- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.041
senin ki bagimlilik benimki de tuhaflik
degisik bir tip oldugum burdan belli sanirim, incelenmem lazim benim valla acayip makaleler cikar benden
sende gidiyorsun yaniKhomyuk gibi netflix saati mesela.
Dün gece izleyemedim bir şeyler, eksiklik hissediyorum sanki çayımı kahvemi içmemişim gibi his.
Çok yorucu bir gündü evde.sende gidiyorsun yanibende kitap okuyayim bari napim sigarami cayimida aliyim
erkek kardesım ızletmıstı cok uzundu..ama guzeldı gerçekten yuzklerın efendısı..gorsel efektlerı guzeldı..ıyı geceler arkadasla bu aradaKocam nefret eder fantastik, doğa üstü vb türlerden, bu arada ben de sevmem.
Ama yüzüklerin efendisi başka bir şeydir.
Hatta 1 ay olmadı, zorla izlettim bir haftasonu.
3 günde seriyi izledik, bayağı beğendi.
Öncül filmini de izleyeceğiz.
Ona böyle sinema tarihinde yer edinmiş, önemli filmleri izletmeye çalışıyorum, kültlerden seçiyorum tabii ama ağır içerikleri eleyerek, daha seveceği aksiyon ya da ters köşe filmlerle hayata bakışında başka bir pencere sunmaya çalışıyorum.
kardes gıbıydılerKocam nefret eder fantastik, doğa üstü vb türlerden, bu arada ben de sevmem.
Ama yüzüklerin efendisi başka bir şeydir.
Hatta 1 ay olmadı, zorla izlettim bir haftasonu.
3 günde seriyi izledik, bayağı beğendi.
Öncül filmini de izleyeceğiz.
Ona böyle sinema tarihinde yer edinmiş, önemli filmleri izletmeye çalışıyorum, kültlerden seçiyorum tabii ama ağır içerikleri eleyerek, daha seveceği aksiyon ya da ters köşe filmlerle hayata bakışında başka bir pencere sunmaya çalışıyorum.
Ben oğlana anne köftesini bi yedirebilsem bi yediremiyorum ya ne olacak bilmem. Ondan köfte yoğurma hevesim kalmadıÇok yorucu bir gündü evde.
Kilolarca üç ayrı köfte yaptım, 2 ay el sürmem artık, hazır yemek olacak.
11 e geliyordu bitti çok şükür, uzanmam ve kendimi şımartmam lazım
Ekşili değil ama sulu köfte yaptım bugün 2 kilodan.Ben oğlana anne köftesini bi yedirebilsem bi yediremiyorum ya ne olacak bilmem. Ondan köfte yoğurma hevesim kalmadı
Şu ama ekşili köfteyi efsane seviyor. Denemediysen dene bi. Gerçi İşin yoksa minik minik yapmak da zor da
bizimkine de ver hergun kofteyi yesin. yemedigi gun sayikliyo koftede kofteEkşili değil ama sulu köfte yaptım bugün 2 kilodan.
Gerçi benzer tarif ve çok seviyorlar, minnak bitirdi beni.
Benimkiler de anne köftesi yemiyor, karbonatlı falan fosur fosur yiyorlar bir de kadınbudu severler.
Bu üç türden de yaptım, anam ağladı mı ağladı ama 2 ay köfte yapmayacağım
Köfte ve makarna, muhteşem ikili.bizimkine de ver hergun kofteyi yesin. yemedigi gun sayikliyo koftede kofte
benim ki tavuk pilav disinda hic bir yemegi bir arada yemez, tek cesit ogunleri hepKöfte ve makarna, muhteşem ikili.
Gerçi bu akşam yemediler tabaklar aynen duruyor.
Makarnayı bile zorla yedirdiğim çocuklarım var yahu, niye bu kadar eziyet ediyorum kendime çeşit çeşit yemeklerle anlamış değilim...
Günaydın hosgeldin.Evvvvvet arkadaşlar kural ihlalim ve cezam bitmiş bulunmaktaşikayet edenler utansın çok özledim sizi mapusda takip ettim kim ne yaptı biliyorum kitap önerileri esneklik köfteler vs vs
GünaydınnnGünaydın hosgeldin.
Sen neden ceza almışsın ki ? şaşırdım
Ben uyuyordum takip edemedim yaa
Şimdi uyandım eşimi işe yolcu ettim, karın doyuruyorumgeri yatcam amaaaa.
ne işim var bu saatte
sen nerde kural ihlali yapmışsin ben onu anlamadimEvvvvvet arkadaşlar kural ihlalim ve cezam bitmiş bulunmaktaşikayet edenler utansın çok özledim sizi mapusda takip ettim kim ne yaptı biliyorum kitap önerileri esneklik köfteler vs vs
yay tabi, uyursun tabi çünkü neden uyumayacaksınGünaydın hosgeldin.
Sen neden ceza almışsın ki ? şaşırdım
Ben uyuyordum takip edemedim yaa
Şimdi uyandım eşimi işe yolcu ettim, karın doyuruyorumgeri yatcam amaaaa.
ne işim var bu saatte
gunaydin khomyukGünaydıın ve iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?