- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.361
sana bir sey soracagim, hani bu disciler agzimizdaki tukurugu toplasin diye bi vakum koyuyo yaYok hatta bugün dedi ki, ağrı yoksa dolguyla kurtulur. Ama ağrı hassasiyet başlamışsa kanal gerekirmiş.
Uçlarını mikro dalga gibi bir şeyde ısıtıp hijyenik hale getiriyorlar. Ama yine de güvenmediğin yere gitmemen lazım şu süreçtesana bir sey soracagim, hani bu disciler agzimizdaki tukurugu toplasin diye bi vakum koyuyo yao vakumun agzinda ko hortum herkesin agzina giren hortum degildir dimi
temiz bir yer ama bilemedimUçlarını mikro dalga gibi bir şeyde ısıtıp hijyenik hale getiriyorlar. Ama yine de güvenmediğin yere gitmemen lazım şu süreçte
Bizimki senelerdir aile doktorumuz. Ondan eminim dediğim gibi. Mesela devlet hastanesi olsa biraz daha kalabalık olacağından dikkat edemeyebilirler diye endişe ederdim sanırım. Burası tenha datemiz bir yer ama bilemedim
burasida cok yogun degil ama ne bileyim, bizim sulalenin gittigi bir disci yeride temiz genel olarak ozonlu bir seyle daimi dezenfekte edilmektedir tarzi biseyler yaziyo ortam icin.Bizimki senelerdir aile doktorumuz. Ondan eminim dediğim gibi. Mesela devlet hastanesi olsa biraz daha kalabalık olacağından dikkat edemeyebilirler diye endişe ederdim sanırım. Burası tenha da
Geçmiş olsun.Diş taşı temizliğiyle kurtuldum ondan ama toplamda beş tane dolgu dedi. Diş taşı fiyatı ne olmuş hele ya. 350 tl ödedim
gittim canim, kanali yapti gecicic dolgu yerlestirdi, cumaya tekrar gidicemchamallows naptın gittin mi doktora nasıl geçti
geçmiş olsungittim canim, kanali yapti gecicic dolgu yerlestirdi, cumaya tekrar gidicem
teşekkur ederimgeçmiş olsun
Ben sabahları onla fırçalardım akşamları klasik fırçayla yine de oluştu. Doktor da kalsiyum tüketimi, çay kahve sigarayı çok kullanma da sebep olabiliyor. En güzeli yıllık diş taşı temizliği dedi.Geçmiş olsun.
Biz şarjlı Oral B diş fırçası kullanıyoruz yaklaşık
5-6 yıldır.
Diş taşı hiç olmuyor o zamandan beri.
Gerçekten etkili.
Ağrımamıştır umarım. Bana en zoru kanal gibi gelirgittim canim, kanali yapti gecicic dolgu yerlestirdi, cumaya tekrar gidicem
yoo hayir agrımadı, baya uyusturdu burun kemiklerim bile uyustu diyebilirimAğrımamıştır umarım. Bana en zoru kanal gibi gelir
ne oldu :)Kızlarrr benim gibi safı kadınlar kulübüne az gelir vallaBi pot kırdım az önce yerin dibine girdim
Bi konu vardı ev işleri yüzünden çıldırıyorum diye herkes yorum yapmış Bi güzel okudum bayanın biri de anlatmış şöyle yap böyle yap diye bende tuttum sen şu 2 gündür nevresimi makina da olan değil misin iyi iyi gelişme var dedimne oldu :)
insan bi onceki konularina mesajlarina falan bakarBi konu vardı ev işleri yüzünden çıldırıyorum diye herkes yorum yapmış Bi güzel okudum bayanın biri de anlatmış şöyle yap böyle yap diye bende tuttum sen şu 2 gündür nevresimi makina da olan değil misin iyi iyi gelişme var dedimallahım Bi baktım o değil
Ya Allahtan kadın terslemedi üstüme iyilik sağlık diyoinsan bi onceki konularina mesajlarina falan bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?