- 17 Ocak 2020
- 28.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.915
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.121
Bı ara tüm servetimi 23 yaşımin/son bulmayan ergenligimin etkisiyle fallara bagisliyodum.banada biri iki sallasa guzel seyler soylese keşke azicik umut olsa içimde
İndir programı beleşe baksın gül geç en güzeli .misssbanada biri iki sallasa guzel seyler soylese keşke azicik umut olsa içimde
Bı ara tüm servetimi 23 yaşımin/son bulmayan ergenligimin etkisiyle fallara bagisliyodum.
Hem falcilar felaketler sıralayıp burnumdan getiriyordu
Hem fallara harcamaktan ötürü içine düştüğüm parasızlık
O gün bugündür kendim gibi gerizekalilik yapan birini görünce aşağılıyorum
onun salladigina emin oldugumdan tatmin olmuyorumİndir programı beleşe baksın gül geç en güzeli .misss
Tüh beeeonun salladigina emin oldugumdan tatmin olmuyorum
Biricik kocam dün kesin kararlı olarak diyet yapıyordu yemek yapma dedionun salladigina emin oldugumdan tatmin olmuyorum
bir kezde bi is arkadasim bana bi fal bakarmisin dedi, koca bekliyorTüh beee
ödemini atmiştirBiricik kocam dün kesin kararlı olarak diyet yapıyordu yemek yapma dedi
Azicik arabaşı ve bol salata yaptım
Bugün diyorum corbayla salata mi yine .
Yemek yapacakmisim
Bir günlük diyeti sona erdi beyimin
Nasıl güzel sallamissin oyleee.bir kezde bi is arkadasim bana bi fal bakarmisin dedi, koca bekliyoraaa kiz burda biri beklerken beklerken ölüyo ama neyi bekliyo bilmiyorum ama goremeden ölecek dedim
ertesi gun dedesi ölmüş, yurt disina giden kizini gormeyi cok istiyomus ihale bana kaldi
agzini hayra acmadin diye.
Çok bile dayandıödemini atmiştir
yok kiz ne anlarim bildigin salladimNasıl güzel sallamissin oyleee.
Var mı peki becerin .yoksa dediğin gibi koca bekliyo diye oradan güç alıp mi salladin
Penye?Bişey soracağım ya bu yumuşacık hamur gibi kumaşlar oluyor ya .aynı zamanda hemende diz veriyorlar gerçi ama
Eşim öyle pijamaları seviyor sipariş etcem çocuğa ama cinsi türü ne oluyo bu kumaşın bilmem ...
Biliyomusun anlattığım kumaş türü nedirchamallows Khomyuk
@LaylonCorap
organik pamuklarimi diyosun acabaBişey soracağım ya bu yumuşacık hamur gibi kumaşlar oluyor ya .aynı zamanda hemende diz veriyorlar gerçi ama
Eşim öyle pijamaları seviyor sipariş etcem çocuğa ama cinsi türü ne oluyo bu kumaşın bilmem ...
Biliyomusun anlattığım kumaş türü nedirchamallows Khomyuk
@LaylonCorap
Yok yok penyeler sündür sünepe . Hiç sevmemPenye?
Galiba ya .çünkü etketini koparirken böyle bişey yazıyordu . Bununda mi organigi varmış diye garipsemistimorganik pamuklarimi diyosun acaba
budur muhtemelen çunku pamuk arttikca diz izi yapiyo kumaslar, oyle biliyorum yani.Galiba ya .çünkü etketini koparirken böyle bişey yazıyordu . Bununda mi organigi varmış diye garipsemistim
Dogru doğru bu dediğinden bence
E peki ne giyeceğiz ?budur muhtemelen çunku pamuk arttikca diz izi yapiyo kumaslar, oyle biliyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?