- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.381
Daha pazar yapmadın yahu, amma çok temizlik yapıyorsunbende yarını temizlik günü ilan ettim.
hafta sonu yapamadim
hayir yapamadim pazar kolum cok agriyordu, esim supurecekti ben silecektim guya kucuk hanim disardan iceri gelemedi bi turlu kaldi temizlik, bu gunde disarda isim vardi yapamadim.Daha pazar yapmadın yahu, amma çok temizlik yapıyorsun
Sus gız unutmaya çalışıyordum tam aaaa
Bide okuyanlar komik yapıyo
denız ne kadar verdın kanal tedavısıne
denız ne kadar verdın kanal tedavısıne
bendende 350 kanal tedavısı 150 dolgu ıcın almıstı..sonra dıs agrımaya devam ettı hıc gecmedı agrı..çektı dısı..150 lırayı gerı verdı500 verdim canim
buda 300 kanal 200 dolgu dedi :)bendende 350 kanal tedavısı 150 dolgu ıcın almıstı..sonra dıs agrımaya devam ettı hıc gecmedı agrı..çektı dısı..150 lırayı gerı verdı
aynen 150 sını verdı sadece ama zararın neresınden donersen kardır..buda 300 kanal 200 dolgu dedi :)
iyi bari parani iade etmis en azindan.
bugun acirsa isaret et bana dedi, oymaya basladi birden sert yere gelince ben refleks olarak yerimden zipladimaynen 150 sını verdı sadece ama zararın neresınden donersen kardır..
Pandemide kv demi dişçiye götürdüm, röntgen ve 1 diş çekimi için 350 tl aldılar.bendende 350 kanal tedavısı 150 dolgu ıcın almıstı..sonra dıs agrımaya devam ettı hıc gecmedı agrı..çektı dısı..150 lırayı gerı verdı
gecmıs olsun arkadasım..çok yuksek fıyatPandemide kv demi dişçiye götürdüm, röntgen ve 1 diş çekimi için 350 tl aldılar.
bence cogu hastalarda o refleksler oluyo..bende kalp krızı gecırıyor gıbı kasıyorum kendımı:)bugun acirsa isaret et bana dedi, oymaya basladi birden sert yere gelince ben refleks olarak yerimden zipladimadamin eli ayagi birbirine dolandi uyusmamis dis diye
yok acimiyo dedim, niye zipladin ozaman dedi sese odaklanmistim birden ses degisince irkildim dedim, adamin dr luk hayati boyunca gordugu en tuhaf hasta olabilirim
dis cekimi daha pahali olmuyomu zatengecmıs olsun arkadasım..çok yuksek fıyat
canım en uygun dıs cekımı burda bıldıgım oyle..benım oglandan 50 almıstı..ama tabı muaynehanenın merkezı yerde vb gıbı seyler etkıler dımı fıyatlarıdis cekimi daha pahali olmuyomu zaten
Benim hiç bilgim yok fiyatlarla ilgili, ne deseler veririm o kadar vahim durumdayım.canım en uygun dıs cekımı burda bıldıgım oyle..benım oglandan 50 almıstı..ama tabı muaynehanenın merkezı yerde vb gıbı seyler etkıler dımı fıyatları
ben hic cektirmedim gerci bilemiyorum bende tamcanım en uygun dıs cekımı burda bıldıgım oyle..benım oglandan 50 almıstı..ama tabı muaynehanenın merkezı yerde vb gıbı seyler etkıler dımı fıyatları
senın dıscın pahalı bence..300 olsa yaptırmazlar burada..gıtmez kımse zaten kısın emeklı kesımı var kısın:)Benim hiç bilgim yok fiyatlarla ilgili, ne deseler veririm o kadar vahim durumdayım.
En son 7 sene önce gittim dişçiye, onda da diş temizliği yaptırdım 300 tl miydi neydi.
Herhalde pahalı işlem deyip geçmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?