- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.341
Hangi konuda gitmiş o?
+18 de cinsellikle ilgili bir konuda mesaji var buyuk ihtimal ondan gittiHangi konuda gitmiş o?
hepimizi burada buluşturan bir sebep varmış meğerEski sevgilimin doğumgünü
Günaydınlar efenim muayenehanedengece yatmayip gunduz kalkmayan, gece yatmayip gunduz kalkmak zorunda kalanlara, günaydınlar olsun efenim hepinize
bebeklinick sana ayrıca günaydın biliyorum okuyacaksın bunu
gunaydin khomyuk ne dediler?Günaydınlar efenim muayenehaneden
Aaaagece yatmayip gunduz kalkmayan, gece yatmayip gunduz kalkmak zorunda kalanlara, günaydınlar olsun efenim hepinize
bebeklinick sana ayrıca günaydın biliyorum okuyacaksın bunu
Diş taşı temizliğiyle kurtuldum ondan ama toplamda beş tane dolgu dedi. Diş taşı fiyatı ne olmuş hele ya. 350 tl ödedimgunaydin khomyuk ne dediler?
bende 2 de gidecegim
Geçmiş olsun canım fiyatlar uçmuş şuna bak. Dolgular ne zaman yapılacakDiş taşı temizliğiyle kurtuldum ondan ama toplamda beş tane dolgu dedi. Diş taşı fiyatı ne olmuş hele ya. 350 tl ödedim
bende bugun 500 lira odeyecegim en azindan kanalli dolgu yaptiriyorum diye kendimi teselli ettim suan senin 350 yi duyuncaDiş taşı temizliğiyle kurtuldum ondan ama toplamda beş tane dolgu dedi. Diş taşı fiyatı ne olmuş hele ya. 350 tl ödedim
iyi degilim tabiki
Öyle deme mecbur yani sen dikkatini et de gerisi Allaha emanet artıkiyi degilim tabikikorona olmam icin her sartin mevcut oldugu bir ortama gidecegim 1 saat sonra
İkisini haftaya pazartesi yapacak. Diğer hafta da kalan üçünü. Biri şaibeli. Belki kanala dönebilirmişGeçmiş olsun canım fiyatlar uçmuş şuna bak. Dolgular ne zaman yapılacak
ağri yapmadimi hic khomyuk?İkisini haftaya pazartesi yapacak. Diğer hafta da kalan üçünü. Biri şaibeli. Belki kanala dönebilirmiş
Yok canım ama koca koca taşlar olunca kanadı epey.ağri yapmadimi hic khomyuk?
yok agriyi dolgu yapacagim dedigi disler icin sordumYok canım ama koca koca taşlar olunca kanadı epey.
Yok hatta bugün dedi ki, ağrı yoksa dolguyla kurtulur. Ama ağrı hassasiyet başlamışsa kanal gerekirmiş.yok agriyi dolgu yapacagim dedigi disler icin sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?