Geçinemeyenler kulübü

Daha pazar yapmadın yahu, amma çok temizlik yapıyorsun
hayir yapamadim pazar kolum cok agriyordu, esim supurecekti ben silecektim guya kucuk hanim disardan iceri gelemedi bi turlu kaldi temizlik, bu gunde disarda isim vardi yapamadim.
yarin hunharca temizlik yapacagim

aynen 150 sını verdı sadece ama zararın neresınden donersen kardır..
bugun acirsa isaret et bana dedi, oymaya basladi birden sert yere gelince ben refleks olarak yerimden zipladim adamin eli ayagi birbirine dolandi uyusmamis dis diye
yok acimiyo dedim, niye zipladin ozaman dedi sese odaklanmistim birden ses degisince irkildim dedim, adamin dr luk hayati boyunca gordugu en tuhaf hasta olabilirim

bendende 350 kanal tedavısı 150 dolgu ıcın almıstı..sonra dıs agrımaya devam ettı hıc gecmedı agrı..çektı dısı..150 lırayı gerı verdı
Pandemide kv demi dişçiye götürdüm, röntgen ve 1 diş çekimi için 350 tl aldılar.

bence cogu hastalarda o refleksler oluyo..bende kalp krızı gecırıyor gıbı kasıyorum kendımı:)

canım en uygun dıs cekımı burda bıldıgım oyle..benım oglandan 50 almıstı..ama tabı muaynehanenın merkezı yerde vb gıbı seyler etkıler dımı fıyatları
Benim hiç bilgim yok fiyatlarla ilgili, ne deseler veririm o kadar vahim durumdayım.

En son 7 sene önce gittim dişçiye, onda da diş temizliği yaptırdım 300 tl miydi neydi.
Herhalde pahalı işlem deyip geçmiştim

Benim hiç bilgim yok fiyatlarla ilgili, ne deseler veririm o kadar vahim durumdayım.

En son 7 sene önce gittim dişçiye, onda da diş temizliği yaptırdım 300 tl miydi neydi.
Herhalde pahalı işlem deyip geçmiştim
senın dıscın pahalı bence..300 olsa yaptırmazlar burada..gıtmez kımse zaten kısın emeklı kesımı var kısın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…