Geçinemeyenler kulübü

Yok hatta bugün dedi ki, ağrı yoksa dolguyla kurtulur. Ama ağrı hassasiyet başlamışsa kanal gerekirmiş.
sana bir sey soracagim, hani bu disciler agzimizdaki tukurugu toplasin diye bi vakum koyuyo ya o vakumun agzinda ko hortum herkesin agzina giren hortum degildir dimi

sana bir sey soracagim, hani bu disciler agzimizdaki tukurugu toplasin diye bi vakum koyuyo ya o vakumun agzinda ko hortum herkesin agzina giren hortum degildir dimi
Uçlarını mikro dalga gibi bir şeyde ısıtıp hijyenik hale getiriyorlar. Ama yine de güvenmediğin yere gitmemen lazım şu süreçte

Bizimki senelerdir aile doktorumuz. Ondan eminim dediğim gibi. Mesela devlet hastanesi olsa biraz daha kalabalık olacağından dikkat edemeyebilirler diye endişe ederdim sanırım. Burası tenha da
burasida cok yogun degil ama ne bileyim, bizim sulalenin gittigi bir disci yeride temiz genel olarak ozonlu bir seyle daimi dezenfekte edilmektedir tarzi biseyler yaziyo ortam icin.

Diş taşı temizliğiyle kurtuldum ondan ama toplamda beş tane dolgu dedi. Diş taşı fiyatı ne olmuş hele ya. 350 tl ödedim
Geçmiş olsun.
Biz şarjlı Oral B diş fırçası kullanıyoruz yaklaşık
5-6 yıldır.
Diş taşı hiç olmuyor o zamandan beri.
Gerçekten etkili.

gecmıs olsun kızlar
benımde ılk dolgu yapmıstı agrı gecmedı kanal tedavısı yaptı yıne gecmeyınce cekıldı dısım

Geçmiş olsun.
Biz şarjlı Oral B diş fırçası kullanıyoruz yaklaşık
5-6 yıldır.
Diş taşı hiç olmuyor o zamandan beri.
Gerçekten etkili.
Ben sabahları onla fırçalardım akşamları klasik fırçayla yine de oluştu. Doktor da kalsiyum tüketimi, çay kahve sigarayı çok kullanma da sebep olabiliyor. En güzeli yıllık diş taşı temizliği dedi.

Kızlarrr benim gibi safı kadınlar kulübüne az gelir valla Bi pot kırdım az önce yerin dibine girdim

Bi konu vardı ev işleri yüzünden çıldırıyorum diye herkes yorum yapmış Bi güzel okudum bayanın biri de anlatmış şöyle yap böyle yap diye bende tuttum sen şu 2 gündür nevresimi makina da olan değil misin iyi iyi gelişme var dedim allahım Bi baktım o değil

insan bi onceki konularina mesajlarina falan bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…