- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.421
girme bebem o konularacıssss
Var ve kurslar açıldı.bizim zamanimizda hafta sonlari okullarda kurs olurdu, simdi de varmi?
bizim bie akrabamizin kizi ozel okulda sinifta tek basina ders goruyormus, annem oyle demisti.Bazı veliler baktı devletin okulları açacağı yok eğitimi geri kalmasın diye özel okullara başvuruyor.
Bu iyi mi kötü mü? Bilmiyorum.
Zaman gösterecek.
Biz de önümüzdeki yılın fiyatını belirledik ve açıkçası biraz yükselttik fiyatı çünkü kaliteli okul sayısı azaldı.
O kadar çok kapanan özel anaokulu/kolej var ki.
Benim çevremde tam tersine özel okullara/özel derse yönelim arttı.bizim bie akrabamizin kizi ozel okulda sinifta tek basina ders goruyormus, annem oyle demisti.
kayit yaptiranlarda cok azmis sanirim
bildigim kadariyla oda iyi bir okula gidiyor ama babaannesi anneme oyle dedi, belkide babaannesi okula gonderdikleri icin sinirlenip anneme o şekilde anlatti abartarak yani.Benim çevremde tam tersine özel okullara/özel derse yönelim arttı.
Eşimin bile epey arttı özel ders alan öğrencisi.
Artık yeni öğrenci alamayacak duruma geldi.
Aynı ben.
Burada diyete girdim dedim üstüne bir kilo daha aldım
yalnız değilsin o haldeAynı ben.
Az önce tartıldım böyle...
mutfagın kapisindan gecerken kilo aliyoruz sanirim biz hepimizBurada diyete girdim dedim üstüne bir kilo daha aldımaynı bu durumdayım.
Ay anlamadam chamalowmutfagın kapisindan gecerken kilo aliyoruz sanirim biz hepimiz
Denizcim az sakinesim dunden beri öksuruyordu, bugun covit testi yapmaya gitti, yarim saat once ben kizi doyururken odadan nefes alamayarak bogurerek firladi, noluyo dedim kostum yanina bile giremedim geri dondum maske taktim telefonu aldim 112 yi ariyodum koronadan ölüyo sandim
meger odada bogazina su kacmis sirtima vur su kacti dedi bi ara 2 3 kere sirtina vurup geri kactim ama bayilacagim sandim,cigerlerim agridi yuregim agzima geldi ya
Evime 10 km çap içinde çocuğumu anasınıfına yazdıracağım özel okul kalmadı, hepsi doldu.Bazı veliler baktı devletin okulları açacağı yok eğitimi geri kalmasın diye özel okullara başvuruyor.
Bu iyi mi kötü mü? Bilmiyorum.
Zaman gösterecek.
Biz de önümüzdeki yılın fiyatını belirledik ve açıkçası biraz yükselttik fiyatı çünkü kaliteli okul sayısı azaldı.
O kadar çok kapanan özel anaokulu/kolej var ki.
su kacmis bogazina kiz boguluyomus,Denizcim az sakin
Geçmişler olsun, eşin korona değil muhtemelen ama böyle böğürerek öksürmek de ciğer hastalığı.
Az iyi bak adama yazık yahu, virüslü diye kaçmak yerine
Ay bi de çinko plast tablet virüsü dört saat engelliyor diye okumuş geçen en büyük teyzem. Sabah akşam bana diyor markete okula fln gidince at bi tane ağzına, bize virüs taşıma. Herkese çıldırdı. Bizim yaşlıları görsen kocakarı stilinden takviye vitamine geçtiler, hap üstüne hap, çinko d vit bilmem nesu kacmis bogazina kiz boguluyomus,
sabahtan beri icirmedigim babaanne otu kalmadi valla
Ay bi de çinko plast tablet virüsü dört saat engelliyor diye okumuş geçen en büyük teyzem. Sabah akşam bana diyor markete okula fln gidince at bi tane ağzına, bize virüs taşıma. Herkese çıldırdı. Bizim yaşlıları görsen kocakarı stilinden takviye vitamine geçtiler, hap üstüne hap, çinko d vit bilmem ne
gecmıs olsun denızcımesim dunden beri öksuruyordu, bugun covit testi yapmaya gitti, yarim saat once ben kizi doyururken odadan nefes alamayarak bogurerek firladi, noluyo dedim kostum yanina bile giremedim geri dondum maske taktim telefonu aldim 112 yi ariyodum koronadan ölüyo sandim
meger odada bogazina su kacmis sirtima vur su kacti dedi bi ara 2 3 kere sirtina vurup geri kactim ama bayilacagim sandim,cigerlerim agridi yuregim agzima geldi ya
10 bın den asagı yoktur burda en kotusu anaokulu devlettede sartlar bellı..sankı evde bı anne daha ıyı ogretebılır devlete gore ama sosyal ortamEvime 10 km çap içinde çocuğumu anasınıfına yazdıracağım özel okul kalmadı, hepsi doldu.
Biz de erken kayıta gerek yok, mart nisan bir olsun okulların akıbeti belli olsun diye salmıştık ama gel gelelim, yer yok
Fiyatlar fahiş, eskiden anaokulu çift ödeme şeklinde pahalı ilköğretim çok daha uygun olurdu.
Şimdi ise her sınıfta giderek artan bir meblağ söz konusu, anaokulları a seviyelere zaten bakmak imkansız ama orta üst düzeylere bile yetişmek hayal olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?