- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.141
sagliklisi pamuklu, ama pamuklu olup ayniz zamanda cekmeyecek salmayacak teknolojide uretilen kalitelileri vardir belki bilemiyorumE peki ne giyeceğiz ?
Mesela Doktor bı ara bana egzama olduğumda pamuklu şeyler giyeceksin yüzde yüz demişti
Pamuklar da böyle lackalasiyorsa kumaşta en iyisi nedir ki ?
Çok iyiyim şükürAy tenli anne nasılsın brc
ay göz ardi ettim cevap yazdimi ona bile bakmadimbebeklinick ne gördüm ben şok bizim chamallows tıp otoriteri olmuş kadının biri öyle idda ediyo
Garibim de laf anlatmaya çalışıyor daha bırak kız anlamayan adam ne desen anlamaz he he de geç
Bı ben mi şahit olamadım yaaa nerde toplandinizsizzzbebeklinick ne gördüm ben şok bizim chamallows tıp otoriteri olmuş kadının biri öyle idda ediyo
Garibim de laf anlatmaya çalışıyor daha bırak kız anlamayan adam ne desen anlamaz he he de geç
Hava çok güzel diye sabahtan beri balkonda oturuyorum .Çok iyiyim şüküreşim geceye başlayacak yarın bende evi temizledim bugün Bi hafta doğru düzgün iş yapamıyorum pek ev işi yemekti derken akşam olmuş sen napıyosun günün nasıl geçti
Kendini bilmez ya bunlar banlanmıyo biz banlanıyoruz arkadaşay göz ardi ettim cevap yazdimi ona bile bakmadim
Hava çok güzel diye sabahtan beri balkonda oturuyorum .
Bı bulaşık makinesine dün bahsettiğim ürünü kullandım mükemmel biseymis meğer .
Şimdi de yemek yapıyorum eşim işten gelene kadar iki saat var yetişir yetisir
Aslında sadece sıcak diye.Seviyorsun herhalde balkonu geçen de kahvaltı yaptık oturduk falan diyodunyetişir daha 2 saat varsa ohoo
Eskiden annemlere niye deli gibi balkonda duruyonuz çok sıkıcı değil mi derdimSeviyorsun herhalde balkonu geçen de kahvaltı yaptık oturduk falan diyodunyetişir daha 2 saat varsa ohoo
şikayet almışsındır büyük ihtimalKendini bilmez ya bunlar banlanmıyo biz banlanıyoruz arkadaş
Neyapsamkisimdi de almış banı .şikayet almışsındır büyük ihtimal
kim şikayet etti sence? benim tahminim var ama ispatlayamamNeyapsamkisimdi de almış banı .
Aynı anda gitmisler
Söylemek istemiyorumkim şikayet etti sence? benim tahminim var ama ispatlayamam
aynen.Söylemek istemiyorummahşer yerine döneriz
Mevlana ne demiş
Etme!
Bu arada Ban yersen eğeraynen.
yok yok yemem, cunku konusmayi kestim :))Bu arada Ban yersen eğer
Aslan gibi geri döndüm şarkısıyla seni karsilayacagim siladannnn.
çinden gelenlerimi diyosunŞu daha ben dokunmadan soyulan sarımsakların hayranıyım ya
Kaynanam yetistiriyoçinden gelenlerimi diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?