- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.801
Bekarken daha aktif sevişiyordum... sad storykavunu bile koklamadan almayan bir toplumun bakmadan evlenmesini anlamiyorum dermisim
Uzun zamandır kola icmiyordum.Allah’ın emriyle kızını duvardan duvara oğluma vurdurtmak isteriz aöföfşfmfmgmhöglg
ahahahahahaHassiktir diyip panikle yüzüne kapamıştım dlgöglfkfkf off çok acı
Şaka yapiyosunSizin yine iyi, beni işte sanıyorlardı tatildeydik ve güneşle ben ekranı görmeyip yanlışlıkla kaynanamı görüntülü aradım.
yanımda oğlu vardı
aa bende kola iciyorum yeminimi bozdumUzun zamandır kola icmiyordum.
Bı kola içeyim dedim
Beynime kadar kola icirdim sayende
Şu yorumunla kola burnumdan fışkırdı
Küsmem kiKesinlikleAy tenli anne daha bebiş haberini alıp uykusuzluk esprileri yapacağız sana Lohusalığında küser gidersin şimdiden gitme
Ay allahtan şeydir yani sevgilimi arayıp çok iyi yapmışsınız dedi dögöglgmgmgkgahahahahahasiktiri çektikten sonra kadini dusunemiyorum, ayol bu nasil gelin daha gelmeden siktir cekti bana komsular
Sana hiç güvenmiyorum zatenaa bende kola iciyorum yeminimi bozdum
Senin oruc bitti mi deniz hayırdır bu saatteaa bende kola iciyorum yeminimi bozdum
Diyetteyim!!!aa bende kola iciyorum yeminimi bozdum
garibanım ya valla denize kafamı gömüp çıkarmak istemedim djfmgfkŞaka yapiyosun
Bahtsız bedeviiii
arada kazaya bırakiyorumSenin oruc bitti mi deniz hayırdır bu saatte
Sen oğlan doğur da ben kızımı sana verem ama çocuğuna tıp kazandirKüsmem kişimdi de o zaman da espiri ayağına dalga geçeceksiniz demi benimle ben uykusuz çaki bebek gibi dolanırken siz fosur fosur ohh
ahahaha psikolojik olarak diyetteyim benSana hiç güvenmiyorum zatenroka tulumu çerez niyetine yiyen insandan diyet mi beklenir
tipik bennnn
Bunu ben söyledim diye linç yedim bi konuda. Ama yani adamın performanstan emin olmadan almak büyük risk. Bir ömür hasret yaşayasabilirsinkavunu bile koklamadan almayan bir toplumun bakmadan evlenmesini anlamiyorum dermisim
Benimde ruhum açahahaha psikolojik olarak diyetteyim ben
Hiç kilo verdin mi?ahahaha psikolojik olarak diyetteyim ben
benim ki 30 senenin atesiyle iyiydi sonradan yoruldu bana dayanamayincaBunu ben söyledim diye linç yedim bi konuda. Ama yani adamın performanstan emin olmadan almak büyük risk. Bir ömür hasret yaşayasabilirsinondan denedim aldım memnunum
Immm düşünüyüm Bi hangi bölüm okusun istersin KBB ortopedi daha farklı ona göre yapıyım bebeyiSen oğlan doğur da ben kızımı sana verem ama çocuğuna tıp kazandir
İnsan kızını doktor yapamaz belki ama damadını doktor seçebilir sonuçta
İşte çocuğu olsa da performansı tükenmeyen çiftlerden ornekkkk bir çift dahaaaBunu ben söyledim diye linç yedim bi konuda. Ama yani adamın performanstan emin olmadan almak büyük risk. Bir ömür hasret yaşayasabilirsinondan denedim aldım memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?