- 14 Eylül 2014
- 21.427
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.472
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.781
E her ülkede bir gerdek heyecanı da bonusu tabiiGençlik ateşim olsa pisanın önünde sevişürüm gelinlikle uğraşmam ama fantezi olabilir çıkarıp delirmeceler
Kesinlikleyanlış anlaşılmalar olabilir, burada kimin hangi mimikle hangi dusunceyle ne yazdigini sadece okuyarak anlayamayiz, kimsenin kimseyi kirmaya calismadigina hem fikir olmak icin aciklama yapiyoruz.
sakin olun gençler :)
Düğünden sonra insanların ne yapacağımızı bilmesi beni çok utandırmıştı hep yaaE her ülkede bir gerdek heyecanı da bonusu tabii
Biz zaten öncesinde önbalayına çıkıp bunu da kazara ortaya çıkarınca utanacak da birşey kalmamıştı ahahahDüğünden sonra insanların ne yapacağımızı bilmesi beni çok utandırmıştı hep yaa
Nasıl kazaraBiz zaten öncesinde önbalayına çıkıp bunu da kazara ortaya çıkarınca utanacak da birşey kalmamıştı ahahah
Sjdjfkflflglgçsöfmgkf ben bu yaz beyimlen daha sevgiliyken tatile çıktım bir şekilde duyuldu artık utanma neyyinnn kalmadıDüğünden sonra insanların ne yapacağımızı bilmesi beni çok utandırmıştı hep yaa
Nasıl kazara
Bende nikahı önceden kıyıp hallettim o işleri
Dugunumde imali bakışlara mikrofonu alıp sandığınız gibi değil demek istediiiim
ben oyuzden 2 3 gun sonra yaptimDüğünden sonra insanların ne yapacağımızı bilmesi beni çok utandırmıştı hep yaa
Yuh namus kumkuması mısın be kadın evlendikten sonra bile el değmemişben oyuzden 2 3 gun sonra yaptim
Ankaradan istanbula gittik kaçamak. Gitmişken de Ağvada takılalım dedik. Benim kocanın da dıdısının dıdısı orda çalışıyormuşNasıl kazara
Bende nikahı önceden kıyıp hallettim o işleri
Dugunumde imali bakışlara mikrofonu alıp sandığınız gibi değil demek istediiiim
Sendeki teresalık nolcak bilemiyorumben oyuzden 2 3 gun sonra yaptim
Ah garip babambu gece seks yok. Bakma öyle baba noooo yok
Sizin yine iyi, beni işte sanıyorlardı tatildeydik ve güneşle ben ekranı görmeyip yanlışlıkla kaynanamı görüntülü aradım.Ankaradan istanbula gittik kaçamak. Gitmişken de Ağvada takılalım dedik. Benim kocanın da dıdısının dıdısı orda çalışıyormuşhaber düğünden önce uçmuş
Allah’ın emriyle kızını duvardan duvara oğluma vurdurtmak isteriz aöföfşfmfmgmhöglgAh garip babamo da biliyordur bencezaten isteme merasimi alenen seks için izin almak değil mi
yok canim ne kumkumasiYuh namus kumkuması mısın be kadın evlendikten sonra bile el değmemiş
umarim ayni sezlongda yatmiyordunuzSizin yine iyi, beni işte sanıyorlardı tatildeydik ve güneşle ben ekranı görmeyip yanlışlıkla kaynanamı görüntülü aradım.
yanımda oğlu vardı
Evlenince daha rahat gerdek için işte bilinçli bir çift sjfjfmföflyok canim ne kumkumasievlenmeden halletmistik biz o işi
Bak ben buna şaşırdım aaa hiç beklemezdim senden. Evlilik içinde seks sana heyecansız geliyorsa demekyok canim ne kumkumasievlenmeden halletmistik biz o işi
Hassiktir diyip panikle yüzüne kapamıştım dlgöglfkfkf off çok acıumarim ayni sezlongda yatmiyordunuz
kavunu bile koklamadan almayan bir toplumun bakmadan evlenmesini anlamiyorum dermisimEvlenince daha rahat gerdek için işte bilinçli bir çift sjfjfmföfl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?