik ateşi dedik ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?