Geçinemeyenler kulübü

Bende bayramlari sevmem
Yüz kişiyle gorusulecek kimmbilir kaç kişi gelecek kaç kişiye gidilecek ve yüz kişi aranacak diye
Bayramı seven var mı zaten ya. Bekarken gelen giden misafir çocuğu yüzünden sevmezsin, evlenince de önce gittik, sende çok kaldık muhabbetinden sevmezsin

Bayramı seven var mı zaten ya. Bekarken gelen giden misafir çocuğu yüzünden sevmezsin, evlenince de önce gittik, sende çok kaldık muhabbetinden sevmezsin
biz her bayrami esim tarafinda geciririz annemle ayni sehirde olmamizdan dolayi, 6 sende bir kere bir bayram da abim Ankara ya geldi diye bayram tatilini ikiye boldum ki abimi senede bir kez anca goruyorum. 3 gun orda kalip donecegim dedim diye kendilerini yediler, iyiki her bayram boyle olmuyormus yoksa coktan saclarini baslarini yolup ellerine vermistim demek ki.

Ya aslında bize bayramda kimse gelmiyor yada biz biyere gitmiyoruz seker bayraminda eşim muhakkak çalışır istisnasız böyle oldu hep.
O yüzden ikimiz evimizde basbasayiz yada benim annemler olur .

Kurban Bayramı'nda da zaten hayvan satışına çıkıyoruz .

Ama beni bı nedensiz stres sarıyor(belki de nedenlidir dur anlatayim )
Bu kucukkende böyleydi bayramliklarimi giyiyorum aaa ne güzel demezdim hiç .
Ne sürekli biyere gidiyoruz bu ne ya diyodum çocuk halimle .
Belki benim canım annemin babam ve ailesi tarafından hunharca eziliyor olmasından ötürü sevememisimdir o insanlarla bayram geçiriyor olmayi.
Gebersinler

o en sonda ki kelimenin tum anasi ezilen cocuklarin iç sesi olması

Biz de babamlarla aynı şehirdeyiz. İlk gün el öper geçeriz bayram bitene kadar ordayız. Tek şansım kurban bayramında köyde olmaları hayvan kesmek için
O bayram benim bayramım işte

Benim de babam sülale büyüğü, annem de kalabalık sülale. Ayy çocukken odama kapanır çıt çıkarmazdıl. Geleni gideni bitmezdi. Son gün bu sefer annemin dayısı amcası gezilecek derlerdi. Ben asla gitmem diye ağlardım. Allahtan abim de sevmezdi gezmeyi, annemler ablamlarla giderdi biz abimle evde kalırdık

Biz de babamlarla aynı şehirdeyiz. İlk gün el öper geçeriz bayram bitene kadar ordayız. Tek şansım kurban bayramında köyde olmaları hayvan kesmek için
O bayram benim bayramım işte
bende sırf kurban bayramlarinda 8 9 gun orda kalmayim diye elimde avucumda biriktirdigim ne varsa kurbana yatirip kesip ankara ya geliyorum ilk gün
arkamdan ne kadar da dini bütün falan diyolardir heralde

bizim hic oyle uzun uzun gezmelerimiz olmadi. aile buyukleri erken göçtü 2 kisi kaldi annemler onlara giderdi.biz gencler sadece telefonla dayi hala arar iyi bayramlar der cekiliriz. bizim tarafta kimse bayram gezmesi sevmez

bende sırf kurban bayramlarinda 8 9 gun orda kalmayim diye elimde avucumda biriktirdigim ne varsa kurbana yatirip kesip ankara ya geliyorum ilk gün
arkamdan ne kadar da dini bütün falan diyolardir heralde
Bakma bizimkiler taze et için kesengillerden. Orada yayladan alıyorlar hayvanı eti ciddi lezzetli tabii. Ondan gidiyorlar. Yoksa hepsi kestiği için dağıtacak yer bulamıyorlarmış. Kendi aile içinde yiyorlar. Amaa benim yine de canıma minnet. Gel git olayı olmuyor.
Bizim yaşlılıkta biter bayram bence. Ay çocuklar gitsin tatil yapsın bana gelmeseler de olurlar. Öyle el öpme zaten kalmaz. Eh kurban kesmiyorum zaten kesmem. Çevremde böyle genelde. Yirmi yıla kalmaz bayram diye umuyorum

Allah aşkına gelmesin zaten curcuna vikvikvik torun sesleri .kanepe üstünde ordan oraya .
Gelmen kuzum gelmen biz kusura bakmayız annem derim ben

bizim hic oyle uzun uzun gezmelerimiz olmadi. aile buyukleri erken göçtü 2 kisi kaldi annemler onlara giderdi.biz gencler sadece telefonla dayi hala arar iyi bayramlar der cekiliriz. bizim tarafta kimse bayram gezmesi sevmez
En güzelini benim çocukluk arkadaşımın ailesi yapıyordu. Bi cafede buluşuyorlar tüm sülale. Çaylar kahveler geliyor. Hesap ortak ödeniyor. Garson da toplu foto çekiyor dağılıyorlar kimse kimseye gitmiyor, kadınlar bayram temizliğiyle uğraşmıyor.
Annem her bayram bize ev temizletir hala

hemde ne ezdiler anlatsam ağzin açık kalir, kim ezmez 18 20 yasinda 2 cocukla kocasi birakip yurt disina gitmis, arkasinda ana baba olmayan insani.
burnundan getirdiler, burnumuzdan getirdiler.
İçim titredi ya anılarım depresti ah anacım...

Baban neden gitmişti çalışmaya mi .terk mi ?

bizde oyle iste, tatil diyince ne geleceksiniz hepiniz calisiyosunuz zaten gidin tatilinizi yapin dinlenin diyorlar.
bende etlik niyetine kesiyorum ama bunu onlara soyleyemiyorum iclerinden biri etlik niyetine keserse kurban kabul olmuyomus

en guzeli bu gercekten madem bayram madem herkes bir birini gormek istiyor, ne gerek var eve barka dolusmaya gidin mis gibi bir yemege yada kahvaltiya bayramlasip cikin, eve ne tikiliyosunuz yani

İçim titredi ya anılarım depresti ah anacım...

Baban neden gitmişti çalışmaya mi .terk mi ?
calismaya gitti canim, calismaya gittigi ve evi babamin yolladigi paralarla gecindirmelerine ragmen sigdirmadilar bizi terk etse kim birakirdi bizi kapiya baciya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…