Geçinemeyenler kulübü

senın dıscın pahalı bence..300 olsa yaptırmazlar burada..gıtmez kımse zaten kısın emeklı kesımı var kısın:)
Hastane doktoruna gitmiştim halbuki.
Bu kv demi mecbur bir ortodonti hastanesine götürdük yine pandemi sebepli, bizim için açılmıştı o gün, ne bileyim belki ondandır.
Gitmeden fiyat araştırmak gerek aslında, kuzu kuzu ne deseler verecek kıvamdayım.

aynen canım sızın ıcın ozel acılmıs bende olsam verırım mecbur kalınca ne yapıcaksın

tiona bkm kitapta yardimci ders kitaplarinda falan indirim vardı
saol canım..benım oglana aldıgım ogretmen tavsıye ettı..arı yayınları 5.sınıf matematık 3'u bırarada 47 tl..o yenı oldugu ıcınmı bılmıyorum sabıttı fıyatı..6 sınıf ların kıtaplarını bkm kıtapdan bakarım yazdım unutmıyım dıye

bu arada meb bu sene örgün egitim olmayacagina dair aciklamami yapmis

1 martta dıyolar yuzyuze ama azalma yokkı korona vakalarında ..sankı ebadan devam edıcez oyle gelıyo bana ..onlıne egtım okadar zorkı..cocuk baglanıyo 30 dakıka her agazdan bır ses cıkıyo derste yoklama alana dek ogretmen 10 dakıka gecıyo..cocuklar daha relaks gıbı ..verımlı ders olmuyo benım gordugum..kımı anneler supurge yapıyo..arkada temızlık vb:))

okullar acildiginda bu seneyi tekrar ettirseler daha mi iyi sanki cocuklara bilemedim ki

çocuk yetıstırırken en zoru okula basladıgımız andan sonrakı donemdı benım ıcın..devlet okulunda gıttı anaokulu 5.sınıfda su an..okula gıdyıyo cocuk geldıgınde yorgun oluyo zaten ama bır suru ders var calısması gerek..tv vb acamıyısun dıkkatı dagalmasın dıye

okullar acildiginda bu seneyi tekrar ettirseler daha mi iyi sanki cocuklara bilemedim ki
Allah sonumuzu hayır etsın..benım oglum konuların 3 de bırıne vakıf bence sımdıye dek yarısına vakıf olması lazımdı..fen ve matematık cok zor..dogru duzgun dersde gormedıler..sen olsan bastan sınıf tekrarı yaptırırmıydın

eger boyle bir imkan sunsalardi, yani deselerdi ki isteyen ailelerin cocuklari bu son bir seneyi örgun egitimde tekrar edebilirler ben sanirim tekrarini isterdim.
yani bir seneyi bu sekilde yarim yamalak egitimle gecirip bir ust sinifta ne anlatildigini bile anlamayacak duruma gelecekse, ilerde bu bir senenin acisini cekecegine bir sene geriden baslasin derdim sanirim.
yani bilemiyorum buna tabi bir cocuk gelisimci ve ogretmenler le daha saglikli karar verilir ama tercihim bu olurdu

bende senın gıbı dusunuyorum cocuk dogru duzgun ders gormedı..6 ya gecıcek zorlanıcak..sınıf ogretmenınede sorarım..ozel ders verıym dedı ogretmen matematıkden ama 1 bucuk saatı 200 lıra daha erken belkı ılerı sınıflarda kursa gonderırım ozel ders yerıne

bizim zamanimizda hafta sonlari okullarda kurs olurdu, simdi de varmi?

esim memurlar nette okumus bugun oyle soyledi
Haydi...
Bu civarda özel okullarda kontenjanlar dolmuş, şuan istesek bile veremeyeceğimiz 10 larca okul var.
Örgün eğitim eylüle kadar olmayacaksa cart diye eylülde başlamayabilir anlamına da geliyor.
Seneyi de mi gözden çıkaracağız yahu?

bizim zamanimizda hafta sonlari okullarda kurs olurdu, simdi de varmi?
vardı dıye hatırlıyorum canım bazı ogretmenler gonullumu veroyordu net hatırlamıyorum..aslında ogrencı sıstemlı calıssada kursa gıtmese daha ıyı cunku hafta ıcı yogun gecıyo bı hafta sonu var ondada kursa gıdıyor..ama cogu ogrencı boyle..egtım sıstemı kotu bence bızde..bu kadar okuyan ıs guc sahıbı olamıyorkı garantısı yok maalesef

allah sonumuz hayır etsın arkadasım cocuklarda evde sıkıldı ama yapıcak bır sey yok maalesef

belki de eski haberi okudu fark etmeden cunku bakiyorum öyle bir haber yok, aksine açacagiz diyor adamlar

girme bebem o konulara cıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…