Geçinemeyenler kulübü

Aa neden ki?
Ben çocukluktan beri severim
Hele büyük pazar kahvaltılarına bayılırım. Oğlana pankek yaparım genelde o da benim gibi sevsin diye
bizim hic buyuk kahvaltilarimiz olmadi pazar gunu,anilarim yok belki ondandır.
herkes izinli ya boyle bi sessizlik çokuyo ortama sevemedim

seni çok marifetli gördum 2 gündür
gözun aydin bu arada :)
Teşekkür ederim
Her zamanki halim cınımm ama tek marifetim mutfak işte, başka bir şey yapmam.
Hatta o kadar bariz ki bu, çevremizde herkes ‘film şunu yap da yemeğe gelelim’ vs derler, yemek dışında benden beklenti sıfır

bizim hic buyuk kahvaltilarimiz olmadi pazar gunu,anilarim yok belki ondandır.
herkes izinli ya boyle bi sessizlik çokuyo ortama sevemedim
Benim de olmadı hatta ailemizin aynı anda evde bulunduğu pazar neredeyse hiç yoktu, evlenince bari olsun diye kendi çapımızda ya dışarıda ya evde uzun uzadıya yapmaya çalışıyoruz.

sen nerde kural ihlali yapmışsin ben onu anlamadim

Merhaba Brctks,

(Geçinebiliyor musunuz?) başlıklı konuda diğer kullanıcı(lar) ile yaşadığınız polemik sebebiyle uyarı aldınız.

Kurallara aykırı davranmak yasak ve uyarı / ceza alma sebebidir. Lütfen site kurallarına uygun paylaşımlar yapınız.

Acımamış Mune abla Allahtan ilk cezayı Bi günde bitti.

nazar boncuğunu almışsın hadi bakem

İyiyim teşekkür ederim
Nolsun işte oğlanla oyun oynama birbirine paslamalı bir pazar geçiriyoruz gayet standart
Şu yasaklar bari kalksaydı ya haftasonu en azından ormanlık alana giderdik
Ne güzel hava da çok güzel orası nasıl bilmiyorum da
Valla son durum ne virüs de takip etmeyi bıraktım en sonunda
Bi kurtulamadık düşüşe geçmişti sanki

Bende bayramlari sevmem
Yüz kişiyle gorusulecek kimmbilir kaç kişi gelecek kaç kişiye gidilecek ve yüz kişi aranacak diye
bende bayramlar da ki abarti mutlulugu sevmiyorum.
mesela cok sık gorustugun insana gidiyosun bayramlasmaya sanki 10 senedie gormemis gibi bir coskuyla falan karsiiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…