Geçinemeyenler kulübü

Khomyuk Neyapsamkisimdi neler oluyor
Kimsenin yaptığımiz düğüne harcanan paraya laf ettiği yok ben arkadaşımı konuşuyorum burada
Dugunumu bende 30 binlik yaptım
Üstüne gittim 28 binlik balayı yaptım
Bakın bunlarda fuzuli ve ben ne kadar fuzuli olduğunu soyluyorum zaten .. ve zaten sizi elestirmedim bı düğünde kırk kere giyinip soyunani eleştirdim ben

burayaya kafa dağıtmaya gelmiyormuyuz birbirimize laf sokmaya didismeye mi geliyoruz anlamadım ben .
Ben onu zaten yapıyorum bdv de .
Ama burası geyik burası birbirimizle iletişimimizi sürdürdüğümüz yer .neler oluyor ?

Şekerim sana birşey demiyoruz ya, iyi yapmışsın sefan olsun

Ya bayanlar ben kimseye görgüsüz demedim kendisi demiş

Bunlar görmemişlik kesinlikle

Zorunlu anlatmış kendisi dedi görmemişlik bu kesinlikle diye bende size göre biz görmemişiz galiba dedim başka da görmemiş konusu açılmadı ki gidip de sen ne kadar görgüsüzsün 50 bin verilir mi demedim ya

Evet ama buraya yazamıyorsun ki artık, sanki onların cebinden çalıyorum. Ay aman. Daha da detay vermem keriz gibi valla. Açım aç agzım kokuyor, diş macunum bile yok. Full bu mod
aslinda 50 binin fazla gelmesi kisinin kendi maddi durumuyla alakali, senin meslegini o dugune gelecek olan cevreyi, ailenin konumunu falan bilmiyor kimse, orta halli aileler olarak dusunup yorum yaptigi icin fazla geliyor sanirim

aslinda 50 binin fazla gelmesi kisinin kendi maddi durumuyla alakali, senin meslegini o dugune gelecek olan cevreyi, ailenin konumunu falan bilmiyor kimse, orta halli aileler olarak dusunup yorum yaptigi icin fazla geliyor sanirim
Ya düğün alkollü, öyle lüks değil. Lüks yerde alkollü yapsam 100 giderdi. Khomyuk anlıyordur ne demek istedigimi

Kime alındin onu soruyorum .
Alinmani istemiyorum çünkü hedefim o değil.
Senin görümcene görgüsüz dedim, ayyy biz de sana göre görgüsüzüz mesajı, sonrasında da ısrarla asla yapmam ben yapmam diye söylenip duran üyenin saçmalıklarına

Ya düğün alkollü, öyle lüks değil. Lüks yerde alkollü yapsam 100 giderdi. Khomyuk anlıyordur ne demek istedigimi
kuzucum bende anliyorum sana bisey dedigim yok, param olsa durumum olsa ben maldivlere ucak kiralar orda yaparim
sadece insanlar gecinemiyorum basligi altinda olunca sanirim sinirlarda yasiyoruz gecinemiyoruz hepimiz boyleyiz tarzi dusunuyor.

Senin görümcene görgüsüz dedim, ayyy biz de sana göre görgüsüzüz mesajı, sonrasında da ısrarla asla yapmam ben yapmam diye söylenip duran üyenin saçmalıklarına
Benim görümcem yok onu deniz yazdı

Ben bı arkadaşım üç gelinlik üç kına gecesi elbisesi giydi dedim.

Yaptığım yorum size uymaya bilir bunu saçmalıkla itam edemezsiniz. Ben kötü birsey demedim kimseyi kırmak için de bu platforma girip de mesaj atmıyorum. Amacım eleştirmek değil yabancıladım Bi an bunda büyütülecek birsey olduğunu sanmıyorum. Madem bu kadar rahatsızlık veriyorum konularınıza dahil olmam bidaha kızlar. İyi geceler

Tamam işte arkadaşına görgüsüz yazdım
Benim üniversiteden bir arkadaş mesela bunun kitabını yazdı
Kız bir yıl boyunca gittiği her yurtdışı seyahatine gelinlik damatlık taşıyıp fotoğraf çekildi. Üşenmeden aynı gelinliği on kere giyip eiffel yok efendim pisa önü falan foto çekti

Ahahahdjdkdkdldl ciddi mi bu
20 yıl sonra koca bulunca ben

Ya sen de yapma şimdi oldu bitti artık tamam. Güzel güzel yazışıyorduk burada. Kimse bir yere gitmesin, öpüşülüp barışılsın yav

yanlış anlaşılmalar olabilir, burada kimin hangi mimikle hangi dusunceyle ne yazdigini sadece okuyarak anlayamayiz, kimsenin kimseyi kirmaya calismadigina hem fikir olmak icin aciklama yapiyoruz.
sakin olun gençler :)

Valla reel meretinde kadın kadınla sürekli bı soğuk savaş bı didişme bı yanlış anlaşılma laf sokma halinde olunca sanala gectigimizde adapte olamıyoruz galiba
Hemen gardimizi alıyoruz
Sen bana onu mu demek istedin
Ne dedin sen ne dedin .

Hahaha. Hepimiz boyleyiz bende dahil chamallows

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…