Geçinemeyenler kulübü

Ya annemin rahmetli dayıları huysuzdu, yengeler laf sokardı. Harçlık vermezlerdi. Bir de ben baklavadan nefret ettiğim halde zorla yedirirlerdi. Beş dayı gezsen ikişerden on baklava. Karnım ağrırdı artık
Oğlun babaya mi benziyor sana mı .tip olarak

bu aklıma takıldı çocukluktan konusunca

Ya annemin rahmetli dayıları huysuzdu, yengeler laf sokardı. Harçlık vermezlerdi. Bir de ben baklavadan nefret ettiğim halde zorla yedirirlerdi. Beş dayı gezsen ikişerden on baklava. Karnım ağrırdı artık
harclik vermezlerdi mi ben bir kez bir bayramda harclik aldim sivasta bir komsumuzun esi vermisti hic unutmam o parayi.
biz sumuklu sumuklu amin amin memecinin gıııli diye kapi calip seker ariyorduk adam ozaman bana 5 kurus vermisti

Allah aşkına gelmesin zaten curcuna vikvikvik torun sesleri .kanepe üstünde ordan oraya .
Gelmen kuzum gelmen biz kusura bakmayız annem derim ben
bende kızıma böyle kaynana bulacağım valla evlenirken soyleyecegim bayramlarda el opturuyormussunuz opturtmem tatillerde size gelmelerini bekliyormussunuz göndermeeem diyecegim
gezsin benim kizim keyfince yasasin ne onlara ne bana.

Essek sipalari gidipte uyuz bı aileye yada uyuz bı erkege/kıza takılı kalıp illa evlenecem demezse inşallah söz hakkımız olur

allah belamizi veriyo valla.
yanginlar buzullar virusler depremler sonumuz geldi galiba

Sen yine kız anasısın dediğin batmaz. Bu garip napsın, zaten bana gelmek gitmek istemeyecekler, oğlan fikrimi sormayacak.
Zaten en çok da anne kız telefon konuşmalarından mahrum kalmak koyacak bence, oğlanla ne dedikodu yapılır ki peh. Gelin zaten kesin kurcalar telefonu whatsapptan iki dedikodu da yapamayız.

Karıştırmaz ya kişi hakları ihlali

Herkes kendi cehennemine baksın bence
Yarın birgün ölecez ansızın .
Çok korkuyorum

henuz yapmadim ama az sonra yapacagim biliyorum hissediyorum.
bir kurtaj konusunda kadin cenin canlidir ve her canli dogmak ister tarzi bisey yazmis, ablanin biri gelmis her cenin dogmakmi ister hehehehihiho ozamsn belki her spermde dogmak ister yazmis, kadina kalbi atan cenini kurtaj ettirmekle dogasi geregi bir yumurtaya tutunamayan spermin olmesi gerektigini anlatamiyorum
az sonra korunmadan sevisip hamile kalip keyfiniz icin kalbi atan canliyi kitir kitir dogratabilirsin sana serbest yazip sonra aklima geleni sayacagim

Ay o kürtajlı konulara ben hiç girmiyorum ondan.

Ay o kürtajlı konulara ben hiç girmiyorum ondan.
allahim benzetmeleri cildirtti beni ya, korunursun her seyi yaparsin yine hamile kalirsin oxamsn kurtaj dersin belki anlarim belki, kadin kurtaji normallestirecegim diye spermlerde dogmak istiyordur belki diyor

içimden bir ses bugün banlanacaksın diyor ama
Aferin deniz
Banı ye
Sonra bizde burada ne halt yersek yiyelim.
Hepimiz varken burası güzel biri gitsin sohbet dönmüyor gibi oluyor adeta .
Bana göre öyle yani
Ben her kafadan ayri ses çıkan ortamları seviyorum kişi sayısı azalırsa bunu nasıl sağlayacağız yani banlanma

tutuyorum kendimi çünku banlaninca bunaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…