- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.461
yok en az benim kadar vukuatlı :)))
tartısasım bıle gelmıyo forumlarda,sıyasette eskıden bı tartısmaalar cıkardı..onların bıle tadı kalmadı..korona pandemı derken mılletın agzının tadı kactı..bızler gıbı dar gelırlılerın..yok en az benim kadar vukuatlı :)))
evet, eskiden bir konu acildigin da falan baya yorum alirdi vs. simdi bakiyorum gunlerce ayni sayfa ayni konu.tartısasım bıle gelmıyo forumlarda,sıyasette eskıden bı tartısmaalar cıkardı..onların bıle tadı kalmadı..korona pandemı derken mılletın agzının tadı kactı..bızler gıbı dar gelırlılerın..
bu arada eski nickin neydi senin tionatartısasım bıle gelmıyo forumlarda,sıyasette eskıden bı tartısmaalar cıkardı..onların bıle tadı kalmadı..korona pandemı derken mılletın agzının tadı kactı..bızler gıbı dar gelırlılerın..
Beni birkaç gündür çocuklar fazla zorluyor.ne bileyim ya dun biraz erken yattim ben, herkesinde işi vardi sanirim kimseden ses çıkmamis :)
neler yapiyorsunuz :)
Ay tenli anne
filmdelisi
tiona
Aldım ben birkaç hafta önce, fena değil.Kızlar Bluetooth kulaklık kullanan memnun kaldığınız marka var mı
Geçinenler olduğu söylentisi mevcut, ben hem maddi hem manevi geçinemiyorum arkadaşım, iyice çığrından çıktı işlerNe oldu kac gündür gelemedim buraya geçiniyoz galiba
kendine gel bu sen değilsinBeni birkaç gündür çocuklar fazla zorluyor.
O sebeple uyudukları an canımı çıkarmaya, sinir atmaya çalışıyorum temizlik yaparak.
Halı ve koltuk siliyorum hunharca, pertim çıkınca da devrilip uyuyorum
artık işi delilige vurduk para konusmuyoruzNe oldu kac gündür gelemedim buraya geçiniyoz galiba
Sağol film Bi bakıyım bu attığına daAldım ben birkaç hafta önce, fena değil.
Elbet bir apple pro değil ama fiyatına göre güzel bir ürün.
Haylou gt1 dokunmatik modeli.
bende bazen bi bakayim diyorum aa anlamiyorum batarim iyiceBende biraz daha borsaya sardim ben yapmiyorum aslinda denilenleri al sat yapiyorum zengin olunca uğramam buraya soylim
Bibi sen zaten uğramadın Bi süredirBende biraz daha borsaya sardim ben yapmiyorum aslinda denilenleri al sat yapiyorum zengin olunca uğramam buraya soylim
Zaten bunda duyum olmadan sanş işi biri dicek falan oylebende bazen bi bakayim diyorum aa anlamiyorum batarim iyice
Yok kiz aöl sinavlari var onlarla ilgili pdf hazirliyordum nerdaa ilk estetik ameliyatlarimi olurdumBibi sen zaten uğramadın Bi sürediryoksa aklıma gelen mi oldun mu zengin doğru söyle bakiyim
Verdiğin kilodan dolayı germe ameliyatı falan mı ne estetiğiYok kiz aöl sinavlari var onlarla ilgili pdf hazirliyordum nerdaa ilk estetik ameliyatlarimi olurdum
He o ladar kotü olmasamda bi duzeltme olsa iyi olur olmasada üf ne igrenç değil ama ben istiyorum canım dr nowun askerleriyizVerdiğin kilodan dolayı germe ameliyatı falan mı ne estetiği
Allahım iyiki tlc var
Evvett Bibi öncelikle ayda 5 kilo verip yanıma uğramanı istiyorum ancak o zaman ameliyatına onay veririmHe o ladar kotü olmasamda bi duzeltme olsa iyi olur olmasada üf ne igrenç değil ama ben istiyorum canım dr nowun askerleriyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?