Geçinemeyenler kulübü

banada biri iki sallasa guzel seyler soylese keşke azicik umut olsa içimde
Bı ara tüm servetimi 23 yaşımin/son bulmayan ergenligimin etkisiyle fallara bagisliyodum.
Hem falcilar felaketler sıralayıp burnumdan getiriyordu
Hem fallara harcamaktan ötürü içine düştüğüm parasızlık

O gün bugündür kendim gibi gerizekalilik yapan birini görünce aşağılıyorum

bana sallasalar yeter para vermeye gerek yok
en son anneme kiz bi fal bak dedigimde beyaz atli prens gelecek hali yok ya ne sallayim dedi, umudu kestim hayattan

onun salladigina emin oldugumdan tatmin olmuyorum
Biricik kocam dün kesin kararlı olarak diyet yapıyordu yemek yapma dedi
Azicik arabaşı ve bol salata yaptım

Bugün diyorum corbayla salata mi yine .
Yemek yapacakmisim

Bir günlük diyeti sona erdi beyimin

bir kezde bi is arkadasim bana bi fal bakarmisin dedi, koca bekliyor aaa kiz burda biri beklerken beklerken ölüyo ama neyi bekliyo bilmiyorum ama goremeden ölecek dedim
ertesi gun dedesi ölmüş, yurt disina giden kizini gormeyi cok istiyomus ihale bana kaldi
agzini hayra acmadin diye.

Nasıl güzel sallamissin oyleee.

Var mı peki becerin .yoksa dediğin gibi koca bekliyo diye oradan güç alıp mi salladin

Bişey soracağım ya bu yumuşacık hamur gibi kumaşlar oluyor ya .aynı zamanda hemende diz veriyorlar gerçi ama
Eşim öyle pijamaları seviyor sipariş etcem çocuğa ama cinsi türü ne oluyo bu kumaşın bilmem ...

Biliyomusun anlattığım kumaş türü nedir chamallows Khomyuk
@LaylonCorap

organik pamuklarimi diyosun acaba

budur muhtemelen çunku pamuk arttikca diz izi yapiyo kumaslar, oyle biliyorum yani.
E peki ne giyeceğiz ?
Mesela Doktor bı ara bana egzama olduğumda pamuklu şeyler giyeceksin yüzde yüz demişti
Pamuklar da böyle lackalasiyorsa kumaşta en iyisi nedir ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…