- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.441
teşekkür ederim tionagecmıs olsun denızcım
merhaba brc ben iyiyim sen nasilsinKızlar meraba nasılsınız
Bende iyiyim sağol deniz kız hayırdır inşallah yas var topikte Bi canlandırdır ev sahibiimerhaba brc ben iyiyim sen nasilsin
Ay evet ya ses soluk kalmadıBende iyiyim sağol deniz kız hayırdır inşallah yas var topikte Bi canlandırdır ev sahibiinerde bu kızlar
ne bileyim ya dun biraz erken yattim ben, herkesinde işi vardi sanirim kimseden ses çıkmamis :)Ay evet ya ses soluk kalmadıgelen giden de yok pek.
konusacak bisey bulamadım dunden beri :))Bende iyiyim sağol deniz kız hayırdır inşallah yas var topikte Bi canlandırdır ev sahibiinerde bu kızlar
Her gün her gün ev. Aynı durumdayız. Anlatacak bir şey de yokkonusacak bisey bulamadım dunden beri :))
öyle maalesef.Her gün her gün ev. Aynı durumdayız. Anlatacak bir şey de yok
ıyı aksamlar kızlar,ne bileyim ya dun biraz erken yattim ben, herkesinde işi vardi sanirim kimseden ses çıkmamis :)
neler yapiyorsunuz :)
Ay tenli anne
filmdelisi
tiona
12 gunden once gelmez o :)))ıyı aksamlar kızlar,
zorunlunick kacgun banyedıkı bukız
12 gunmu ,12 gune kım ole kım kala oy anam oy12 gunden once gelmez o :)))
ban yedikce sureler uzuyor :)12 gunmu ,12 gune kım ole kım kala oy anam oy
Her gün her gün ev. Aynı durumdayız. Anlatacak bir şey de yok
sıkıntıdan sasırdık vallahı..cocuk ders yapıcak dıye tv de acamıyorum..kotu olan cocugunda motıvasyonu yoköyle maalesef.
yemek yap temizlik yap kizi doyur tekrar yemek yap mutfagi topla bidaha kizi doyur :)) kısır döngü hepimizde aynı sanirim.
renk kalmadi hayatımızda valla
çok mu ses gidiyor odasına tv acinca?sıkıntıdan sasırdık vallahı..cocuk ders yapıcak dıye tv de acamıyorum..kotu olan cocugunda motıvasyonu yok
canım odası var ama burada dogal gaz yokkı..sadece salonda klıma var..acık mutfak..çok mu ses gidiyor odasına tv acinca?
bızımkının ılk vukuatı değilmıs demekkıban yedikce sureler uzuyor :)
aa anladim.canım odası var ama burada dogal gaz yokkı..sadece salonda klıma var..acık mutfak..
yok en az benim kadar vukuatlı :)))bızımkının ılk vukuatı değilmıs demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?